arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

14/03/2016

Arvustus // 3 x Lush




 Mida enam ma LUSH´ ilt erinevaid tooteid proovin, seda rohkem mulle see Briti bränd sümpatiseerib. Need on küll ehk veidike hullumeelselt värvilised, aga väga armsasti lapsemeelsed, omapärased ja üllatavad. Tore ju, kui kosmeetikatooted suudavad argipäeva veidike elevust tuua.
lush review

Yuzu & Cocoa dušigeel*
16,95€ LINK
.......................................
Selle pööraselt kollase dušigeeli kirjeldamist lihtsalt peab alustama lõhnast. See on ülimalt isuäratav segu värskest yuzust (Jaapanis metsikult kasvav tsitruseline, mis meenutab pisikest greipfruuti) ja mahedast kakaost. Kokku lõhnab see justkui apelsinišokolaad. Peale yuzu mahla leiab dušigeelist veel näiteks kakaovõid, tonka ube (lõhnavad/maitsevad nagu vanill ja karamell), kakaoube, greibi - ja bermagotiõli.
lush Yuzu  Cocoa
See dušigeel suudab tõesõna tuju parandada. Lähed torssis näoga duši alla ja väljud sealt vähemasti poole õnnelikumana. Duši all muutub lõhn kuidagi eriti intensiivseks, nii et terve vannituba lõhnab veel mitu tundi nagu oleks seal keegi kilo apelsine ja sama palju šokolaadi ära söönud. See magus aroom jääb ka nahale üsna pikalt püsima. Veel mitmeid tunde hiljemgi võib seda enda küljest nuusutada.
Sama hästi, kui see geel lõhnab, see ka vahutab. Dušikabiin saab ikka korralikult vahtu täis. Pole midagi hullemat pesuvahendist, mis ei vahuta, kuiva vahutu nuustikuga nühkimine ja mõnus pesuelamus kindlasti kokku ei käi. Nahk saab korralikult puhtaks ja tänu kakaovõile ei vaja see ka hilisemat kreemitamist. Yuzu & Cocoa rändas otsemaid minu dušigeelide edetabeli tippu. S o o v i t a n !  
lush Yuzu  Cocoa review
Rough With The Smooth kehakoorija*
10€ LINK
..............................................................
Kuna Lush kasutab võimalikult vähe pakendeid, et keskkonda säästa, on suhkrukoorija purki pistmise asemel vormitud hoopiski nelinurkseks "suhkrukiviks". Sellega mööda keha ringitamine peaks kõik oma elu ära elanud naharakud kehalt minema kihutama. Sain jällegi kinnitust, et minu nahk on sedasorti koorijate tarvis liiga tundlik. Kuigi püüdsin "kiviga" nahal nii tasahilju tegutseda, kui võimalik, oli see minu jaoks ikkagi veidike liiga karm ja nägu kiskus valugrimassi. Ma olen kindla peale ainuke sellise imelikult ülitundliku nahaga, sest netist koorija kohta teiste arvamusi lugedes ei leidnud ma mitte üht, kus oleks seda liiga karedaks peetud. Kuna ma aga selline hellik olen, siis hõõrun koorijat käte vahel ja kui piisav kogus suhkrut käes, määrin selle nahale, sedamoodi on see tunduvalt mahedam.
lush Rough With The Smooth
Koorija iseenesest meeldib mulle väga. See lõhnab hästi mahedalt ja soojalt vanilje järele. Tsipake on tunda ka musta pipra ja patšuli õli, mis lisavad vürtsikust ja sensuaalsust. Lisaks koorivale suhkrule leiab sellest niisutavat murumuru võid (saadakse kääbuspalmi viljadest), mis hakkas mind täitsa huvitama, sobivat väga hästi ka juustele (LINK), kakaovõid ning kastoorõli. Naha saab koos koorimisega tänu nendele kahele ka üsna korralikult niisutatud.
Natuke teeb mind õnnetuks see, et koorija sulab imeruttu, ma pakun, et ühe kuubikuga saan ma protseduuri ette võtta ehk 3-4 korda. Aga ega sama koguse (umbes 125g) purgis koorijaga ka rohkem koorimiskordi ette saa võtta. Otsese dušši eest tuleks seda briketti aga kindlasti eemale hoida, muidu kipub suhkrutükk murenema ja kahaneb olematuks üsna kiirelt. Tuleb leida dušinurgas veidi kuivem koht ja seal rahulikult toimetada. Pildil on kuubik veidi tillem, kui selle poest leiab, kasutasin seda enne pildistamist juba korra või tegelikult pool korda, pidin selle dušikabiinist kiirelt kuivemasse kohta toimetama, et teile seda enam vähem esialgses seisundis saaksin näidata. Teinekord olen targem ja püüan pildid ikkagi enne kasutamist ära teha, sest paljugi mis tarvitamise käigus võib juhtuda.
lush Rough With The Smooth review

