arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

04/05/2016

Ilulemmikud #7




Ma ei uskunud oma silmi, kui avastasin, et mu viimasest lemmikute postitusest on aasta möödas! Häid tooteid, mida kiita on ju ometigi vahepeal minu käest nii palju läbi käinud ja minust on lausa inetu neid teile mitte näidata. Suure häbiga otsisin oma viimase ajal kõige enam armastatud asjakesed välja ja ähmiga sai neid nii palju, et pidin postituse kaheks jagama, esimene, meigitoodetest kõnelev on nüüd teie ees, teine, kus reas kõik muu, mis selle kategooria alla ei mahu, ootab oma järge. 


Guerlain / Meteorites Light Revealing puudripärlid / #Clair
44,95€ LINK
.................................................................................................
Seda metalset purgikest olen endale juba aastaid igatsenud ja lõpuks, kui ma ta endale sain isegi veidike kartsin proovida, et äkki ei olegi nii hea, kui ma pikalt ette olin kujutanud. Aga on! Pärlid on toosis imeilusad pastelsed ning lõhnavad oivaliselt kannikeste järgi. Puuder muudab näo kaunilt kumavaks, kuid ei too ebatäiuseid esile. Matistab samuti üsna ilusti ja erinevat tooni pärlid korrigeerivaid nahatooni. Igati oma kultustoote staatust väärt ja muideks, järgmisel aastal tähistab see karbike juba oma 30.-dat sünnipäeva! 



 Beautyblender*
16,90€ LINK
........................
Olen proovinud mitmeid teisi meigikäsnu, aga no ei saa need BB vastu, rääkigu skeptikud, mis tahavad. See jätab kõige veatuma tulemuse, see on kõige pehmem, see peab teistest kauem vastu, rohkem ei tule meelde, aga neid kõigesid on tal kindlasti veel. Jep, BB ainus miinus on tema kallim hind, aga kui teda aeg ajalt mikrolaineahjus bakteritest vabastada, siis teenib ta teid nii kaua, et teil on tema hind juba ammuilma meelest läinud.
Neile, kes päris täpselt ei tea, kuidas Beautyblenderit kasutada, ma soovitaksin vaadata SEDA videot, kus Lana Vallo selle ilusti ette näitab. Mulle meeldib eriti see rullimise nipp, mida ise alati kasutan, rullin terve näo lõpuks švammiga üle, et üleliigne jumestuskreem eemaldada, nii jääb tulemus väga loomulik ja ilus. Mulle meeldib ka peale põsepuna pealekandmist see BB-ga üle tupsutada, et ei jääks mingeid rante. Proovige!   



 NYX / Butter Gloss / #Vanilla Cream Pie
6,70€ LINK
...................................
NYX peaks meie poodidesse jõudma alles sügisel, aga järgmisel nädalavahetusel (13.-15. mai) saab nende tooteid uurida-osta messil Ilu Sõnum. Soovitan kindla peale soetada mõni nende ülipopulaarne Butter Gloss huuleläige. Need on hea pigmendiga, lõhnavad mõnusalt ja teevad huuled nii siledaks ning pehmeks. Minu butteril on nimeks Vanilla Cream Pie, mis on imeilus heleroosa nude toon, see ei ole liiga hele ega muuda nägu huultetuks, lisab hoopis natuke värskust. Kiidan väga! 



Chanel / Rouge Coco Shine Lipshine / 91 Bohème
29,90€ LINK
.............................................................
Minu elu esimeseks Chaneli huulepulgaks sai see marjapunane suul sulav Coco Shine. Tegu on hästi niisutava huulepulk-läikega, mis tõesti huultega kokku puutudes justkui huulepalsamina sulab ja jätab need ilusti läikivaks ning siledaks. Värvi lisab pulk üsna tublisti ning suu jääb ilus erk. Vahel meeldib mulle huuled sellega vaid õrnalt üle tupsutada, et oleks selline "nagu enda huuled, aga natuke ilusamad" tulemus.
Püsivus on, nagu ikka sellist sorti toodetel, pigem selline, mis paneb aeg ajalt käekotist tuhlama ja pulka otsima, et huuli värskendada, aga ega mul sellise ilusa vutlari väljaotsimise vastu midagi ole ka.
Chanel / NYX





