arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

23/03/2016

Lush´i munadepüha kingiloosid ja natuke niisama juttu



Mõned päevad tagasi sain LUSH´ilt toreda munadepühade teemalise kingipaki ja kuna mul endal vanni ei ole, siis mõtlesin, et loosin need lahedad vannivahud, pommid ja seebid kellelegi teist välja. Lisaks pistsin pakkidesse veel Maybelline Baby Lipsid.  Loodan, et te ei pahanda, jätsin endale Bouncy Bunny dušitarretise, siis saan mina ka ikka pühade ajal temaatiliselt pestud. Ma püüan homme selle jänese teile üles ka pildistada, see näeb väga vahva välja, siis jõuate veel ostma/tellima, kui kedagi hakkab huvitama, sest kes teab kauaks seda pühadekollektsiooni Lushi poes on, ehk on juba esmaspäevaks läinud. Üks loosidest läks käima blogi Facebooki lehel SIIN
lush easter 2016
Ja teise leiate Instagramist SIIT või otsige telefonis kasutajat @genefic. Siin pakis on ka mõned vanemad tooted, mida ma heldinult olen alles hoidnud, et ehk leian kusagilt mõne vanni, kuhu sisse hüpata, aga no keda ma ikka lollitan.
Lushi kõige uuema munadepüha kollektsiooni leiate nende Foorumi keskuse kauplusest ja e-poest SIIT.
lush easter
Mul oli kange tahtmine täna mingit sorti oksi tuppa tuua. Tuiasime Dexteriga pargiäärsetes rägastikes, et äkki on kusagil pajukiisusid, aga mitte tuhkagi, kas nende aeg on juba läbi? Või ei kasva need nii linna sees üldse? Jänesed jooksevad siin küll ringi, eile nägime ühte kükitamas Kadrioru staadioni aia ääres. Saime talle Dexteriga päris lähedale hiilitud enne, kui ta meid märkas ja tuhatnelja punuma pani. Loodan, et ta jõudis ohutult sinna, kust ta tuli. Pildile ma jänkut lähedalt ei saanud, olime hiilimisega liiga hõivatud, aga see kaugelt tehtud foto on ka väga tore, nii ootamatu oli teda seal istumas näha. Ma olen Kadriorus nüüd juba pea kaheksa kuud elanud ja ikka iga päev siin ringi jalutades ei suuda ära imetleda, kui ilus ja lahe siin on. Kirjade järgi elame kesklinnas ja kus mujal on võimalik kesklinnas ühe päeva jooksul näha oravat, jänest, kitse ja nahkhiirt? Ühel päeval just nii juhtus, muinasjutuline.
bunny
 Aga jah, mingit sorti oksad me täna Dexteriga ikka leidsime. Kodus vaatasin netist järgi, et need on sarapuu urvad. Loodan, et neile tulevad lehekesed ka külge. Pähkleid vist mitte. :)
easter
Homme püüan ma paar muna ära värvida ja kui midagi välja tuleb, siis näitan teile ka. 
easter gif

8 comments:

  1. Lushil on alati nii lahedad tooted :). Ei jõua oodata, millal vannitoa remont valmis saab, et hakata erinevaid vannipomme jm katsetama. Jumal tänatud, et ma ümber mõtlesin ja vanni kasuks otsustasin.

    Su postitused on alati väga toredad, lausa mõnuga loen ja alati ootan suurima huvigaa :)!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii kadestan sind, vann on maailma parim asi. Ja vannipommid kohe teisel kohal. :) Suur aitäh, nii rõõmus, et meeldib! :*

      Delete
  2. Mina nägin paju-utusid nädalavahetusel Pärnus :)

    Tallinnas pead ilmselt kusagile kõrvalisemasse kohta minema neid luurama.



    Mul on ka vann, aga ma ausalt öeldes ei viitsi kasutada enam erinevaid vahte/pomme. Keeping it natural :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle ikka meeldib, kui vaht on laeni. :D

      Delete
  3. Hehe, kaks viimast pilti tuletavad meelde, et allergia hooaeg on kohekohe käes :D. Aga LUSHi asjad mulle väga meeldivad ja äge on see, et paljude pühadega tuleb special kraami :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, Lush üllatab ikka mitu korda aastas. :)

      Delete
  4. Te peaks Dexteriga oma kevadeootusega sellest osa võtma :) http://naistekas.delfi.ee/tervis/tervisliktoit/auhinnamang-osale-fotokonkursil-kevad-sudames-ja-voida-spaapakett-aktiivsusmonitor-ja-palju-maitsvat?id=73961017

    ReplyDelete

ShareThis