arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

11/06/2016

Uut // Avon



Minuni jõudis armas pakike AVON´ilt. Leidsin sealt lauvärvikvarteti toonis #Berry Love, kus on mõnusad pastelsed kumavad toonid, lisaks üks tumedam ploomikarva matt värv, LUXE merevaigu ja argaaniaõliga päikesepuudri, mille jõudsin juba ära proovida, annab väga mõnusa päevitunud jume ega ole liialt sädelev, kulmuvaha ja -puudri komplekti, Big and Multiplied ripsmetuši, mis lubab ripsmeid mitmekordistada,  Miracle Glow näoõli (saadaval alates 16.06.) ja Perfectly Matte huulepulga, mis on huultel päris mõnus, aga toon #Au Naturale on soe helepruun, mis minu külma nahatooniga sugugi ei ühti.
Avonil on väljas ka uus lõhn Little Lace Dress, mis vähemasti esimese nuusutamise põhjal on seni neilt proovitutest minu lemmik. Kuigi parfüümvesi kuulub idamaiste lillelõhnade kategooriasse, mis enamasti on minu jaoks liiga kanged ja vürtsikad, on Little Lace Dress oma mandariini ja mustsõstra tipunootidega mõnusalt värke, lisaks on selles tunda imelist jasmiini. Kuldstet detalidega pitsiline pudel näeb väga armas välja ka. Mulle meeldib!  
Tänaseks kõik, loodan, et meeldis!

2 comments:

  1. okei üks küsimus - MIKS ON KÕIK AVONI TOOTED MIS MA ERINEVATE INIMESTE KAUDU TELLINUD OLEN ÜLETANUD OMA SÄILIVUSAJA??!! JA SEDA ON OLNUD VÄGA PALJUDE TOODETEGA, muidu väga tore blogike sul :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Kas Avoni toodetel ei ole mitte peal tootmiskuupäev? Võin muidugi eksida. Aga eks Sa pead seda uurima neilt, kelle käest ostad, aegunud kaup võetakse kindlasti tagasi. :)

      Delete

ShareThis