Missha / Rasueritust kontrolliv kile*
5€ LINK
...........................................................
Pabereid, mis rasu imavad teavad, kui mitte kõik, siis vähemasti need kindlasti, kellel rasune nahk. Kuiva naha omanikel pole sedasorti toodetega ka midagi peale hakata ja üsna võimalik, et nad ei ole sellistest imelikest paberitest midagi kuulnud. Mina olin kuulnud küll ja ka agaralt kasutanud, aga vot rasu imavatest kiledest ei teadnud ma midagi. Nüüd on mul üks siniste kiledega pakk aga alati käekotis.
Ma ei ütleks, et need just paberitest paremini oma tööd teeksid, aga põnevam kasutada on neid kindlasti. Kiled on väga huvitavast pehmest, justkui silikonilaadsest materjalist ja uskumatul kombel need tõesti rasu imavad ja läike näolt eemaldavad.
Kiled tulevad ükshaaval pakendi kaane küljes olevale kleepsule kleepudes mugavalt pakendist välja, mille liim on mul küll juba veidi väsinud, aga eks kiled saavad ka kohe-kohe otsa.



Sleek Makeup / Face Contour Kit / #Light
9,90€ LINK
..................................................................
Selle kontuurimiskomplekti tellisin juba üsna ammu ja tegelikult oleks ta võinud sahtlis veel veidi konutada, sest tahtsin pooleliolevad bronzeri ja särapuudri enne ära kasutada, aga kuna see on üks võimatu ettevõtmine, siis õngitsesin karbi uudishimust välja ja olen teda nüüd rõõmsalt juba mõnda aega kasutanud. Mulle hirmsasti meeldib see highlighter, isegi rohkem kui The Balmi Mary-Lou Manizer, milles on minu jaoks veidike liiga palju kullatooni sees. Sleeki särapuuder on roosakam ja külmem, ka on see veidi vähem särav ja rohkem kumav.
Seda on raske üledoseerida, selline tagasihoidlik ja jätab loomuliku tulemuse. Bronzer on samuti igati tore ja väärib kiitust. Tekstuur on hästi mõnus ja pehme, mida on lihtne hajutada. Toon on pildil veidi soojem, kui karbist tegelikult vastu vaatab ja sobib kahvatule nahale üsna hästi. Suvel passib see mulle kindlasti veelgi paremini. 



 Kiehl´s / Clearly Corrective Dark Circle Perfector*
35,99€ LINK
.................................................................................
Hästi vedela ja kerge koostisega peitekreem, mis katab tumedad silmaalused hetkega. See jääb nahal hästi õhukese kihina ja on täiesti märkamatu. Rasuse naha puhul peaks puudriga kinnitama, et kreem püsiks tunde, sest on veidike justkui õlise koostisega. Suure plussina sisaldab kreem ka päikesekaitset SPF30. See ON tähtis, kui on soov kortsude teket edasi lükata, sest 90% kortsudest tekitab just päike. Kes hädas tumedate ringidega silmade ümber saab sellest kreemist kindlasti abi. 



