arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

27/05/2016

Arvustus // NutriBullet



Jep, olen üsna kindel, et ma ei ole oma elu jooksul kokku nii palju smuutisid teinud, kui nüüd viimase kuu ajaga. Selles lõputus vuristamises on "süüdi" see uus tegelane meie köögikapil. Sain nimelt ääretult suure ja meeldiva üllatusena Delimanolt kingituseks NutriBulleti, millest ma olin unistanud juba ei mäletagi, kui kaua. Mulle jubedalt meeldib Youtubest iluteemaliste videote kõrval vaadata ka tervislikust toitumisest kõnelevaid "What I Eat In a Day" tüüpi asju, kust leiab hästi palju lihtsaid ja mõnusaid retsepte ning a-b-s-o-l-u-u-t-s-e-l-t kõigil neis videotes on laual vurisemas just NutriBulletid. Selle kasutamine tundus nii imelihtne, kiire ja lahe, et ma võtsin kindlalt plaani see masin endale millalgi soetada.

Meil on küll kodus blender täitsa olemas, igavene kallis suur jurakas, mis sai soetatud just selle mõttega, et oleks korralik ja pika eaga, aga olen väga pettunud. See jätab iga kord smuuti sisse suured purustamata banaanitükid, ükskõik, kui kaua blenderdada, teiseks on suur klaaskann ikkagi väga raske ja seda on tülikas pesta, mistõttu jäi smuutide tegemine üha harvemaks. Kui teed jooki tihti vaid endale, mitte tervet kannutäit, siis tundus selle jurakaga jamamine ikka täitsa mõttetu. Igatahes hakkas sellel montstrumil vist endal ka häbi ja ta peaaegu, et sooritas enesetapu, purustades koos kohviubadega ära ka kummitihendi (blenderiga oli kaasas ka kohviveski) . Minu õnn, et ma märkasin ja ei jõudnud endale tihendikohvi valmistada. Pakkisin selle hullumeelse purusti kappi ja hakkasin NutriBulleti soetamise plaani tõsisemalt pidama. Ma hakkan seda "anna oma soovid universumile teada ja sa saad, mida vajad" asja üha tugevamalt uskuma, sest kuidas muidu sai Delimano kiri Nutribulleti teemadel just nii ebareaalselt õigel ajal minu blogi postkasti potsatada.
Olin NutriBulletist nii palju erinevaid arvustusi ja videosid lugenud-vaadanud, et ma ei kahelnud absoluutselt, et see on üks väärt masin. Jah, see on isegi kiirem ja võimsam, kui ma arvasin. Teeb tõesti KÕIK imekiirelt puruks, kuigi ma esialgu veidike kartsin jääd sisse panna, sest meie üle-eelmise blenderi ma sellega just ära lõhkusin. Aga ei, NutriBullet ei saanud vist isegi aru, et midagi kõvemat on topsi pandud.
Täna tegin ühe mõnusa kevadiselt rohelise smuuti apelsinist, banaanist ja külmutatud spinatikuubikutest, vedelikuks lisasin apelsinimahla.
Lisaks smuutidele olen sellega teinud näiteks banaanipannkooke. Lisan banaanile ja munadele natuke kaerahelbeid ka, et taigen paremini koos püsiks. Bullet blenderdab kõik sekunditega ühtlaseks ja ma saan taigna otse topsist pannile valada. Ideaalne! Eile tegin temaga omletti, kuhu lisasin ka ühe külmutatud spinatikuubiku. Hehe, omlett sai nii ebamaiselt heleroheline, et naljakas oli süüa, aga maitses väga hea. Veel on mul plaanis proovida Bulletiga ise hummust teha ja mandlipiim on samuti järjekorras. Jah, NutriBulletiga saab peale smuutide veel igast häid asju meisterdada, suppidest erinevate kastmete ja magustoituteni välja.
Nagu gif´ist näha saab kõik sekunditega purustatud, aga lasen masinal alati ikka pikemalt käia, et smuutid tuleksid kreemjad.
Ma ei saaks oma uue aparaadiga rohkem rahul olla, selle kasutamine on võrreldes minu eelmise blenderiga  kordades lihtsam, see võtab palju vähem ruumi ning puhastamine on imelihtne, topse võib pesta masinas ja terad saavad voolava vee all sekunditega puhtaks. Kõik topsid on muideks ohutust bpa vabast plastikust.
Kel on, nagu minulgi, küpsenud peas plaan endale NutriBullet soetada, siis mina utsitan igati takka ja väikse tõukena annan veel kaasa sooduskoodi Genefic, mille sisestamisel saate veebipoest NutriBulleti (LINK) või NutriBullet PRO (LINK) 10% soodsamalt ja seda kuni 31. augustini. Kaasa saab kõik, mis minulgi pildi peal näha ehk üks suur tops, kaks väiksemat topsi, üks neist sangaga,  kaks topsiäärt, üks neist sangaga, kaks keeratavat kaant ning kaks tera, üks neist mõeldud seemnete ja pähklite purustamiseks. Kõige suuremat 0,9 l topsi saab eraldi poest juurde osta. Kohe-kohe peaksid need jõudma ka veebipoodi.

