arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

25/03/2016

Arvustus // Lush / Bouncy Bunny dušitarretis



Minu nüüdseks juba kaheksa kuud kestnud vannitus muutub eriti raskesti talutavaks hetkedel, mil ukse taha potsatavad lahedad kingitused LUSH`ilt. Nende toredad vannipommid-vahud panevad mind nii igatsema neid vahuseid ja hästilõhnavaid tunnikesi koos naisteajakirjade ja õunaga. Jep, just sellised olid minu vanniskäigu rituaalid. Õnneks ei ole LUSH õnnetuid vannituid unustanud, nad loovad ka duši-inimestele lahedaid pesukaaslasi, keda kabiini kaasa võtta. Ikka selleks, et seal seistes ja lõdisedes veidikenegi lõbusam ning lõõgastavam oleks. Pean tõesõna ütlema, et olen seda protseduuri just tänu LUSH´i toodetele isegi natuke nautima hakanud.
Lush  Bouncy Bunny
Bouncy Bunny dušitarretis* nende uuest munadepüha kollektsioonist on jällegi üks tore näide sellest, kuidas LUSH oskab asjadele hoopis lõbusamast otsast läheneda - kui teised toodavad igavaid pudelites dušigeele, siis nemad vormivad sellest toreda võbiseva jänese ja pressivad ta pisikesse topsikusse. Palju vahvam ju!
Lush  Bouncy Bunny shower jelly
Pildi jaoks keerasin ma jänese topsis ilusti vinklisse, aga esialgu, kui purgi avasin, paistis sellest vaid imelik kreemikas-oranžikas ollus ja olin üsna pettunud, et kuidas see vanilje-karamelli tarretist meenutav asi peaks olema seotud põrkava jänesega. Aga ohsaa, kui ma purgi sisu peo peale pöörasin, vaataski vahva pühadejänku mulle sealt otsa! Ja see tõesõna põrkab ka.
Lush  Bouncy Bunny review
Jänes lõhnab üsna tagasihoidlikult, aga väga mõnusasti apelsini järele, vahutab hullupööra ja on nagu teisedki LUSH´i pesuželeed duši all üks väga lõbus kaaslane. See jukerdab käes ja vahel paneb põrandale plehku, samas oma põhitöös jänes nalja ei mõista, peseb väga korralikult, vaht on mõnusalt pehme ja selline jääb ka nahk. Tarretis ei kuivata ka õrna nahka, seepärast usun, et jänes sobib näiteks väga hästi ka lastele kätepesuseebiks, suurus on sellel ka just paras, et pihku mahtuda. Iseasi, kas kätepesu tänu sellele toredale tarretisele üleliia pikaks ei veni, ma ei raatsi isegi seda käes nii mõnusalt võbelevat tegelast topsi tagasi pista.  
Kes ei ole eales ühtegi LUSH`i toodet proovinud, siis Bouncy Bunny sobib esimeseks katsetuseks ülihästi. See annab üsna selge pildi, milliseid vahvaid, tavatuid ja lõbusaid vanni - ja dušikaaslasi nende poekesest leida võib. Soovitan!
Lush  Bouncy Bunny easter

Põrkav bunny koos teiste munadepühategelastega ootavad teid Foorumi keskuses LUSH´i kaupluses ja e-poes SIIN

Toredaid lihavõtteid teile kõigile!


p.s. Veel jõuab osa võtta kahest LUSHi kingiloosist. Võitjad teen teatavaks täna õhtul peale kella 22.
Facebooki kingiloosi leiab SIIT ja Instagrami loos käib SIIN.

easter bunny gif
Tänaseks kõik, loodan, et meeldis!
* kingitud toode

8 comments:

  1. Vaatasin kodulehelt neid vannipomme ja tekkis küsimus, et kas üks vannipomm on mõeldud ühekordseks kasutamiseks? Ei leidnud kodulehelt vastust.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pomm hakkab kiirelt kahanema ja kihisema, seda mitu korda kasutada ei saa, küll aga vannivahte, neist saab pisikesi tükke murda ja murendada vanni just nii palju korraga, kui tahtmist on. :)

      Delete
  2. haha, see gif :D sa oled nagu põhjatu ideedekaev!

    ReplyDelete
  3. Oled jah imelisi ideid pilgeni täis! Mina alati ootan neid GIF-e, aitäh, et viitsid ja pühendud! :)

    ReplyDelete
  4. Sa oled ikka üks õige ilublogija. Näed nii palju vaeva ja su pildid on kõik nii vahvad!! :) Loodan, et jaksad ja viitsid veel kaua-kaua oma blogipesa pidada :)

    ReplyDelete

ShareThis