arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

21/03/2016

Uut // Pharma Nord / Bio-Slim Duo toidulisand - suveks trimmi!




 Nii lihtsalt see asi muidugi ei käi, et neelad aga tablette ja kilod kaovad. Ega ma olegi kunagi uskunud reklaame, mis lubavad kapsleid süües kiiret salenemist, küll aga on mul kummitama jäänud roheline tee, mida ma olen lubanud iga päev jooma hakata ja mis pidavat väga hästi mõjuma nii tervisele üldiselt, kui ka kaalunumbrile. Minu piir on aga paar tassi päevas ja kui sai selgeks, et tulemuste saavutamiseks ja tervendava toime tarvis on vaja päevas neelata 6-8 tassi, siis minu ind rauges kiirelt. Seda enam, et roheline tee ei ole maitse poolest just minu esikolmikus. 
Pharma Nord  Bio-Slim Duo
Jõuan nüüd jutuga sinna, et kui minuga võeti ühendust Pharma Nord´ist ja pakuti võimalust proovida mõnda nende toidulisandit, siis tuli mul tooteid uurides kohe see rohelise tee teema meelde ja kuna mul siin viimasel ajal nende burgerite ja browniedega on asi nii umbes 3kg jagu liiale läinud, saigi just Bio-Slim Duo karbid valitud, sest need sisaldavad rohelise tee ekstrakti palju suuremal hulgal, kui minu paar tassitäit.
Äkki tõesti töötab
Kaalusin ka D-vitamiinipärleid, sest meil kõigil pidavat sellest siin pimedas põhjas puudus olema, aga kuna päike käib juba üsna kõrgelt, siis ehk saan selle nüüd ikkagi ilma pärliteta kätte ja noh, need rohelise tee tabletid ja CLA kapslid tundusid põnevamad ka. Ühest karbist jätkub kaheks nädalaks, eks nii umbes kuu aja pärast ole siis näha, kas mu talvine polster hakkab sulama või ei. Pingutan muidugi omalt poolt natuke browniedieediga ka kaasa. 

Pharma Nord toidulisandeid saate uurida SIIN ja muidugi kõikides hästivarustatud apteekides.

Mis teie arvate sellistest kaalulangetamise või rasvapõletuse abivahendistest?
Olete mõnda proovinud?
Pharma Nord Bio-Slim Duo suplements
Tänaseks kõik, loodan, et meeldis!

1 comment:

  1. Eks, kui need tooted aitaks, siis poleks ülekaalulisust olemas :) See ütleb kõik.

    ReplyDelete

ShareThis