arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

08/03/2016

Tühjad totsikud #11



Otsa saanud toodetest ei ole ma nii ammu juttu teinud, et neid on kogunenud juba kolme korvitäie jagu. Hakkasin ühest otsast otsast pihta ja väike osa on siin nüüd laiali laotatud, et nendega lõplikult hüvasti jätta. Mõnega hea meelega, teisega kurvemaga. 

EOS / Blueberry Acai huulepalsam
7,95€ LINK
.........................................................
Lõhnas mõnusasti, aga ei niisutanud nii tublisti, kui kollane sidrunilõhnaline variant, mida olen kasutanud. Pakend on hästi tore ja pallikujulist palsamit on mugav peale kanda. Soetaksin teinekordki, aga siis juba mõnda teist sorti, näiteks selle siiru-viirulise kookospiimalõhnalise (LINK).
eos huulepalsam
Tony Moly / Tomatox Magic White Massage Pack näomask*
12,40€ LINK / ARVUSTUS
.................................................................................................
Jällegi väga lahedas pakendis toode ja ka sisu on igati kiitmist väärt. Lumivalget kreemjat maski tuleb nahal paar minutit maseerida, kümne minuti pärast maha pestes on nahk puhas, pehme ja niisutatud. Lisaks lõhnas väga mõnusalt, värskelt ja lilleliselt. 
tony moly tomatox review
Joik /  Kooriv kreem näole*
12,50€ LINK / ARVUSTUS
...............................................
Tõeliselt tõhus näokoorija, mis sisaldab lisaks suurele hulgale imepeeneks hõõrutud oliivikivi purule ja bambusevõrse graanulitele ka puuviljahappeid, mis nahka uuendavad. Niisutamise eest hoolitsevad kookosõli, sheavõi, ohaka- ja päevalilleõli. Nahk saab selle kreemiga lausa mikrolihvitud, see on tõesti äärmiselt tihedasti koorivaid osakesi täis. Need on nii peened, et nahka ei kraabi ja koorija sobib ka tundlikule nahale. Mulle meeldis, et toode oli hästi kreemine ja justkui vahustatud, mis tegi nahale kandmise ja masseerimise hästi lihtsaks. Peale loputamist jäi veidike kreemi näole, mis kuiva naha omanikele kindlasti meeltmööda, rasuse naha puhul võib ülejäägid näoveega minema pühkida. Jällegi igati väärt toode Joikilt, ma ei ole pidanud neis kunagi pettuma.
joik kooriv kreem

The Body Shop / Honeymania kätekreem*
6,40€ LINK / ARVUSTUS
..................................................................
Väga mõnusa lillelise-mesise lõhnaga kätekreem, mis mulle hirmsasti meeldis. Pisikest tuubi oli mugav käekotis kaasas kanda, see imendus nii kiirelt ja tegi käed nii siidiseks, et soovitan kõigile teile ka!
the body shop honeymania

Batiste / Monochrome kuivšampoon
4,21€ LINK
........................................................
Kuivšampoon tegi üsna head tööd, aga lõhnas nii hirmvängelt, et ma ei kujuta ette, kas seda on üldse võimalik kasutada, kui sul ei ole aeda või rõdu. Pidin vannitoast alati ummisjalu põgenema, kui seda pähe pihustasin ja Dexter turtsus alati ning pani joooksu, kui seda lõhna kaugeltki tundis. Olen üldiselt Batiste kuivšampoonidega rahul olnud, aga ise eelistan siiski Girlz Only´t (LINK), minu meelest töötab veidike paremini ja ka hind on soodsam.
batiste kuivšampoon
Lumene / Arctic SPA dušikreem & ihupiim*
11,18€ LINK / 11,18€ LINK / ARVUSTUS
..........................................................................
Need kaks ehtsat puuvilla sisaldavat Arctic SPA toodet meeldisid mulle väga. Lõhnasid need äärmiselt hästi ja kriitvalged pakendid olid välise ilu kõrval ka mugavad kasutada. Dušireem oli ülipehme vahuga ja jättis naha luksuslikult siidiseks. Ihupiim, mida ma pigem kehakreemiks kutsuksin, oli üsna paks ja parajalt niisutav. Imendus kiirelt ja muutis naha hästi pehmeks. Mõlemad tooted on värvainetest, silikoonidest ja parabeenidest priid. Mul oli lausa kahju, kui need kaks otsa said, kasutasin neid tõesti suure rõõmuga. Soovitan proovida!
lumene arctic spa

