arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

12/05/2016

Uut // Kiehl`s öine mikrokooriv kontsentraat



Kiehl´si pakikesi on alati nii armas saada, need on nii ilusates karbikestes-kotikestes, lõhnavad mõnusasti ja eriti teevad rõõmu toredad personaalsed kaardikesed, mis kingitustega kaasas, tekitavad sellise eriti sooja tunde. Armastaksin nende tooteid vist isegi siis, kui need suuremad asjad poleks. :)
Siiani on küll kõik Kiehl´si tooted, mida mul on olnud rõõm proovida, just nii head nagu ilusate pakendite ja pudelikeste järgi lootnud olin. Ma ei kahtle sugugi, et ka nende kõige uuem toode Nightly Refining Micro-Peel Concentrate (52,99€ LINK) täpselt sinna samasse heade asjade riiulisse maandub.
Kui ma ei eksi, on see Kiehl´sil järjekorras juba kuues näole mõeldud kontsentraat, kõige popim neist on kindlasti sinises klaaspudelis Midnight Recovery eliksiir. Nüüd on öiseks kasutamiseks välja töötatud veel üks nahaturgutaja, mis pistetud seekord smaragdrohelisse pudelisse. Tegu on õrnalt kooriva seerumiga, mis toimetab nahal siis, kui sina magad. Vedelik sisaldab kinoa (jah, seesama, mida tervisliku toitumise spetsialistid meid sööma utsitavad) kestadest saadud ekstrakti, mille koorivad omadused Kiehl´si teadlased kogemata avastasid. See suudab ilma nahka ärritamata kiirendada naha uuenemise protsessi, tuues nähtavale säravama ja värskema naha. Olen üsna elevil, sest märkasin tulemusi juba paari esimese korraga, kujutan ette, mida see vedelik suudab veel nädala või kuuga korda saata!


2 comments:

  1. Mul endal hakkab just üks teepuu õievesi otsa saama, mida koos õliga kasutan ja olen palju head kuulnud Kiehlsi roosivee kohta, tundub, et pean seda piiluma mina. Kas sul on nendega veedega kokkupuuteid?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahjuks ei, aga olen üsna kindel, et ka see vesi on neil väärt kraam. Täitsa võimalik, et nad pakuvad veesid ka testritena. :)

      Delete

ShareThis