 L´Oreal Nude Magique BB kreem / #Light*
7,75€ LINK
...........................................................
Üks parimatest, kui mitte kõige parem BB kreem, mida olen proovinud. Hästi kerge koostisega, mis samas katab hästi ja muudab naha kuidagi eriti ilusaks ning jume värskeks. Tuubist tulles on kreem lumivalge, nahale laiali hõõrudes muudab kiirelt värvi ja võtab naha tooni. Minu kreem on toonis Light, mis grammi võrra on mulle veel veidi tume, näoga klapib see ilusti, kuid kael on mul praegu niiiii hele, lausa hallikas, aga usun, et nii nädalakesega teeb päike oma töö ja siis klapib kreem ka kaelaga ilusti.
Mis mulle VÄGA meeldib on see, et kreem kuivab nahal peaaegu täiesti matiks, kuid ei too kuivemaid kohti inetult esile. Enamasti mul selliste vedelamat sorti matistavate kreemidega nii kipub minema. Näiteks ei sobinud mulle absoluutselt Bourjoisi Air Mat jumestuskreem, mis on L`Oreali omale üsna sarnase konsistentsiga, kuid kohe nahale kandes oli kogu ketendus, ka see, millest mul aimugi ei olnud, nahal nii silmatorkav, et ma kogu kupatuse kiirelt maha pesin. Kreem on palju kiitust saanud, aga jah, minule ei sobinud üldse. Sain selle siia nüüd ära susatud, sest tervet postitust ma sellele kreemile pühendada ei tahtnud.
L´Oreali kreemist veel nii palju, et uskuge või mitte, aga see püsib minu nahal, mis ma usun on rasuseim maamunal, ILMA PUUDRITA!!!! pea terve päeva läikevaba. No väike läige paari tunni pärast on, aga selline terve naha kuma pigem, mitte haiglaslik õline peegeldus, mis sealt tavaliselt vastu särab. Lisaks on kreemil sees SPF 20. Midagi paremat kevadeks ja kindlasti ka suveks ei oska tahtagi. Thumbs up!
p.s. Beautyblenderi või muu meigišvammiga kreem ei tööta, see vajab näppe, et värvikapslid valges kreemis puruneksid ja värv vallanduks.

BB kreem / silmakreem


Maybelline Lash Sensational ripsmetušš
7.95€ LINK
...............................................................

Olen aasta jooksul mitmeid tušše proovinud, aga Lash Sensationalist paremat ma leidnud ei ole. See teeb kõike, mida üks tušš tegema peab ja ei tee seda, mida ükski tušš teha ei tohi - tihendab, pikendab, koolutab, püsib terve päeva, ei pudene, ei määri, lisaks tuleb sooja veega imelihtsalt maha. Kui keegi ütleb, et tema sellest tušist vaimustuses ei ole, siis olen üsna kindel, et asi on pealekandmis tehnikas. Kui harja õigesti kasutada jääte kindlasti rahule. Kirjutasin Lash Sensationalist ja tema õigest pealekandmisest SIIN.



 Oriflame / The One küünelakid* 
French Manicure / #Peach & Long Wear / #Ice Pink
6,90€ / 6,50€
...................................................................................
Ma ei osanud neist kahest Oriflame küünelakist vaid ühte välja valida, olen viimasel ajal neid mõlemaid kordamööda kandnud ja armastama hakanud, ühte teisele eelistada tundus kuidagi julm. Kui ma ei eksi, on mõlemad toonid uued ja tulevad müüki järgmises kataloogis, mis mõne päeva pärast kehtima hakkab. Heledam lakk on tegelikult mõeldud Prantsuse maniküüri tegemiseks, aga keegi ei keela teda ka niisama kanda, kui küüned selleks liiga lühikeseks, nagu minul või kui oskusi napib, nagu minul.
Mõlemad lakid on ilusad heleroosad, tumedamas on veidike rohkem beeži ja mis mulle eriti meeldib, neis on sees justkui imepeen teemanttolm, mis paneb lakid ilusti särama, see ei ole päris pärlmutter, vaid veidi tagasihoidlikum. Veel on tore, et peale kanda on neid imelihtne ja pisikesed möödapanekud ei jää sugugi näha. Samuti kuivavad kiirelt ja katavad ilusti. Minu jaoks kevadeks kaks ideaalset lakki. 



Tweezerman ripsmekoolutaja
16,90€ LINK
...............................................
Minu vana E.L.F.-i ripsmekoolutaja läks teenitud vanaduspuhkusele ja asemele valisin selle erkroosade sangadega Tweezermani oma.
Olen igati rahul, lisaks silmatorkavale välimusele on silikoonist näpuaugud väga mugavad ja koolutuspadi on mõnusalt pehme ning jätab ripsmed ilusti kaardu.


