arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

13/04/2016

10x rohkem shoppamist!



Suuremad shopahoolikud on kindlasti juba kursis, aga neile, kel kahe silma vahale jäänud, ütlen edasi rõõmusõnumi, et nüüdsest saab Eestis e-shopata kõigis kaheksas Inditex kontserni kuuluvas veebipoes - ZARAZARA HOMEPULL&BEARMASSIMO DUTTIBERSHKASTRADIVARIUSOYSHO ja UTERQÜE
Samuti on nüüd H&M´i riide- ja kodukaubale ligipääs neil, kelle kodulinnas seda poodi veel ei ole.
Muideks, kuni 15. maini on paki kohaletoimetamine sealt puhta tasuta!
Ka avas e-poe hiljuti KAUBAMAJA, kus on eriti suur valik ilutooteid, erinevaid brände on seal lausa üle saja viiekümne!  
 Ma olen Tallinnasse kolides endale üllatuseks hakanud tihedamini netipoode külastama. Ka neid, milledel pärispoed linnas olemas. Arvasin ennast olevat arvestatava shoppaja, kuid tuleb välja, et olin tasemel vaid Tartu kaubanduskeskustes. Tallinna kauplused oma meeletute ruutmeetritega käivad mulle üle jõu, olen juba peale paari poodi täiesti läbi ja kuna kõike on nii palju, siis ei leia ma enamasti üles seda, mis mulle võiks meeldida. Vahel teen enne netipoodides luuret ja otsin välja asjad, mida võiksin pärispoodides proovikabiini kaasa võtta, et seal mitte ilmatumalt aega kulutada, aga noh, ikka leian ennast riiulite vahel keerlemas ja  kõike läbi kammimas. 
Aega hoiab e-poes shopates kindlasti kõvasti kokku - lappad huvipakkuva kategooria läbi ja "astud" poest välja. Kui on aega ja viitsimist, sisened järgmisesse, kui mitte, ongi selleks korraks shopatud. Kaubanduskeskuses nii lihtsalt tavaliselt läbi ei saa, KÕIK vähegi shopatavad poed on vaja läbi tuhlata, mis siis, et jalad enam hiljem hästi koju ei taha kanda. 
Veebipoed on ka siis abiks, kui tavapoes vajalik suurus otsas, eriti alede ajal.
Kui tellid kauba poodi ja lähed ise järgi,  enamasti postikulu maksma ei pea.

Kõik veebipoodide nimed ülevalpool on linkidena klikatavad. Ma ise püüan eemale hoida, sest Tartust sai nädalavahetusel mõned asjad soetatud, aga sellest juba mõni teine päev.
...
Kas olete juba uusi e-poode külastanud või koguni jõudnud midagi soetada?

8 comments:

  1. Sain juba eile esimese paki kätte ja ühte ootan. :) Aga seda ma ei teadnud veel, et Oysho'st ka saab tellida, aitäh! :) Sealt leidsin endale ühelt reisilt väga mõnusad sussid.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mina sain sellest brändist teadlikuks alles täna, kui Inditex kontserni kohta lähemalt uurima hakkasin. Samuti ei olnud midagi kuulnud Uterqüest. :)

      Delete
  2. Oeh..Sinu postitused on ikka kõige kõige läbimõeldumad!!!! :) Kindlasti kõige tublim blogija Eestimaal! :D

    ReplyDelete
  3. Tunneksin huvi, kust sa oma telefoni ümbrise tellisid? :)

    ReplyDelete
  4. Nii armas märkmik, kustkohast pärit?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on Rahva Raamatust ja muideks, sinna mahub viie aasta jagu märkmeid. :)

      Delete

ShareThis