Elizabeth Arden / Eight Hour Cream*
7,90€ LINK
..............................................................
Üks parimatest kätekreemidest, mida mul on õnnestunud kasutada. Hästi tõhus käteniisutaja, parajalt rasvane, aga samas kiirelt imenduv.
Lõhn ei ole just kõigi teetassi, aga mulle meeldib hirmsasti. Maailmas hästi populaarne toode ja mitte ilmaasjata. Kui see karedaid käsi pehmeks ei tee, siis ma ei tea, mis teeb.
elizabeth eight hour hand cream

Joik / Noorendav päevakreem*
22,50€ LINK / ARVUSTUS
.................................................
Seda juhtub haruharva, kui mul mõni näokreem otsa saab. Ma ei kasuta neid oma väga rasuse naha tõttu just iga päev ja enne jõuavad need pahaks minna, kui ots paistma hakkab. Selle Joiki noorendava päevakreemi aga pumpasin täitsa tilgatumaks. Selle kerge koostis mulle väga hästi, sain seda kasutada isegi meigi all, nahk ei hakanud kiiremini läikima.
Öökreemiks sobis samuti suurepäraselt, hommikul oli nahk hästi niisutatud ja pehme. Kes kortsudevastase kreemi otsingul, siis seda looduslikku ja mõnusa rohelise lõhnaga, otsast otsani head ja paremat täis kreemi soovitan väga.
joik noorendav päevakreem
Najel / Apelsiniõievesi*
9,95€ LINK / ARVUSTUS
..............................................
Hästi mahe looduslik näovesi, mis lõhnas hästi omapäraselt, natuke kibedalt, samas värskendavalt. Eriti mõnus oli seda näole pihustada. Kahjuks on pudel ilma pritsuta, aga valasin selle ümber teisse pudelisse ja kasutasin rõõmuga edasi. Peale toniseerimise lubab näovesi ka nahka niisutada ja rahustada, samuti võidelda kortsudega.  
najel cosmetics

Schwarzkopf / BC Fibre Force šampoon*
12,90€ LINK / ARVUSTUS
...................................................................
Šampoon jättis juuksed hästi libedaks, siledaks ja mõnusalt lõhnavaks. Mulle meeldis. Isegi väga. Vahutas ka tublisti.
Kasutaksin hea meelega teinekordki. 
bonacure fibreforce

Suavipiel / Beauty Sponge*
9,90€ LINK / ARVUSTUS
............................................
See roosa meigišvamm näeb veel üsna korralik välja, aga äraviskamisele see läheb, sest vanust on sel palju rohkem, kui tohiks. Sedalaadi tarvikud peaks välja vahetama nii umbes kuue kuu tagant, sest neisse kipuvad pesa tegema ebasõbralikud bakterid. Kasutasin teda esialgu hästi tihedasti, aga peale Beautyblenderi (LINK) proovimist eelistasin jumestuskreemi pealekandmisel enamasti viimast. Suavipiel on BB-i kõrval natuke kohmakas ja veidi kõvem. Töö teeb see küll kenasti ära ja tulemus jääb ilus, aga BB meeldib mulle oma pehmuse ja vetruvuse tõttu pisut enam.
suavipiel beauty sponge

NOVExpert / Nahka uuendav seerum*
22€ LINK
.............................................................
Ma nii väga tahtsin, et see seerum mulle meeldiks! See lubab kõike seda, mida mul hädasti vaja oleks - puhastada, koorida, poore ahendada, punetust vähendada, akne ja ketendusega võidelda. Ehk ta seda kõike suudabki, aga välja ma seda uurida ei jõudnudki, sest see seerum ei taha miskipärast minu nahka täielikult imenduda ja jätab selle natuke kleepuvaks. Proovisin nii ja naa, aga tunne on ikkagi veidike ebameeldiv ja kuigi mul oli äärmiselt kahju, sest toode on täiesti looduslik, siis ma teda pikemalt kasutama ei jäänudki.
Kui keegi on proovinud, andke teada, kuidas seerum teie nahal käitus.
novexpert serum

