arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

04/04/2016

Uut // Kiehl´s



Märtsi lõpus pidas Kiehl´s Eesti oma kolmandat sünnipäeva. Palju, palju õnne ja suur aitäh, et olemas olete!   
Väga armas Kiehl´sist enda pidupäeval hoopiski teistele kingitusi teha. Nende karbikesed on alati imearmsad ja täis head-paremat. See lõhn, mis karbist tulvab on nii mõnus, et ma jääksingi seda nuusutama... 
Karbist leidsin lavendliga kehakoorija, 5in1 korrigeeriva silmaseerumi ning Kiehls´i ühe best selleri - Ultra Facial kreemi, mis lubab niisutada lausa 24h. Kõik lõhnab, nagu ikka Kiehl´si puhul, imehästi. Ootan juba huviga, mida need tooted endast kujutavad, kuigi mul on juba väike eelaimus, et need on just täpselt nii head, kui lõhnast võib aimata. 
Kiehl´sile veelkord palju õnne ja suured tänud imeilusa kingituse eest! :*

p.s. Kel ei ole võimalus Kiehl´si lahedat boksi Tallinna Kaubamajas külastada, siis paljud nende tooted on saadaval ka hiljuti avatud Kaubamaja e-poes SIIN.


13 comments:

  1. Tere! Äkki oskad mõnda silmakreemi soovitada? Olen 23 aastane ja tahaksin esimest kreemi kuna endale tundub, et kortsukesed juba tulemas (ja mõned ka olemas) :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Soovitan näiteks seda Joiki silmakreemi: https://joik.ee/et/naeohooldus/48-kerge-silma-mbruskreem.html Hästi kerge, aga mõnusalt niisutav. :)

      Delete
  2. Ma täiesti juhuslikult nägin su vanust blogis ja see oli šokk :D arvasin, et äkki oli kirjas 19 või max 29, aga ei :D sa näed imehea oma vanuse jaoks välja! U-S-K-U-M-A-T-U! Piltidel ei pakuks isegi 30 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, aga eks pildid on ikka enamasti eksitavad. :)

      Delete
    2. Mina üllatusin ka :) Teadsin, et oled ilmselt üle 30 nagu minagi... Igatahes oled sa super nooruslik ja kaunis :)

      Delete
    3. Aitäh, nii tujutõstvate kommentaaride eest! :D

      Delete
  3. Aga.. Kiehl's testb ju loomade peal :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagu ka pea kõik ülejäänud meie poodides müüdavatest brändidest. :(

      Delete
    2. Kiehl's testib loomadel vaid juhul, kui seadus seda nõuab. Kuna tooteid müüakse ka Hiinas ja Hiina seadus nõuab loomade peal testimist, siis kahjuks jah.. seda tehakse (nende toodete puhul, mis Hiina müüki lähevad).

      Aga ma ei saa aru, miks see probleem nii suur on. Neid kasvatatakse ainult nende peal testimise eesmärgil, täpselt samamoodi nagu kasvatatakse veiseid või sigu lihatööstuses või lehmi piima tootmiseks.

      Kosmeetikabrändid, kes veel loomade peal testivad: Avon, Benefit, Bobbi Brown, Clarins, Clinique, Dove, Elizabeth Arden, Estee Lauder, Lancome, MAC, Max Factor, Maybelline, Olay, Revlon jne.

      Delete
  4. Nõustun eelmise anonüümse kommenteerijaga. KIEHLS testib loomade peal. Kas sa tahad, et teised elusolendid sinu pärast kannatavad? Sellepärast, et Sina tahad ilus olla peavad nemad kannatama. Ülekohtune nende suhtes! See on väär, et "pea kõik ülejäänud meie poodides müüdavatest brändidest tesitvad loomadel", näiteks e.l.f on julmusevaba, samuti gosh. Ei ole mõeldud kellegi, eeskätt Sinu solvamiseks. Tahan, et inimesed teaksid, mida teised elusolendid kannatama peavad. (vaata julmusevabu kosmeetikabrände siit: http://www.crueltyfreekitty.com/ultimate-guide-to-cruelty-free-makeup/)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah kuid kahjuks Eestis neist saada vaid vähesed. Eriti, mis puutub näo- ja kehahooldustooteid, jumestustoodetega on natuke lihtsam. :(

      Delete

ShareThis