arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

23/05/2016

Arvustus // Korea kosmeetika / Etude House




Olen nüüd juba mõnda aega neid ilusaid roosasid Etude House asjakesi oma kosmeetikakotis hoidnud ja tundub, et need jäävad sinna pikemalt pidama. Ja mitte ainult seepärast, et need oma armsate pakenditega selle sisu kevadiselt helgeks on muutnud. 



 Dear My Blooming Lip-Talk huulepulk / BE101
9,95€ LINK
..............................................................................
See on kindlasti kõige ilusamas vutlaris huulepulk minu tagasihoidlikus kogus, justkui mõne muinasjutupritsessi tualettlaualt. Kõik on nii filigraanne, alustades lipsust ja lõpetades triibulise alumise otsaga, millel on seespool ka pisike nupuke, mis hoiab korki ilusti paigal. Ka huulepulgale endale on sisse pressitud ornament. Jaa, mulle meeldib, kui asjaga on nii palju vaeva nähtud ja pisiasjadele tähelepanu pööratud.
Avastasin muideks ühest blogist pildi, kus seda lipsuga rõngast kantakse sõrmusena. Jah, see käibki klõpsuga korgi küljest lahti ja kel minu omadest veidike jämedamad näpud, saab seda ehtena kanda küll.
Valisin tooni BE101, mis paistab pildil justkui telliskivikarva, kuid on huultele kandes heledamat sorti pruunikas-roosa. Selline igapäevaseks kasutamiseks ideaalne tagasihoidlik toon. Huulepulk on peale kandes hästi kreemjas, kuivades muutub see huultel sametiseks, ütleksin poolmatiks, selliseks nagu endagi huuled tavaolekus on. Püsivus on keskmine, nii umbes paari-kolme tunni pärast tahaks värv uuendamist saada.
Dear My Blooming ei ole kuigi niisutav huulepulk ja kui huuled väga ketendavad või katki, siis peaks need enne selle pulga kasutamist korda saama, sest veidike puuderjas koostis toob kuivad kohad pigem esile. Samas ei ole see mingil moel kuivatav ega vaja enda alla huulepalsamit.



Dear My Jelly Lip-Talk huulepulk / JPK002
9,95€ LINK
.......................................................................
Jällegi väga kaunis pakendis huulepulk, aga valisin selle hoopiski nime tõttu. Ma ei pidanud pettuma, see muudab tõesti huuled siledaks ja mahlakas justkui želee. Pulk sulab huultel nagu palsam ja annab ilusa särava tooni ning kauni läike. Seda võib kanda ühe kihina, siis on tulemuseks ilus marjaroosa suu või kanda peale mitu, iga kihiga muutub värv erksamaks, kuni fuksiaroosani välja.
Püsivus on pulgal täpselt selline nagu sedasorti niisutavatel ja läikivatel huuletoodetel ikka, nii umbes paar tundi tundi. Siis on värv küll veel alles, kuid läige tuhmunud ja vajab värskendamist, et huuled näiksid peegelsiledad.
Suveks on selline kerge huulepulk ideaalne, see annab sama kena läike, kui huuleläige, kuid ei kleepu absoluutselt ning seda on imelihtne peale kanda, see libiseb iseenesest huultele. Lemmik!
Blooming / Jelly


 Baby Choux Base meigialuskreem / Berry Choux
12,95€ LINK
.....................................................
  Baby Choux primerit on olemas kolmes erinevas toonis, Loverte lehel on hetkel saadaval kaks - külmale nahatoonile mõeldud Berry Choux, mille mina valisin ning  Peach Choux, mis on kollakam ja sobib soojema värviga nahale.
Tuubis on ilus heleroosa veidike pärlmutrine kreem, mis lõhnab mahedalt ja ülihästi, usun, et see on üks paremini lõhnavaid kreeme, mida olen kasutanud, aroom meenutab mulle natuke Marc Jacobsi Daisy parfüümi, selline värske ja lilleline. 
Toon Berry Choux sobib väga hästi just põhjamaiselt kahvatutele Lumivalgekestele. Kuna see ka veidi katab, siis võib see natuke jumekama naha ehk liialt kaameks toonida, kui kreemi suuremas koguses nahale määrida. Piisab aga täiesti, kui kanda seda veidike põsesarnadele, lõuale ja otsaesisele ning hajutada, saab ilusa meigipõhja, mis otseselt ei ole väga kumav, kuid muudab naha värskemaks, nooremaks ja jume ühtlasemaks. 
Baby Choux meenutab mulle Clarinsi Instant Light meigialuskreemi, mis on minu suur lemmik. Etude House primer ei ole küll nii kumav ja jääb nahal vähem märgatav, kuid muudab samamoodi näo värskeks ja on igapäevaseks kasutamiseks ehk sobilikumgi ning maksab Clarinsi hinnast vaid pool. See sobib samamoodi nii meigi alla, kui ka iseseisvalt kasutamiseks, samuti olen kreemi seganud jumestuskreemi või BB kreemi sisse, kui soovin kergemat ja õhulisemat tulemust.  
Suured plussid kreemile päikesekaitse SPF 33 eest. Kuna ma ei ole suutnud kodust leida mitte ühtegi piisavalt suure faktoriga päevakreemi ja jumestuskreemi pidevalt kanda ei taha, siis olengi näiteks koeraga jalutama minnes näole määrinud õhukese kihi Baby Chouxi. Kaitseb väga hästi, ka peale paari tundi mere ääres kõndimist, kus päike eriti kütab, ei ole nahk punetama hakanud.


