arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

07/06/2016

Arvustus // GMT Beauty




GMT BEAUTY tooted hakkasid mulle silma tegelikult juba kolm aastat tagasi Tartu ilumessil. Nende boks erines teistest kardinaalselt, mõjudes kogu selle värvikirevuse keskel karge valge lumelaiguna. Klõpsasin neist siis ka ühe pildi. Pikemalt ma tookord nende lumivalgeid tooteid uurima ei jäänud, sest tegu oli proffidele mõeldud salongitoodetega ja ilusalongidesse satun ma haruharva. Nüüd on aga see Läti ilubränd välja töötanud ka kodukasutajale mõeldud sarja Natura Concept, kuhu kuulub lausa üle neljakümne toote. 
Toodetes on kasutatud minimaalselt keemiat, neist leiab palju erinevaid taimeekstrakte ja -õlisid, mida sealt ei leia on parabeenid, mineraalõlid, silikoonid ja muu karm kraam. Neis kasutatakse peptiide, mis lihtsalt seletades on signaalmolekulid, mis ütlevad rakkudele, mida need tegema peavad. Alates 25.eluaastast lakkab rakkudes peptiidide tootmine ning nahk hakkab vananema. Nüüd saavadki kreemid appi tulla ja tuletada rakule meelde, mis on tema tegelik ülesanne. Need hakkavad uuesti sünteesima elastiini ja kollageeni, mille tulemusena naha struktuur paraneb ja kortsud vähenevad.
Sain GMT Beauty valikust ära proovida lausa üheksa erinevat toodet, mis kõik lõhnavad hästi tagasihoidlikult taimede ja sidruni järgi, keemilisi lõhna- ega värvaineid need ei sisalda.
 Lift & Volume Breast Cream
36€ LINK
.................................................

Ma ei tea, kuidas teil, aga peale selja, mida ma lihtsalt ei ulata kreemitama, jäävad mul miskipärast ka kael, dekoltee ja rind keha niisutades pea alati vahele. Kael tuleb küll vahel nägu kreemitades meelde, aga sellest allapoole saab järgmisena kreemi alles kõht. Nüüd on mul päris eraldi rinna-dekoltee-kaelakreem ja seda piirkonda ma peale dušši enam vahele ei jäta, sest noh, tee, mis tahad, vanadusilmingud jõuavad otsaga ükskord ka sinna. Kreem lubab täita kortse, elustada, muuta naha säravaks ning lausa lisada rinnale volüümi ja muuta selle kuju.
Need kaks viimast jäävad ehk siiski plastilise kirurgia pärusmaaks ja ega ma tõttöelda suuremat ümbermõõtu soovikski, aga mida olen kuuajalise kasutamise käigus täheldanud on see, et venitusarmid, mis rasedusega kaasnesid on küll vähemmärgatavad ja nahk on palju siledam ning pringim.
Olen tegelikult ka üsna laisk olnud ja kasutusjuhendis kirjas olnud kahe korra asemel kreemi vaid üks kord päevas kasutanud. Ehk on tõesti võimalik, et korraliku kreemitamise korral peab poodi suurema rinnahoidja järgi minema. Kui keegi on nii tragi olnud ja tulemusi näinud, andeke kindlasti teada. Kreemi ennast on väga mõnus kasutada, see on hästi pehme ja natuke justkui vahune, seda on hästi lihtne ilma nahka liigselt venitamata sisse masseerida.

