arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

28/06/2016

Kingiloos! Võida endale ja sõbrannale Women´secreti rannakomplekt! // lõppenud!




Suvi on täies hoos ja et rannas või veekeskuses veelgi ilusam-toredam välja näha, on mul  koostöös WOMEN´SECRET´iga teile välja loosida kaks mõnusat südasuvist kompleti - ühe saab võitja endale, teise sõbrannale!    
Kingikotist leiab laheda palmilehtedega trikoo (sobib suurustele S ja M), armsate tuttidega punutud koti, kuhu mahub ka näiteks iPad ning Women´secreti uudistoote -  Beach Please kehasprei. Valikus on magus ja mahlane Coctail ning kookosenoodiga Paradise. Mõlemad on üdini suvised ja lõbusad lõhnad. 
Lisaks on neis hulgi kullatolmu, mis pudelis lahedalt keerleb ja naha särama paneb...
Kott on üsna pirakas, sinna mahub pea kõik, mis randa vaja kaasa võtta, rätiku peab vaid üle õla viskama.
Selline näeb trikoo välja seljas...

Kingiloos toimub seekord blogi Facebooki-lehel.


Kui soovid loosis osaleda:
...............................................

♥ Klikka meeldib Genefic FB lehele SIIN.
♥ Jaga kingiloosi pilti ja tag´i  pildi alla sõbranna nimi, kellele võidu korral teise kompleti kingid. Pildi leiad SIIT.
♥ Võid osaleda ka mitu korda, sõbrannasid on ju rohkem, kui üks!
♥ Võitja loosin välja ja teen teatavaks Facebooki lehel 4. juulil!

Kui sõbranna elab kaugemal, kui üle tee, saadan kaks eraldi pakki.
Peate vaid enne ära otsustama, milline kehasprei kellele saab . :)


p.s. Minge kindlasti ka Women´secreti toredaid poekesi külastama Solarises, Viru keskuses, Tartu Kaubamajas ja Lõunakeskuses. Sealt leiab hulgi lahedaid rannariideid ja muideks peale kehaspreide on neil nüüd valikus ka lõhnaveed, mis näevad minu meelest üliarmsad välja, vt. SIIT.  

2 comments:

  1. Osalen ka ja panen oma õnne proovile. Olen väheke ebakindel oma keha suhtes ning mõelnud mõnda aega, et tunneksin end trikooga ilmselt turvalisemalt kui bikiinidega, nüüd on ju trikood pealekauba tagasi moes! Kahjuks Viljandis pole mingisugust valikut nende osas. Ootan hetke, mil ka Women' Secret Eestis veebipoe avab. Vaatan ja imetlen vahetevahel nende Soome veebipoes olevaid tooteid, kahjuks pole esinduspoodi veel sattunud :( Ja veel see kott, nii armas randa kaasa võtta ning kujutan ette kui hästi need spreid võivad lõhnada! :) Andsin sõbrannana üles oma õe, ta oleks kindlasti väga rõõmus võidu üle ja ta on suur kookose ning ranna fänn ;) Kuna ma saaksin võidu puhul vaid ühele sõbrannale kingituse teha, siis ei hakka rohkem sõbrannasi üles andma, et pärast ei peaks rasket valikut nende seast tegema. Palmilehtedega mustri austaja olen juba mitmeid aastaid! Loosimise tingimused täidetud. Tuli lihtsalt tahtmine oma vaimustust Women' Secreti toodete kohta näidata. :D Ilusat suve! :)

    ReplyDelete

ShareThis