arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

19/05/2016

Uut // Oriflame Matte Mousse vedelad huulepulgad




Emadepäeva nädalalõpust Tartus sai märkamatult poolteist nädalat ettekavatsemata puhkust armsa emmega ja kuna ma arvuti maha jätsin, siis oli siin sellel ajal peaaegu, et vaikus. Püüan nüüd tasapisi järje peale saada, sest koju jõudes ootas mind ees posu eriti lahedaid üllatusi, milledest esimesest nüüd kohe juttu teengi.   
Polhem PR poolt saadetud Oriflame kingipakk saabus koos imeilusa potiroosiga, mida mu elukaaslane usinalt iga päev kastis, sest lill ju tahab päikest ja nii see vaene roos meie kõige päikselisemal aknalaual poolteist nädalat praadis. Aga ta pidas vapralt vastu ja vajas vaid veidike turgutust natuke varjulisemas kohas ning on nüüd hingematvalt kaunis.
 Kingipakist leidsin kogu toonivaliku ehk kümme erinevat  Lip Sensation Matte Mousse huulepulka. Tegu on uhiuute õhulise vahuse tekstuuri ja sametiselt mati viimistlusega huulepulkadega, mis on pakitud tuubi ja varustatud aplikaatoriga. Toonid on äärmiselt erksad, huultele jääb värv isegi veel intensiivsem, kui läbi tuubi paistab. Mulle meeldib, et huulepulk katab väga hästi, kuigi seda jääb suule vaid hästi õhuke kiht ning kuivab see ilusaks sametiseks. Huuli toode ei kuivata ega ole ka ebamugavalt huultel tunda, nagu mõnede mattide värvidega olen kogenud.
Väga püsivad Matte Moussed ei ole, peale suuremat söömingut vajab suu kindlasti värskendamist. Plussiks on aga see, et värv kulub maha ühtlaselt, lauanaabrit sa oma laigulise suuga ära ei ehmata.
Modelli huuled reklaamis on üsna sarnased sellele, mis päriseluski peeglist vastu vaatab, sametiselt matti viimistlust pean silmas siis.  Kui valite tooteid interneti kataloogist, siis selle huulepulga toonid vastavad üsna täpselt sellele, mida arvutiekraan näitab. Õiget tooni ei näita aga kastikesed, vaid neile klikates värvi muutev tootepilt. Matte Mousse huulepulgad leiad SIIT. Praegu kehtivas kataloogis on need saadaval soodushinnaga 9,90€ 6,99€. 

4 comments:

  1. Võiks rohkem nude toone olla. Jube roose-punane kõik :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep, see ainus nude ei sobi mulle kahjuks ka sugugi. :)

      Delete
  2. Meeldiks mõnest toonist huultel pilti näha ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui mõni neist lemmikute postitusse jõuab, siis püüan teha. :)

      Delete

ShareThis