Enriched Slimming & Anti-Cellulite Cream
36€ LINK
........................................................................
 See kreem üllatas mind kõige enam. Ma olen kunagi kasutanud tselluliidikreemi, mis nahka jahutas, see aga hoopis vastupidi, soojendab. Usun, et seda tekitab kreemis sisalduv tšilliekstrakt. Esialgu peale kandes ei tunne suurt midagi, ka ringi liikudes ei pane seda tähele, kuid kui peale kreemitamist teki alla pugeda, hakkab veidi aja pärast jalgadel, oi kui soe. Pean lausa tekk kahe kintsu vahel magama, sest nahk muutub üsna kuumaks. Sellest, et tselluliidist kreemidega jagu ei saa on kõikjal väga palju juttu olnud, aga mida mõned neist tõesti teevad on naha seisukorra parandamine, et see paistaks siledam ja tselluliit torkaks vähem silma. GMT Beauty kreem on üks neist. Juba peale paari kasutuskorda tõmbas see naha nii siledaks ja pingule, et tselluliit selle alt tõesti enam eriti silma ei paistnud. Ma ei ole enne nii trimmivat kreemi kohanudki. Mitte, et ma sedasorti kreeme oleks lademetes proovinud, aga elu jooksul mõnda ikka.
Kreem ise on hästi huvitava konsistentsiga, üsna vedel, samas tihe, kuid laiali ajada on seda lihtne. Imendub samuti üsna kiirelt, nahk ei jää kleepuv vaid mõnusalt sile. Kreem sisaldab muu hulgas kofeiini, rohelise tee, hobukastani, adru, luuderohu ja põldosja ekstrakte, kookose-, nisuidu-, magusmandli- ja kuningakepiõli. Kes on tselluliidikreemide kasutajad neil soovitan kindlasti proovida, tõesti tõhus kreem ja nahasilujana töötab kenasti. Kreemiga peaksid ettevaatlikud olema need, kellel esineb jalgadel veenilaiendeid või kapillaaride võrgustikke.
rinnakreem / tselluliidikreem
Moist & Clean Foam
36€ LINK
....................................
See näovaht on minu lemmik! Mugavast pumbaga varustatud pudelist väljuv vaht on hästi pehme, kerge ja nahale nii õrn, et seda võib kasutada ka silmade ümbruses. See eemaldab esimese korraga kogu meigi ja mustuse, nahka ei kuivata, pigem veidi niisutab.Vaht sisaldab ka piimhapet, mis on õrnalt kooriv.  Kardan siiski, et see jääb minu esimeseks ja viimaseks pudeliks, sest hind on sellel näovahu kohta üsna krõbe. 
Lactic Acid Face Peeling
30€ LINK
..........................................
Selle geeli valimisega panin veidi mööda, sest nime järgi arvasin selle olevat puhtalt piimhappega koorija, kuid selles on sees ka koorivad osakesed, mida ma püüan alati vältida, sest mu nahal on palju kapillaare, see on ka üsna tundlik ning aknele kalduv, sedasorti nahka ei ole eriti hea karmilt kraapida. Niisiis otsustasin, et nägu masseerima kreemiga ei hakka, lasen tööd teha vaid piimhappel ja loputan selle siis maha. Natuke siiski põskedel ja otsaesisel ringitasin, kus nahk paremas seisus.
Pean ütlema, et ka ilma koorivate osakesteta teeb koorija head tööd. Kohe nahale kandes on tunda veidike kipitust ja on selge, et piimhape on mõjuma hakanud. Piisab 2-3 minutist, et nahk saaks kooritud. Eriti pehmed on muidugi need piirkonnad, mis said koorivate osakestega masseerimist, aga ka mujalt on happed ketenduse ja vana naha eemaldanud, nii et see on palju säravam ja siledam. Kes armastab teradega koorijaid, siis seda kreemi soovitan väga, tõesti tõhus, koorivaid osakesi on geelis hulgi ning need ei ole valusalt kriipivad. 
näopesuvaht / kooriv geel

Resculpting Antiage Cream
48€ LINK
...........................................
Kuigi ma erinevaid näokreeme eriti testida ei soovi, tundus see näoovaali kujundav ja kortse täitev kreem mulle liiga põnev, et proovimata jätta. See sisaldab Voluform kompleksi, mida peetakse lausa lipofillingu alternatiiviks. Lipofillingu puhul eemaldatakse rasv ühest kehapiirkonnast ja süstitakse teise, näiteks kõhult põskedesse, et need pringimad saaksid. Ma ei tea, kui lohkus mu põsed peaksid olema, et ma midagi sellist ette võtaksin, aga mine sa tea muidugi, kunagi ehk tõesti käin ringi pepurasv otsaesise kortse silumas. :D Seniks aga proovin veidi loppis nägu kreemiga turgutada.
Kui ma natuke selle Voluformi kohta uurisin, siis sain teada, et tulemused peaksid saabuma paari kuu pärast ehk minul on alles pool teed käidud või natuke vähemgi, sest ma ei kasuta kreemi kaks korda päevas nagu pudelil kirjas. See on päevaseks kasutamiseks minu väga rasuse naha jaoks veidike liiga niisutav ja paneb T-tsooni kiiremini läikima. Siiski panen seda põskedele ja lõua alla, kus kuivem nahk, et näoovaal saaks ikkagi kujundatud. Öösel aga määrin kogu näole, imendub ilusti ja nahk jääb pehme. Normaalse ja kuivema naha omanikele sobib kindla peale ka päevaseks kasutamiseks väga hästi, kreem iseenesest on kerge ja laseb nahal hingata.    