Surprise peitekreemi komplekt / 01
8,90€ LINK
.........................................................

Selles pisikeses roosas karbis peidab ennast peitekreem, mis mõeldud näol ebatäiuste katmiseks. Tumedate silmaaluste tarvis on Etude House valikus karbike 02. Proovisin enda kreemi ka silmade alla ja kuigi see katab hästi, on see veidike liiga kreemjas või õline, vähemasti minu rasuse naha tarvis ning ka puuderdatult kipub kortsudesse kogunema. Kuid ülejäänud näol töötab see väga hästi, püsib ilusti ning jääb nahal märkamatu.  
Pakend on igati tore, mugavalt pisike ja armas, sisaldades ka peeglit. Karbis on kaks kreemi, milledest saab igaüks endale sobiliku tooni kokku segada. Mulle meeldib kasutada pintslit, keerutan mõlema kreemi sees veidike ja pintseldan siis üleliigse värvi käeseljale, aga ka näppudega saab ilusti hakkama. Toode on hästi kreemjas, mis teeb pealekandmise ülilihtsaks, see sulab soojuse toimel nahaga täiesti ühte.
Kuna katvus on üsna hea, siis piisab õhukesest kihist ning mis mulle eriti meeldib on see, et peitekreem ei too kuivemaid kohti esile, mis aknega tihti kaasnevad. See ei kuiva  puuderjaks või matiks, vaid jääb nahal loomulik. Mõlemad toonid karbis on üsna heledad. Minule sobib praegu, mil nahk on veel päevitusprii ideaalselt tumedam kreem, kuhu õige pisut heledat sisse segan. Usun, et talvel pean vastupidi talitama. Jumekama nahatooniga see toode arvatavasti ei klapi, nahavigade varjamisel peaks peitekreem olema täpselt nahaga ühte tooni, kindlasti mitte heledam, see toob ebatäiused pigem esile. 


Magic Bubble kooriv näovaht
16,95€ LINK
.................................................
Ma olen suur näopesuvahtude fänn, eriti selliste, mis pudelist väljudes on kohe vahul. Mulle tundub, et vahupallid on nahale õrnemad, ei kuivata ja neid on ka lihtsam maha pesta, kui geele. Magic Bubble vaht tundus mulle eriti põnev, sest selle pudeli otsas on imeliku kujuga hari, mida ma kangesti proovida tahtsin. Hari on silikoonist ja hästi pehmete harjastega ning mõeldud naha koorimiseks ning masseerimiseks. Kui kannan meiki, pesen näo vahuga enne puhtaks ning võtan harja kasutusse alles teise pesukorra ajal, et mitte mõttetult jumestuskreemi ja kogu muud make-upi naha sisse hõõruda. Meigivabadel päevadel piisab ühest pesukorrast ja alati ma harja ei kasutagi, sest ka vaht ise sisaldab AHA happeid, mis õrnalt nahka koorivad, nii et igapäevast topeltkoorimist ei ole vajadust ette võtta.  
 Vaht, mis pudelist väljub on hästi paks, kreemjas ning nahale äärmiselt õrn. Usun, et see sobib ka kuivemale nahatüübile väga hästi, sest ei kuivata ega ärrita ning jätab naha siidiseks ja pehmeks. Lisaks lõhnab see väga mõnusalt ja maha pesta on seda äärmiselt kerge.
Hari käib hästi lihtsalt, justkui silokoonist kaas, pumba küljest ära, kui peaks olema vajadus seda tõhusamalt puhastada või kui on soov vahtu ilma harjata kasutada. See on küll vähetähtis info, aga hari jätab vahu sisse hästi lahedad mustrid, kui sellega nahka masseerida, selline omamoodi kreatiivne tegevus õhtul peegli ees. Mulle meeldib!

 Etude House tooted leiab Loverte e-poest SIIT

*sponsoreeritud postitus

11 comments:

  1. Ma tellisin endale Etude House Beauty Face Blur primeri, millel on samuti SPF 33 (naljakas, et korealased just 33 numbriks panevad, miks mitte 30 või 35? :D). Mulle väga meeldib seda primerit kasutada, soojade ilmadega pole jumestus sulama hakanud ja meigivabadel päevadel kasutan teda ka päikesekaitse eest. Tõesti toimib hästi, nina ei lähe punaseks :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kas tellisid primeri kuskilt mujalt, Loverte lehelt ma praegu ei leiagi seda? Võib ka muidugi otsas olla. :)

      Delete
    2. Ma telisin ebayst jah selle primeri :)

      Delete
  2. Tooted näevad muidugi üliarmsad välja, aga no see märkmik, ohh my goddd! ♡♡♡

    ReplyDelete
  3. Mulle Korea kosmeetika väga meeldib, kuid tõsiselt frustreeriv on, et neil tootevalik kogu aeg vahetub. Ka see siinses postituses kajastatud silikoonharjaga näovaht on tegelikult juba tootmisest maas.
    Nii kurb on, kui leiad tõsiselt mõnusa toote ja selleks ajaks kui see otsa saab, seda enam ammu ei toodeta ja igalt poolt otsas ka. Mul saab varsti otsa ülihea apelsiniõie puhastusõli It's Skin'ilt ja loomulikult seda enam ei toodeta...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veidike kurb jaa, aga annab jälle võimaluse midagi uut proovida. :)

      Delete
  4. Nii nunnud tooted! Ja Sina suudad ikka pildistada ja kirjutada nii, et mul tekib tahtmine neid asju omada! :D

    ReplyDelete
  5. Super postitus ja veel paremad pildid! :)

    ReplyDelete

ShareThis