Lisaks sain proovimiseks Nutriblast segusid, mida võib lisaenergia saamiseks oma smuutide sisse segada. Need on 100% orgaanilised ja sisaldavad  mitmeid supertoite, alates godji marjadest ja lõpetades kanepiseemnetega. Neis on vaid taimed, kakao ja seemned, ei midagi keemilist, kõik ülikasulik. Teen neist ühes järgmises postituses lähemalt juttu, kui olen kõik kolm ära proovinud.
 
Kellel NutriBullet olemas, kas olete oma masinaga rahul?
Tänaseks kõik, loodan, et meeldis!

10 comments:

  1. Ma olen ka viimasel ajal nii palju sellest Nutribulletist unistanud. Just kevadel, kui tuleb suur puuviljade isu peale ja letid ka aina küpsema ja maitsvama kraamiga täituvad, tekib see smuutituhin peale ja olles näinud teisi kasutamas Nutribulletit, ei viitsi tõesti blenderiga enam vaeva näha. Aga kuramus, just kõige odavam ei ole teine, aga tulevikulistis siiski kindlasti olemas. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep, ma lükkasin ka ise hinna tõttu ostu edasi, aga odavamaid samalaadseid ka soetada ei julenud, sest tean mis tunne on, kui sul on köögikapil mõttetu jurakas, mis ei tee oma tööd korralikult ja kogub lihtsalt tolmu. :)

      Delete
  2. Hei! Kas sa sellega ainult külmutatud asju ka oled proovinud blenderdada? Ma mõtlen, et teed nt banaanijäätist ja paned sinna külmutatud banaanid ja natuke piima. Kas ta blenderdab need banaanid ka ilusti ära? Ise plaanin ka seda blendrit osta, sest praegune monstrum ei suuda isegi smuutit valmis teha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, proovisin banaanijäätist päris ilma vedelikuta ja sai hakkama küll, kuigi vahepeal pidin natuke topsi raputama, vedelikuga läheb kindlasti libedamalt. :)

      Delete
  3. Hey,
    mul ei ole NutriBullet,aga ikkagi tahaksin proovida kuidas seda masin tootab!
    Arvan,et see on kasulik asi koogis! :)

    ReplyDelete
  4. Hei! Kuidas/millega gife kokku paned? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. PhotoScape programmiga, selle saab netist arvutisse tõmmata. :)

      Delete
  5. Tere! Plaanin ise ka Nutrit soetada aga ei suuda ära otsustada kas see XXL variant (mis on vist see mida sinagi kasutad) või siis PRO, mis võimsam. Hetkel mul lahja smuutitegija. Tahan pigem pähkleid ja seemneid, kylmutatud vilju ja kõvasid juurikaid smuutistada. Aga ei teagi, kas see 600 w on ikka piisav või peaks ikka selle Pro valima? Prol aga pole seda lisalõikurit, mis ainult jahvatab, aga mida väga tahaks ka et oleks...ei suuda lihtsalt otsustada. Kuidas sul praeguseajani see vastu pidanud on? Kas teed palju just tugevaid komponente purustada vajavaid kokteile? Tänud ette vastamast :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minul on jaa, XXL. Tegelikult on vahe üsna väike, 20€ vist, eksju, nii et ma ise arvatavasti võtaksin selle võimsama. Mitte, et minu oma nõrk oleks, aga nii igaks juhuks. :) Ma purustan kõike, nii jääd, kui külmunud marju ja saab kõigega kergesti hakkama. Lisalõikurit kasutan ma kohvi jahvatamiseks, pähklid ja seemned panen kohe smuutisse, need lähevad ilusti puruks ka selle tavalõikuriga. Mõlemaid terasid saab ka eraldi osta (11,99€). Ma usun, et ükskõik kumma Sa ka valid, jääd rahule, aga kui see mõnikümmend eurot ei tapa, siis võta Pro. Toredat smuutitamist Sulle! :)

      Delete

ShareThis