Revializing Eye Conture Cream
36€ LINK
....................................................
See silmakreem lubab võidelda kortsudega, tugevdada silmaümbruse nahka, kõrvaldada väsimusemärgid, tumedad ringid ning kotid silmade alt. Sisaldab kofeiini, nisuidu- ja mandliõli ning mitmeid taimeekstrakte. Kreem on mõnusa pehme tekstuuriga ja minu jaoks parajalt niisutav, mitte liiga rammus. Silmakreemide kohta on alati nii raske midagi öelda, sest kortse siledaks need ju kohe ei tõmba ja aeglaseid muutusi silm lihtsalt ei fikseeri. Jah, niisutatud silmaümbruse nahk näeb palju parem ja siledam välja kui kuivad kanavarbad, aga hea silmakreem on minu jaoks see, mida on lihtsalt mõnus ja lihtne kasutada. Mul on praegu vannitoa peeglil reas ei vähem ega rohkem kui seitse erinevat silmakreemi, teist samapalju veel kapis, mis kõik ühtmoodi võitlevad kortsudega ja niisutavad ning valituks osutub neist ikka see, mis kiirelt imendub, on meeldiva tekstuuriga, ei muuda silmaümbruse nahka liiga rasvaseks, niisutab piisavalt ning on mugavas pakendis. GMT Beauty kreem just kõike seda on ja viimasel ajal just tema mulle õhtuti kõige tihemini kätte satubki. Kiidan!

Anti Eye-Bags Gel
36€ LINK
................................
Suvel on eriti mõnus kasutada just silmageele. Need on hästi kerged ja kui veel hoida neid külmkapis on tunne eriti värskendav. Mulle meeldib, et see kottis silmaalustega ja tumedate ringidega võitlev geel on paksemat sorti, mitte liiga vesine ning see ei jää peale kuivamist kleepuv. Geeli võib kasutada üksi või veelgi paremate tulemuste saavutamiseks koos eelmise silmakreemiga.
Kuna minu silmaalused väga kottis ei ole, kui siis hommikul vaid veidi paistes, kasutan neid vaheldumisi, õhtul kreemi ja hommikul geeli. Mõnus on hommikul külma jahutavat geeli silmade ümber määrida, äratab kohe üles ja võtab turse maha. Geel sisaldab suurel hulgal erinevaid taimeekstrakte, näiteks luuderohu, sidrunikoore, hõlmikpuu, põldosja ja rohelise tee ekstrakti.

näokreem / silmageel / silmakreem

Triple Action Scrub
36€ LINK
................................
Üks tõhusamaid kehakoorijaid, mida olen viimasel ajal proovinud. Lisaks koorivatele osakestele, mida on geelis üsna ohtralt, sisaldab see ka piimhapet, mis nahka omakorda õrnalt koorib. Et see jõuaks toimida on vaja geeli nahal hoida vähemalt viis minutit. Selle ajaga jõuabki ilusti terve keha läbi masseerida ja peale loputamist on nahk tõesti hästi sile ja siidine. Veel meeldib mulle, et koorija on veidike vahutav, mis teeb kasutamise eriti mõnusaks ja lihtsaks. Soovitan! 
Deep Moisture Dermoprotect Cleanser
30€ LINK
...............................................................
Kuna sellele dušigeelile ei ole lisatud keemilisi vahustusaineid, on vahtu tagasihoidlikumalt ja kuigi ma tean, et see ei ole kuidagi seotud tema puhastusvõimega on mul ikkagi raske leppida, et nuustik ei libise nahal nii libedalt ja dušikabiin ei ole maast laeni vahtu täis. Seepärast pumpasin geeli ohtramalt, kui ehk puhtaks saamiseks vaja oli ja pudel sai mul juba nelja pesuga otsa. Ei ole midagi teha, ma olen seebivahutüdruk. Aga kellele vaht niiväga korda ei lähe ja kes sünteetilisi vahutajaid pelgavad, neile sobib geel kindlasti, lõhnab mõnusalt ning peseb naha krudisevalt puhtaks seda kuivatamata. 
koorija / dušigeel

Peale selle, et tooted on ilusad lumivalged, on need kõik varustatud hästi kvaliteetsete pumpadega, mis ei lase õhku tootele ligi ja kust saab sujuvalt välja pigistada just nii palju kreemi, kui parajasti vaja läheb, midagi ei lähe raisku.
GMT Beauty toodete kohta saab lähemalt lugeda, küll inglise keeles, nende kodulehelt SIIT.
Tooted leiad ka Tradehouse ilukaubamajast SIIT.
*sponsoreeritud postitus

4 comments:

  1. Appi, üle 30 euro 100ml tsellukreemi eest :D Päääääris kallis. Muidu tunduvad küll huvitavad tooted.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, krõbe hind, aga tõmbas siledaks ka. :D

      Delete
  2. Ei tea, kas oled sellest varem kirjutanud aga kuna mainisid, et sul on reas mitu-mitu silmakreemi siis võiksid teha nö võrdluse erinevate silmakreemide/geelide/seerumite vahel. Sest head silmakreemi on raske leida ja soovitused on alati teretulnud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen neist pea kõigist ka arvustused kirjutanud ja tegelikult on raske silmakreeme võrrelda, sest teevad kõik minu meelest sama head tööd, vahe ongi ehk ainult pealekandmise mugavuses. :)

      Delete

ShareThis