arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

18/03/2016

Uut // Joik




Kaalusin nii ja naa ning otsustasin uute toodete postitused tagasi tuua. Sain lõpuks aru, et ma ei suuda kõikidest toodetest, mis minuni jõuavad, täispikki arvustusi kirjutada ja kahju ju, kui te neid üldse ei näe. Nii saan teile ikkagi põnevatest uudistoodetest rääkida, mis siis, et lühidalt.

Pole mingi uudis, et olen suur JOIK`i fänn, alles eilses postituses pajatasin kahest nende tootest, mis on mulle nii armsad, et need on õhtul viimased ja hommikul esimesed asjad, mida näen. Head asjad tõmbavad ikka häid asju ligi ja suur oli minu rõõm, kui sain eile Joikilt kingipaki, kus proovimiseks posu mõnusaid tooteid.
Greibi-mandariini kehakreem on läbi aegade Joiki toodete hulgas üks best-sellereid. See on äärmiselt mõnusa lõhnaga ja lisaks niisutamisele muudab selles sisalduv porgandiõli talvest väsinud halli naha säravaks.
Looduslikud deodorandid on Joiki kõige uuemad tooted. Minu jaoks saabusid need nii õigel ajal. Pidasin just plaani mõni alumiiniumist prii deodorant soetada, aga lükkasin seda pidevat edasi, sest ausaltöeldes ei teadnud, millist valida. Looduslike lõhnaneutraliseerijate kohta olen kuulnud pigem, et need ei tööta, seega pöidlad pihku, et Joiki oma on erand. Mina sain proovimiseks sidruni-geraaniumilõhnalise pudeli, valikust leiab veel neutraalse aroomiga ja spetsiaalselt meestele mõeldud deodorandid.
Lõhnapärlitest lugesin just paar päeva tagasi Sandra blogist ja mõtlesin siis, et need ma endale kindlasti soetan. Joik luges mu mõtteid ja pakist leidsingi toreda kotikese pärlitega ja veel ühe minu kõige lemmikuma lõhnaga! Hetkel on Fresh kuulikesed küll e-poest otsas, aga kohe-kohe peaks uus partii valmima.
 Siidist näoseerumit olen ma juba kunagi proovinud, kuid nüüd on see täiustatud koostisega ja uues ilusas pudelis, nii et põnev jälle katsetada.

Minge kindlasti Joiki uuenenud E-POODI uudistama, see näeb väga kena ja värske välja,
lisaks on kõik kätele ja jalgadele mõeldud tooted 15% soodsamad!


Kas olete mõnda neist Joiki toodetest proovinud?

Uskumatu, et ilm niimoodi ära pööras ja õues tuiskas hommikul justkui keset detsembrit. Eile just imetlesin Dexteriga jalutades lumikellukesi, mis täna on juba paksu lume all, aga noh, vähemasti on neil seal hea soe. Ja vaatamata lumele algab ülehomme ju KEVAD ja see juba on midagi!
Tänaseks kõik, loodan, et meeldis!

image:source

2 comments:

  1. Oi lõhnapärlid olid esimesed asjad, mida ma JOIKi toodetest proovisin. Esimest korda sain neid nuusutada, kui ostsin CHANGE pesu, nad puistavad neid kotti. Ekstra küsisin neilt, et kust need imelised lõhnakuulikesed pärinevad. Niisiis on mul JOIKi pärlid vannitoas, pesukapis ja autos. Kusjuures minu käest on vähemalt 10 inimest küsinud, kust sellist lõhnavat kotikest autosse saab. Isegi mu kaks meessoost sugulast :D

    Aga need deodorandid pakuvad mulle ka väga huvi. Kunagi vist isegi oli küsitlus, et mida võiksid JOIKi tootearendajad välja mõelda ja siis ma pakkusin välja deodorandi, shampooni ja palsami.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Need pärlid sobivad tõesti igale poole, nii mõnus ju, kui igast kapist, autost, kotist jne. meeldivat aroomi tulvab. :)

      Delete

ShareThis