arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

20/04/2016

Mida kinkida emale? #3




Veidi üle kahe nädala on päevani, mil saame meile kõige kallimat inimest meeles pidada ja tänada. Olgu selles abiks siis lillekimp, kallistus või hoopis midagi luksuslikku, ikka nii, nagu keegi harjunud on ja õigeks peab. Minu poolt mõned ideed, mis on sellised keskmised - natuke kallimad kui üks roosiõis ja veidike soodsamad kui pärlikee.

mida kinkida emale
1/
Olen sellest SKIN CARES dušiotsikust-veepuhastussüsteemist blogis juba üsna mitu korda juttu teinud ja ei väsi seda kiitmast ning kõigile soovitamast. See ei ole ehk just kõige glamuursem kingitus, pigem praktiline, aga uskuge mind, teie ema mõtleb iga kord dušši all käies heldimusega teie peale, kui ta endale selle uduvihma tekitava otsiku saab. Lisaks mõnusale dušielamusele puhastab ja hoiab see vett kokku.
Olen enda oma juba pea aasta kasutanud ja see näeb välja kui uus, katlakivi sellele lihtsalt ei teki.
Pika tutvustuse kirjutasin veepuhastussüsteemist SIIN.  
2/ 
 JOIK´i tooted on nii hinnatud ja armastatud, nende kinkimine on alati kindla peale minek. Kui sinu ema on üks neist, kes peab lugu kodumaisest ja imeliselt lõhnavast looduslikust kosmeetikast, siis on tal kindlasti hea meel mõne Joiki nahasõbraliku kehahooldustoote või lemmiklõhnaga küünla üle. Mulle jäid silma näiteks luksuslik roosi vannipiim ja armsalt helesinine küünal "Magus uni".
3/
 THE BODY SHOP´ist leiab samuti hästi armsaid ja naiselikke kingitusi. See ilus roosa E-vitamiini karbike peidab endas puhastuspiima, päevakreemi ja ööseerumit. Samuti sobivad emadepäevaks suurepäraselt roosilistes pakendites British Rose tooted, kirjutasin neist lähemalt SIIN.
4/
LUSH on alati tähtpäevadel lahedate erikollektsioonidega väljas, nii ka emadepäeval. Sealt leiab näiteks Yummy Mummy dušikreemi ja roosilõhnalise Rose Bombshell vannipommi. Kõik emadepäeva tooted on reas SIIN.
5/ 
Ma olen täiesti lummatud nendest brändi LUMM roose täis karpidest! Ma ei uskunud oma silmi, kui avastasin, et need on Eesti päritolu, mitte ma ei vaata mõnda Tumblri lehte. :) 23 punase või valge roosiga täidetud ümmargust kaanega karpi võib hiljem muulgi otstarbel kasutada. Kaunis!
6/ 
Imetabaselt andeka Mirjami KUKUPESAST leiab emadepäevaks nii kauneid kaarte, postreid kui fotokapasid. Minu lemmik on see armsa roosipärjaga poster, ah, kui ilus!

  

Kuigi emad kipuvad alati enne teisi ärkama, siis emadepäeval oleks armas panna endale äratuskell helisema ja valmistada emmele üks tore "hommikusöök voodisse" kandik. Kes on juba suur ja elab emast kaugemal, küpsetage talle külla kaasa võtmiseks üks mõnus kook või minge koos kohvikusse, põnevuse mõttes mõnda sellisesse, kus ei ole veel kunagi käinud.
...
Kas teil on plaan emale midagi kinkida või koos miskit põnevat ette võtta?

p.s Eelmised emadepäeva kingiideede postitused leiab SIIT ja SIIT

photo: source

2 comments:

  1. Arvan, et minu ema teeb kõige rõõmsamaks üks kodune seljamassaaž ja tükike lemmikkooki kohvikust.

    Olen 100% nõus sellega, et maitsed on erinevad- antud juhul siis lõhnatajud, aga pean ära mainima, et minu meelest on see Lushi "Yummy Mummy" dušigeel üks ebameeldivaima lõhnaga dušigeele mida ma kunagi nuusutanud olen. Päris mitu Youtuberit keda jälgin on oma Lushi toodete arvustustes sama öelnud. See tundub eriti veider just sellepärast, et enamus Lushi asju on ju nii mõnusa lõhnaga. Äkki on kellelgi sellest arvamusest kasu. Igatahes on alati kindlam enne (näiteks e-poest) kingi ostmist toode oma ninaga järgi nuusutada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Massaaž on parim kink ever! Kusjuures mulle on jäänud just mitmest blogist, mida loen meelde, et selle Lushi dušigeeli lõhn meeldis väga, hehe. Täna just kõndisin Foorumist mööda, oleksin pidanud nuusutamas käima. :)

      Delete

ShareThis