Refresher dušitarretis*
13,50€ LINK
..................................
Sellist tarretiselaadset pesuvahendit kasutasin esmakordselt ja pean ütlema, et olin tõsiselt üllatunud, et selline asi üldse olemas on. Arvasin esialgu, et potis on poolvedel želee, mida peoga saan võtta ja nuustikule või kehale määrida, aga topsist hüppas välja hoopis ühes tükis võbisev sült, mida saab käes keerutada ja võdistada ning tunda ennast nagu pisike laps, kes on maailma lahedaima mänguasja leidnud.
lush Refresher
Lõhn on tarretisel nii sidrunine, kui olla saab, lausa hullumeelselt värske! Kes tsitruse lõhna armastab, sellele saab see pesuvahend kindla peale kohe armsaks. Aroom on intensiivne ja külmaks kindla peale kedagi ei jäta, see on justkui sõõm puhast rõõmu! :) Pestes on lõhn küll hästi tugev, aga haihtub nii nahalt kui vannitoast kiirelt. Vahutab jelly korralikult ja peseb naha krudisevalt puhtaks. Kohati isegi liiga puhtaks. Mõned kuivemad kohad pean peale pesu üle kreemitama. Seega väga kuivale nahale ehk ei soovitaks. 
lush Refresher review
Püüdsin seda hullumeelselt võbisevat asja pildi peale saada, haha, see on käes tõesti täiesti allumatu. Veega kokkupuutudes muutub želee ülilibedaks ja on tükk tegu, et see käes püsiks. Esimest korda, kui see mu pihust dušipõrandale plehku pani, olin üsna ehmunud, sest kartsin, et see sellise lataka peale on tuhandeks väikeseks võbisevaks tilgaks lennanud, aga mitte midagi sellist, isegi mitte üht kriimu. Ka pesule peab tarretis ülihästi vastu, see on mul juba mitu korda kasutust saanud ja nagu piltidelt näha, on see endiselt vormis, topsikujuline ja ilma kulumismärkideta.
lush Refresher jelly
Mina kasutan želeed tervelt, nii on lihtsalt lõbusam, noh eriti siis, kui see minema vupsab, mida juhtub ühe pesukorra ajal ikka mitu korda, aga kes raatsib võib sellest ka tükke rebida ja nii tasapisi purgi ära kasutada. Lihtsalt saab želee nuustikule, kui seda koos topsiga käsna vastu hõõruda, ilma kaaneta siis. Peale kasutamist tasub topsi veidi aega lahti hoida, et tarretis saaks kuivada, siis ei muutu see vedelamaks.

Just täpselt nii dušitarretised käituvad, kui need kas kogemata või siis meelega maha visatakse...



Lush soovitab pista želee külmikusse, siis saab elamus veelgi värskendavam. Aga ausalt, ka niisama, soojalt on sellega toimetamine ülimalt toniseeriv ja peale dušši on energiat vähemalt kaks korda rohkem. Lisaks muidugi rõõmus meel.

LUSH´i tooted leiab Tallinnast Foorumi keskusest ja E-POEST .


Kas olete neid kolme LUSH´i toodet proovinud?
Millised on teie lemmikud sellelt brändilt?

Tänaseks kõik, loodan, et meeldis!

* kingitud toode
photo: source

11 comments:

  1. Tahan nüüd jälle otsemaid Lushi joosta!! Suudad oma kirjutiste ja piltidega kõik tooted nii ahvatlevaks teha, eriti hakkas mulle meeldima see suhkrukoorija. Pean need sinu postitused kuidagi vahele jätma, et rahakott end paremini tunneks...

    BOWTIE DIARY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, jep, blogger võiks pakkuda võimalust blokeerida postitusi, mis võivad ostma meelitada. :)

      Delete
  2. Haha, issand see dušiželee elab ju täiesti omaette elu :D Seal videos oleks nagu kõik suured sõbrad kokku saanud :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eile just duši all "loopisin" oma želeed, väga lõbus oli. :D

      Delete
  3. hahahaha lõbusad želeed tegid selle öötöölise siin suisa ülemeelikult rõõmsaks :D lushi tootearendus ja turundusstrateegiad on ikka tõesti aukartustäratavad!

    ReplyDelete
  4. Sul on alati nii toredad postitused!
    Mulle meeldib, et Lush pakendid tagasi kogub ja tahaks neid proovida küll, aga kahjuks kasutavad nad endiselt SLS-e ja parabeene, mis välistavad minu jaoks nende toodete ostmise. Mis teha, põhimõte on põhimõte ja pärast igasugust jama sisaldavate toodete kasutamisest loobumist on nahk ikka palju paremaks muutunud:). Nii et jah, pean veel veidi ootama, ehk ka loobub ka Lush nendest:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Soovitan proovida Lushi värskeid näomaske, need peaks kõigest halvast priid olema. Loodan ka, et ehk saavad nad varsti kuidagi muudmoodi dušigeelid vahule, kui SLS-iga. :)

      Delete
  5. Vaatan järgi, aitäh soovituse eest!:)

    ReplyDelete

ShareThis