arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

04/03/2016

Lindex & Mango




lindex bg
 Kui miski siin ilmas mu silmad särama paneb, siis on need loomad. Olgu need siis elusad või mustriks trükitud. Selle valgete nutriatega kleidi leidsin MANGO e-poest (44,99€ 17,99€ LINK) ja ei saanud seda mitte ostmata jätta, kuigi andsin endale juba tükk aega tagasi lubaduse loomakestega riideid mitte enam kappi lasta, sest noh, tegelikult oleks juba aeg midagi natuke soliidsemat kanda või nii.  mango dress
Aga siin ta nüüd on ja mina olen õnnelik. Materjal on hästi pehme ja seljas mugav. Kleit vastas ilusti suurusele (kannan S-i) ja kuigi poe piltidel tundus, et kleit on üsna õhuke ja läbipaistev, siis tegelikult ei kuma see pea sugugi läbi, kui, siis veidike ülemisest otsast, seelikuosa on voodriga. 
mango nutria
   Kleidid on ikka ühed tänuväärsed esemed, mitte midagi ei ole vaja kombineerida või ülemist-alumist otsa kokku sobitada - kleit selga, sukk ja saabas jalga, mantel üle ja valmis! Ma ei ole eriti kunagi kleite kandnud, aga nüüd mõtlen küll, et järgmisel korral šoppama minnes uurin teksade ja t-särkide asemel hoopiski kleidiriiuleid. 
moeblogi
 Keskel on mugav kumm ja pingutusnööriga saab keskkoha koomale tõmmata, kui taljet rohkem juhtub olema.
eesti moeblogijad
 Kleit on küll hetkel välja müüdud, aga kel huvi, tasub aeg ajalt lehel piilumas käia, sest Mango vahete vahel täiendab ka ale osakonda.
ootd
Selle LINDEX´i koti (24,95€ LINK) soetasin tegelikult juba  sügisel, aga kuna see e-poes imekiirelt välja müüdi ja Eesti tavapoodidesse see ei jõudnudki, ma temast tookord juttu teha ei tahtnudki. Kuna kott osutus ülipopulaarseks, tundub, et Lindex otsustas uue satsi tootmisse anda, sest kott on nüüd taas müügil. Koduleht näitab, et meie poodidest seda taas otsida ei tasu (lisatud: kotid siiski nüüd ka tavapoodides saadaval!), aga netist tellimine on imelihtne ja tooted saadetakse tasuta sinu poolt valitud Lindexi poodi.  
lindex
Kott meenutab oma ümmarguse pandlaga "natuke" poppi Chloè Faye kotti (LINK), mille omamise vastu ei oleks mul mitte midagi, aga kui 1300€ ei raatsi välja käia, siis minu meelest näeb Lindexi oma ka päris šikk välja.
lindex eesti
Mõõtudelt ei ole kott just suur, aga mahutab üsna palju ja tänu oma piklikule kujule leiab sealt ilma kõike välja tirimata vajaliku üles.
feya bag

fashion bloggers
Vahel meeldib mulle koti küljes seda toredat karvapalli kanda (1,50€ eBay LINK). Taolisi karvikuid ostes jälgige kindlasti, et tegu ei oleks päris jänku küljest lõigatud sabajupiga.
moeblogi

ootd eesti

13 comments:

  1. See küll nutria seal kleidi peal ei ole, pigem mingi väike kiskja nagu kärp.
    Aga muidu väga kihvt :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep, arvan ise sama, aga kleidi nimi on Nutria. :)

      Delete
  2. Kust see telefoni case pärit on? :)

    ReplyDelete
  3. Nii ägedad ostud! Sinulikud & stiilsed! ;)

    ReplyDelete
  4. See kott on hetkel Tartu Lõunakeskuse Lindexis täiesti olemas. Poodi jõudis veidi hiljem lihtsalt kui e-poodi :)

    ReplyDelete
  5. Liha sööd, aga karusnahk on no-no? Oh seda silmakirjalikkust. :D

    ReplyDelete
  6. Ma polegi kunagi nii kiiret e-peo tellimust teinud. :P Kott tellitud! Kena stiil. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen õppinud - kui meeldib, tuleb käpp kiirelt peale panna.Pärast ei jõua ära kiruda, kui on otsas. :)

      Delete
    2. Ma muidugi mõtlesin siiski e-poodi. :D Aga jah, õige ta on.

      Delete

ShareThis