arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

15/04/2016

Uut // Oriflame




ORIFLAME on välja tulemas mõne päris uue tootega ja sain neilt sel puhul toreda kinkekotikese, kus sees ka mõned vanemad ja mõned mulle juba tuttavad asjakesed. 
Kõige põnevam tundub mulle Matte Mousse huulevärv, mis peaks müüki jõudma 9. mail kehtima hakkavas kataloogis. Toon Toffee Cream ei küll minu värv ja mulle tundub peale esmast proovimist, et toode kuivatab veidi huuli, aga see asi vajab veidi pikemat katsetamist. Samuti on päris uued punastes tuubides Hypnotic Depth ripsmetušš ja Jumbo silmalainer, mis on saadaval järgmises kataloogis, alates 19.04.
Vanematest toodetest ootan huviga BB kreemi proovimist, millel on minu suureks rõõmuks sees SPF 30, samuti tunduvad põnevad matt pealislakk ja kahetooniline põsepuna, millest üks pool toimib highlighterina.  
Mõnusat nädalavahetust teile ja olge nii palju õues, kui võimalik! Meie leidsime täna Dexteriga pargist ülaseid. Pildi peal võib tunduda, et ta on  ühest õiest huvitatud, aga võin öelda, et see totu ei nuusinud seal lilli, vaid otsis suure õhinaga orava pabulaid, koer jääb koeraks, hi-hi. :)
Tänaseks kõik, loodan, et meeldis!

No comments:

ShareThis