L`Oreal Professionnel / Absolut Repair Lipidium šampoon*
8,40€ LINK / ARVUSTUS
...............................................................................................
Väga meeldiva magus-hapuka lõhnaga ja hästi vahutav šampoon, mida iga kell uuesti kasutaksin. Juuksed jäid hästi pehmed ja püsisid kaua puhtad. Šampoon on mõeldud tugevalt kahjustatud juustele ja mulle tõesti tundus, et see muutis need tervemaks ja säravamaks. Soovitan!
loreal professionnel shampoo

Skin Cares veepuhastussüsteemi filter*
4 tk. 22,90€ LINK / ARVUSTUS
................................................................
Olen oma Skin Cares dušiotsikust (LINK) jätkuvalt vaimustuses ja käiku läks järjekorras kolmas filter. Kuigi kirjas, et filter tuleks välja vahetada 2-3 kuu tagant või siis, kui see on muutunud tumepruuniks, tundub, et Tallinna vesi nii must/roostene ei ole ja peale seitset kuud on see veel üsna hele. Paremal võrdluseks filter, mis oli Tartus kasutuses kuu aega. Pildil on filtrid kuivanud, märjana olid need tunduval tumedamad. Ega ma värvi pärast olekski ehk veel uut filtrit kasutusse võtnud, kuid tundus, et surve pole enam nii tugev kui alguses.
Nüüd saab jälle mõnusat masseerivat dušši nautida.
skin cares shower

Mades Cosmetics / Peach & Orhid dušigeel*
8€ LINK
........................................................................
Sellest geelist ma vaimustusse ei sattunud. Ei lõhnanud see nii hästi, kui võiks (orhiee ja virsik vist ikka ei sobi kokku) ning mulle tundus, et see ka ei pesnud nii, nagu üks pesugeel peaks pesema. Usun, et  8€ eest leiaks poest natuke parema pesuvahendi.  
mades cosmetics

Oriflame / Ecollagen vahutav näopesuvaht*
10,90€ LINK / ARVUSTUS
......................................................................
Selle näpesugeeliga jäin täitsa rahule - pesi näo korralikult puhtaks ega kuivatanud nahka. Lõhn oli esialgu veidike harjumatu, aga lõpuks muutus täitsa armsaks. Peale näo puhastamise lubab pesugeel  võidelda ka vananemisega. Veel paar päeva tagasi oli geel kodulehel saadaval, täna ma seda sealt enam miskipärast ei leia.
oriflame ecollagen

Lush / Mask of Magnaminty & Cupcake värske näomask*
8,50€ LINK / 9,95€ LINK / ARVUSTUS
..............................................................................................
Magnaminty mask on kindla peale kõige parem ja tõhusam näomask, mida ma olen eales proovinud. See tõesti puhastab tublilt ja muudab naha siledaks ning lisaks lõhnab äärmiselt meeldivalt. Sobib imehästi just probleemsele nahale, sest võtab põletikku maha ja rahustab punetavat nahka. Kindla peale soetan varsti uue topsiku, tunnen sellest juba mõnda aega  puudust.
Cupcake mask sobis minu nahale samuti suurepäraselt, ka lõhnas ja nägi see välja nagu hunnik šokolaadi, mis tegi kasutamise väga mõnusaks. Maski oli üsna raske peale kuivamist nahalt eemaldada, see nakkus naha külge nii tugevalt, et kasutasingi seda alati enne duši alla minekut, kus sai selle rahulikult lahti leotada. Selle nüansi tõttu ma arvatavasti maski ka uuesti ei soetaks, pealegi on Lush´il teisigi põnevaid värskeid näomaske, mida tahaks proovida. p.s. Ärge unustage, et viies viis puhtaks pestud Lushi pakendit tagasi poodi, saate värske näomaski tasuta!
lush fresh masks


Kas olete neist toodetest mõnda proovinud?
Andke ka kindlasti märku, kuidas teile üldse sedasorti postitused meeldivad.