Kas siit on mõni toode ka teie lemmik või äkki hoopis vastupidi?


* kingitud toode

18 comments:

  1. Oi, nii vahva, et NYX-i ka Eesti oodata on! :) Ehk oled kursis, mis poodidesse ta tuleb ning kas ka tartlastel on lootust oma kodulinnas nende toodetele käpp peale panna? Tore postitus :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täpsemalt kahjuks ei tea, aga olen üsna kindel, et leiame NYX´i nii kosmeetikapoodidest kui marketitest. Suur aitäh! :)

      Delete
  2. See ripsmetušš on mu lemmik ja see on kohekohe täiesti ära kuivamas. Esimene ripsmetušš, mida lähen ka uuesti ostma ega hakka hetkel muud katsetama. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma kaalun hetkel kolmanda soetamist ja usun, et see ei jää ka viimaseks. :)

      Delete
  3. Nii tore, et NYX lõpuks Eestisse ka tuleb! Butter glossid on tõesti superhead - nii ilusad värvid ja saab isegi kanda siis, kui huul päris perfekte pole ja õrnalt narmendab. Ja see lõhn - imetabane! :)

    ReplyDelete
  4. Võiksid teha eraldi postituse sellest ka, kuidas BB mikrolaineahjus puhastada saab, samuti lemmiktoode :) ja ripsmetušši kiidan samuti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teed märjaks ja pistad minutiks ahju, see peaks kõik bakterid tapma. :)

      Delete
  5. Soovitan proovida võimaluse korral Sephora blotting paper'it. Ühe paberiga saab korralikult terve näo üle käia ja täiesti asendamatud minu jaoks. Lisaks aitab päevas kaks korda paberiga üle käimine ennetada mul punnide teket :)

    ReplyDelete
  6. Chaneli huulepulgad on suurepärased,aga minu lemmikud on YSL omad:).
    Aga see ripsmetuśś.Inimesed ole erinevad,see on esimene mis lendas prügikasti koheselt.Minujaoks kohutav:D

    ReplyDelete
  7. Kas see BB kreem liiga oranž ei ole? Proovisin poes käe peale ja tundus, et nagu oleks, võibolla oleks aga kaela-näo piirile pidanud proovima. Igatahes Su postitust lugedest tuli suur soov see endale saada ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Proovisin oma kreemi praegu käe peal ja see on väga hele beež, kindlasti mitte oranž. Kas proovisid light tooni?

      Delete
  8. Arvan küll, kas uue pakendiga muudeti sisu samuti?

    ReplyDelete
  9. Kas oled proovinud ka Maybelline'i Bb-kreemi (sinises pakendis) ja kui jah, siis kumba soovitaksid rohkem? Olen siiani seda kasutanud, just seetõttu, et jätab naha matiks ja katvus on pea sama hea kui jumestuskreemidel, aga ehk on too L'Oreali oma veelgi parem?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, olen Maybelline oma mitu aastat kasutanud, aga veidike meeldib mulle L´Oreali oma rohkem, sest see on kergema koostisega, seda pole nahal üldse tunda. Katvus on ehk veidike kehvem ja seda on raskem nahale kanda, sest kreem kuivab üsna ruttu, aga tulemus meeldib mulle rohkem, lisaks on L´Oreali kreemil sees päikesekaitsefaktor, mis minu jaoks tähtis. :)

      Delete
  10. Mulle meeldib ka tweezermani ripsmekoolutaja, mul küll on natuke teistsugune, kuid peamine põhjus, miks ma ta ostsin, oli see, et tal on neid kummijullasid? 4 tükki kaasas, mistõttu ma ei pea niipea hakkama muret tundma uue ostmisega, sest mul on vahetus kummijullasid piisavalt, et pikka-pikka aega hakkama saada sellega :) ja nyx'i butterglossid on juba aastaid mu lemmikud olnud :)

    ReplyDelete

ShareThis