arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

27/03/2016

Uut // Korea kosmeetika - Mizon



Pikaajalisemad lugejad teavad kindlasti juba minu Korea kosmeetika lembusest. Tõesti lahe, et meile Eestisse sealt  üha uusi brände jõuab. Seekord sain veebpoelt MEON proovimiseks posu MIZON´i tooteid. Tegu on Lõuna-Korea ettevõttega, mille tooted on innovatiivsed, orgaaniliste koostisosadega ja mõistliku hinnaga. Nii nad vähemasti lubavad. Eks ma pean selle välja uurima, mida need endast täpsemalt kujutavad. Kes tahab ise lähemalt Mizoniga tutvust teha, siis nüüd on nende tooted saadaval ka Tartu ja Tallinna Kaubamajas.
mizon cosmetics
 Eriti põnevad tunduvad mulle need kaks toodet - komedoonidevastane komplekt ja ninaplaaster, see viimane on ka Mezoni kõige populaarsem ja enimmüüdud toode. Ootan huviga, kas need teevad seda, mida lubavad. 
mezon review
 Lõppu üks tänahommikune unine pilt Dexterist, kes siis veel ei teadnud, et täna tuleb tal terve päev üksinda veeta. Kirjutan seda postitust praegu autos, kimame Ida-Virumaale oma last lohutama, kes peab pikad pühad kasarmus veetma. Loodan, et plaaditäis pitsat ja teine kohupiimakooki teda veidikenegi rõõmustavad, no ja meie nägemine ka ehk natuke. Nii kahju, et kutsud pole sõjaväeosas teretulnud, Dex igatseb ka nii väga. 


Loodan, et teil on täna imeline päev, ei saagi mitte olla, päike särab ja üle pika aja on õues nii soe, et pistsin saabaste asemel tennised jalga. Mõnusaid pühi ja pühapäeva! :*
smooth fox terrier

4 comments:

  1. Oskad öelda, mis nende toodete hind Kaubamajas umbes on? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma usun, et umbes sama, mis Meon.ee e-poes.

      Delete
  2. Kirjuta tulevikus kindlasti, kuidas see komedoonidevastane komplekt toimib.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, selle proovin kohe esimesena ära. :)

      Delete

ShareThis