Loodan, et teil oli ilus naistepäev - vaasid on lilli ja kõhud kooki täis. :*

tulips
Tänaseks kõik, loodan, et meeldis!
* kingitud toode

12 comments:

  1. Meeldivad küll sellised postitused :)
    Aga, kas Sa tahad väita, et Tartu kraanivesi on must?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma usun, et see on rooste, mis filtri värvi muudab.

      Delete
  2. Ma olen kasutanud tavalist ardeni eight hour kreemi, lõhn oli päris võimas sellel :D sellel kätekreemil ilmselt sama? Pole siiani leidnud kätekreemi millega üdini rahul oleksin.
    Sellised postitused on väga huvitavad, sest üks asi on see kui tekib esmane vaimustus ja tehakse arvustus. Hoopis teine asi on kui see vaimustus jätkub ka tuubi lõpuni !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ei ole tavalist Eight Hour kreemi nuusutanud, aga usun, et lõhn on sama. Sama asi on The Body Shop´i kanepi kätekreemiga, pooltele meeldib see omapärane lõhn väga, teine poole ei kannata silma otsaski. kreem ise jällegi väga hea.

      Delete
  3. Su pakendid näevad peale kasutamise lõppu isegi väga.. eeskujulikud välja. Mul endal on enamasti nii, et selleks ajaks kui tuubid tühjaks saavad, on sealt tekst ka juba plehku pannud :D

    Tartu kraanivesi on tõesti päris kare ehk suure mineraalainete sisaldusega. Ma pole küll päris kindel, kas filtri tumenemist põhjustavad mineraalainete väljafiltreerimine või torudes oleva rooste settimine või mõlemad aga Tartusse kolides tundsin ma mitu aastat, et juuksed ja näonahk reageerivad veemuutusele. Nüüdseks olen vist juba ära harjunud Tartu veega aga sinu postitused panevad mõtlema, et äkki peaks ikkagi selle duššiotsiku endale soetama.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, ma olin ka Tartus elades selle kareda veega nii hädas, eriti mõjus juustele, need ei olnud enam üldse nii pehmed ja siidised, samuti kadus läige. See otsik aitas ikka päris kõvasti.

      Delete
  4. Hei!

    Mulle väga meeldivad sellised postitused. Üleüldse ka sinu arvustused on mõnusalt pikad. Kõiki ma küll ei loe, aga kui mingi toode konkreetselt huvitab, siis loen küll läbi, et selget pilti saada.

    Mina julgen samuti väita, et Tartu vesi on ääääärmiselt kare. Pärast Tartusse kolimist on mu nägu kohutavalt palju kuivem ning tekkinud on ka ekseemid (muidugi on need ilmselt mul juba sisse kodeeritud niiöelda, aga ei ole kuskil mujal elades see minul väljendunud). :) Soovin ka neid filtreid hankida!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii tore, et arvustused meeldivad, vahel mõtlen küll, et kas keegi üldse viitsib nii pikka juttu lugeda. :) Soovitan kindlasti filtrit proovida. Juba see, et dušiotsikule enam katlakivi ei tekkinud näitab, et karedus oli kadunud.

      Delete
  5. Kuidas vitamiinide võtmine edeneb?
    Ootan juba huviga, millal sa tulemustest oma nahale kirjutad :)
    Anni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vahel unustan võtta, aga püüan ikka järjekindel olla. Tulemusi veel eriti ei ole, aga vara vist ka. :)

      Delete
  6. Tartus on tõesti vesi kare (oleneb ka piirkonnast), kuid seetõttu on ta ka hea maitsega ning sisaldab tervisele kasulikke ained, nii et ma ei saa selle üle kurta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maitse oli tõesti hea, Tallinna veega harjumine võttis ikka tükk aega. :)

      Delete

ShareThis