arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

25/05/2016

Uut // Urban Decay nüüd Eestis!



Oh, seda rõõmu, mida me iluhuvilised viimasel ajal tunda oleme saanud. Augusti lõpus saame küüned taha kauaoodatud NYX´ile, laupäeval avatakse Pro Capitalis Eesti esimene Inglot ja juba homme kutsub Tallinna Kaubamaja Ilumaailm kõiki ühe Ameerika tuntuima kosmeetikabrändi Urban Decay avamisüritusele (ürituse FB leht asub SIIN). Kõlab lausa uskumatult või mis?! 
Kes Tallinnasse ei satu, ei pea ka kurvastama, sest juba mõnda aega on UD tooted saadaval ka Kaubamaja e-poes SIIN. Tooteid lisatakse pidevalt juurde, nii et tasub aeg ajalt piilumas käia, kui oma lemmikuid sealt veel ei leia. Urban Decaylt saatis mulle ka armsa kingikoti ning sain ära proovida kolm nende toodet, mis olid minu jaoks sellelt brändilt esimesed, nii et olin vägagi elevil. 
Eyeshadow Primer Potionit on olemas viite erinevat, ei oska öelda, kas need kõik ka Eestis müüki tulevad. Minu tuub on Original, mis sobib kõikidele nahatoonidele ja kuivab nähtamatuks. E-poest ma seda hetkel ei leia, küll on seal toon Eden (19,99€ LINK), mis peaks olema hea katvusega ja peitma ka punetuse. Primer on hästi kreemjas ja peale kandes lausa õline, kuhu peale lauvärvid super hästi püsima jäävad. Kuivab kõik ilusaks matiks ja püsib suurepäraselt. Minu väga rasusel nahal küll mitte 24h, kuid 12h kindlasti ja see on juba ülim tulemus. 
Naked2 Basics matt lauvärvide komplekt (27,99€ LINK) on täpselt see, mille ma ise endale oleksin soetanud. Minu jaoks i-d-e-a-a-l-n-e karbitäis lauvärve. Kuna Kaubamaja e-poes hetkel veel seda paletti ei leia, linkisin eespool Naked Basic kompleti, mis on veidike soojemate toonidega, kui minu Naked2. Ma ei saaks rohkem rahul olla, sest just külmemad toonid sobivad mulle paremini.
Ma ei armasta väga suuri palette, need jäävad mul lihtsalt sahtlisse seisma, sest ma ei ole eriline silmameigiga jändaja, lisaks võtavad need kosmeetikakotis ilmatuma ruumi ja enamus värve sealt jäävad mul alailma kasutamata. Kõige parema meelega kannan laul vaid ühte tooni ja enamasti ongi mul kosmeetikakotis vaid ühesed lauvärvitoosid.
Selles pisikeses karbis, mis muide on käes jube mõnusalt justkui veidike kummine, on viis matti lauvärvi ning üks, kõige vasakpoolsem, natuke kumav. Viis heledamat tooni sobivad kõik ideaalselt üksinda laugudel kandmiseks, muidugi saab nendega ka mängida ja erinevaid looke meisterdada, kel asi rohkem käpas. Kõige vasakpoolsema tumepruuniga võib peale suitsusilma joonistada ka lainerijoont, tulemus jääb hästi mõnus mahe ja algaja jaoks on see palju lihtsam, kui vildikalaadse laineriga maalimine.
 Lauvärvid on mõnusalt siidised ja pehmed, peale kanda on neid puhas rõõm. Pigment on super ja püsivus suurepärane. Need on täpselt nii head või natuke paremadkui, kui ma oma peas mõelnud olin, lugedes neist lugematuid postiivseid arvustusi ja vaadates maailma popimaid youtubereid palettidest vaimustumas. Kiidan samuti takka.
Kuigi palett on pisike, on lauvärvid selles sama suured, kui pirakates Naked palettides ning toonid on ainulaadsed, vähemasti mina ühtegi sama nimega värvi ühestki teisest paletist ei leidnud. Ideaalne lauvärvipalett kõikidele neile, kes armastavad  tagasihoidlikku neutraalset silmameiki.
UD Naked 2
Lahedalt raskes metallist vutlaris Matte Revolution huulepulk (19,99€ LINK) on nii tugeva pigmendiga, et mul vajus suu lahti, kui seda esimest korda proovisin. See katab ühe tõmbega täielikult ja värv on tõeliselt deep. Minu pulk on toonis Bad Blood, mis on tumedamat sorti sügav veripunane, mis peaks sobima nii heledamale kui tumedamale nahale, sest on üsna neutraalne, ei külm ega soe. Punase huule austajatele kindlasti miski, mille soetamist tasuks kaaluda, sest püsivus on SUPER, kandsin seda kuus tundi enne, kui pulga uuesti välja otsisin, et suu üle tupsutada. 
Kes ehk muidu matte huulevärve pelgavad, siis Urban Decay pulk on väga kreemjas, huuli niisutav ning tulemus ei ole täiesti läiketu matt vaid veidike siidiselt kumav. Seda saab kanda ka siis, kui huulenahk pole nii veatu, sest suudab väiksemat sorti ketenduse ilusti peita.
Kas olete mõnda Urban Decay toodet proovinud või kui ei ole, kas on plaanis nüüd mõni soetada?
Urban Decay Eesti
Tänaseks kõik, loodan, et meeldis!

6 comments:

  1. See Naked 2 on ka ideaalne palett, kui tahad kulme värvida. Meigikunstnik Reet Härmat just meikis mind ja kasutas seda nii laugudel kui ka segas kulmuvärvi kokku. Ja primer on suurepärane :) Oeh. Kas on midagi, mis Urban Decay puhul pole suurepärane? Vist mitte ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Need matid pruunid toonid sobivad kulmudele tõesti ideaalselt, väga väärt karbike ikka. Mhmh, mina pole UD toodete kohta küll vist ühtegi nurinat kuulnud. :)

      Delete
  2. see primer on mul nii lemmik! korra ostsin ja jäingi ostma. mulle just meeldib, et see tuleb eri suurustes - pole ka suurem asi silmameigi tegija ausalt öeldes ja siis ei tasugi suured tuubid ära, isegi seda väikest on palju. mul endal on juba pikemat aega olnud Naked Basics (hmm võib-olla nüüdseks juba isegi liiga pikka aega :D) ja see on samuti hästi mõnus palett, millega annab nii paljut korda saata + nagu eespool mainitud, siis kasutan ka kulmudel tihtipeale seda pruuni. väga ilus jääb :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pooldan ka igati tillukesi ilutooteid, ilmvõimatu on suuri tuube-purke enne säilivusaja lõppu tühjaks kasutada. :)

      Delete
  3. Mul on ka see Naked2 Basics palett ja ausalt öeldes olen selles veidi pettunud. Endal ka piinlik see avalikult välja öelda, eriti, kuna ma ei ole üldiselt toodete kallal vinguja. Ikka leian midagi head asjas :D Üks värvidest (eelviimane vist) on väga pudisev, kuid see nagu ei ole ka põhjus, miks selles tootes pettusin. Kuidagi on jäänud see palett igatahes tahaplaanile. Peaks ka hakkama kulmuvärvina hoopis kasutama äkki!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mina ei ole sugugi pettunud, pistsin kõik teised lauvärvid sahtlisse ja see ainsana kasutuses. Primeri ja hea pintsliga töötab kõik ilusti. :)

      Delete

ShareThis