arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

17/07/2016

BBG #2




Olen kohe täitsa kurb, sest selle nädala trennist läks kolmandik aia taha. Nädala algus läks nii kiireks, et sain jalapäeva teha alles neljapäeval. Laupäeva lootsin käte- kõhuharjutustele pühendada ja midagi hullu polekski olnud,
lihtsalt kogu-keha-treening oleks ära jäänud, mis on ju niikuinii vabatahtlik.
Jalapäev läks super hästi, nii hästi ei olegi veel ükski treening õnnestunud. Tegin kõik harjutused peaaegu veatult kaks korda läbi ja 7 minuti jooksul jõudsin teha ilma rapsimata kaks ringi. Nii super  tunne oli pärast.
Treenimise juures ongi minu meelest kõige mõnusam see hetk peale trenni, kui duši all seistes enda üle uhke oled, hehe. Lihased olid reedel veidike valusad, aga ei midagi hullu.
 Kahjuks oli minu rõõm üürike, sest järgmise päeva õhtul tundsin ma ennast äkitselt kohutavalt halvasti, pea valutas ja sees hakkas keerama, edasist ma siin pikemalt ei kirjeldaks. Esialgu kartsin, et mind tabas migreenihoog, mille äkki liigse pingutusega olin endale kaela tõmmanud. Mul on küll migreenilaadseid peavalusid koos väikese iiveldusega mõned korrad elu jooksul olnud, aga sellist, kus pean ummisjalu wc-sse jooksma küll mitte. Kuna ka kõht läks korrast ära, siis on selge, et tegu on mingit sorti "kõhugripiga" või siis toidumürgitusega.
Ma olen siiani sedasorti haigustest imekombel pääsenud. Vähemasti ma ise ei mäleta, et oleksin midagi sellist üle elanud. Aastate jooksul on meil peres need kõhuviirused möllanud küll, aga mina olen alati vaid rõõmus põetaja olnud.
Muidugi võib ka asi olla näiteks murelites, mida ma praegu kilode kaupa sisse söön ja ei pese neid sugugi nii, nagu ema käsib ehk ei leota ega loputa 150 korda, vaid pesen neid lihtsalt sõelal kraani all. Enam ei tee, ausõna! Tegelikult ei julge ma neid üldse enam süüa, see aasta vähemasti mitte, sest olemine oli ikka päris halb. Õnneks läks asi kiirelt üle ja eile oli juba peaaegu tip-top olla ning täna veelgi parem.
Kui homme on juba päris hea, siis asun jälle kava kallale, küll vast mitte täiskäigul, et mitte kasu asemel kahju teha, keha ju veel päris normis pole. 
Ma ei tea, kas asi on selles, et mul reedel enamus sissesöödust välja tuli või on kava tõesti juba nii kiirelt tulemusi andnud, aga peeglist vaatas täna vastu natuke sihvakam kere, kui tavaliselt. Toiduga ma küll tagasi ei ole hoidnud, pigem vastupidi - ema oli mul sel nädalal külas ja pea iga päev olid meil menüüs koogid-tordid.
On, kuidas on, BBG treeninguga olen jätkuvalt väga rahul ja olin tõesti ääretult kurb, et ei saanud sel nädalal korralikult kava järgida. Mulle tundub, et selline kindla kava järgi treenimine motiveerib mind rohkem, kui suvalised workout ´id, mida ma siiani Youtubest tegin. Ma justkui tunnen kohustust see läbi teha, kui ta mul kord juba on ja panin tähele, et kuigi vahepeal tegin kava tahvlist või telefonist, siis paberi pealt harjutuste vaatamise juures on see võlu, et saan peale nende lõpetamist lehe puruks rebida ja ütlemata tore on jälgida, kuidas paberikuhi aina õheneb, polegi teist enam palju järgi. jeee!

Hoopis teisel teemal - ostsin täna maitsestamata skyri. Kuidas teile meeldib? Veidike omamoodi maitsega, aga jogurtile vahelduseks täitsa mõnus. Mustikamoosiga variant oli minu jaoks liiga magus, valasin suhkruvabale hoopis mangipüreed peale ja väga hea sai. Kas keegi on kõrvitsa-päevalilleseemne skyri proovinud, kõlab väga kahtlaselt minu jaoks, aga ma pole ka eriline kõrvitsa sõber.  Kas see on magus või soolane?

Kuidas teie BBG nädal möödus? Kas tulemused juba paistavad?

Tänaseks kõik, loodan, et meeldis!

10 comments:

  1. See kõhu korrast ära olemine on mul endal ka murelitest tekkinud :D Sõin neid ka suure isuga liiga palju ja ei pesnud korralikult ja ma olen suhteliselt kindel, et sellest. Nüüd peale sinu teksti lugemist ka tuleb tuttav ette. Aga mul polnud nii hullusti. Jube tubli oled ikka, et BBGga jätkad, ma ise võtan siin ka hoogu, et ise uuesti tegema hakata seda. Eelmisel suvel jõudsin vist 3 nädalani, aga ma ei teinud seda algajate kava, vaid seda raskemat kohe ja tundsin, et ei jaksanud hästi, vb pingutasin ka liiga üle ja siis kadus motivatsioon ära. Minu jaoks on kättevõtmise asi ka leida iga päev aega selle trenni jaoks, kui pole harjunud regulaarselt trenni teema. Mul see mure ka, et mul küllaltki liikuv töö ja ma ei saa lubada hästi, et ma kõndida ei saa seal (peale jalapäeva esines ikka seda probleemi nagu sulgi :D). Aga ma ei teinud soojendust ka alati enne, tegin selle vea. Nüüd olen targem. Ja vabandusi mitte trenni teha leiab alati, kui tegelikult peaks leidma hoopis võimalusi. Aga muidugi üle pingutada ka ei tasu, sest see nii intensiivne trenn, tuleks rahulikult võtta, aga eks oma kogemus õpetabki :D Igatahes aitäh sulle BBG motivatsiooni eest, luban, et hakkan ka tegema. Huvitav on lugeda sinu neid postitusi ka siin :) Kas sa oled eesti BBG grupiga ka facebookis liitunud muide?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Järgmisel korral valan keeva veega need murelid üle. :D Mul on endal ka selle "päris" kava ees väike hirm, tundub päris hull, aga ehk see ettevalmistav kava veidi aitab. Praegu tundub see mulle täitsa paras, peab pingutama, aga mitte nii, et pilt taskus. :) Jalavalu oli mul ainult esimemsel korral, aga jah, ma ei teinud soojendust. Nüüd kahel jalapäeval on ainult veidike lihased tunda andnud. Õnneks ei pea BBG-d iga päev tegema, ainult esmasp. ja kolmap, reedel ka, kui tahtmist on. Leiab nädalas ikka need paar tundi ja kui mõni trenn vahele jääb, pole ka hullu. Hakka kindlasti uuest peale ja selle kergema kavaga, minul kipub ka motivatsioon kaduma, kui asi liiga raske, aga BBG päevi ootan küll alati kannatamatult, loodan, et nii ka jääb. xD FB grupiga ma ei ole liitunud, kardan, et seal kõik nii tegijad ja hakkan ennast võrdlema. :/

      Delete
    2. Peaks ka murelid keeva veega üle valama järgmine kord, hea mõte! Siis saab neid mureleid murevabalt süüa ehk :)
      Muidu see jah hea, et BBG-d ei pea iga päev tegema, aga mul raske LISSi jaoks ka aega leida, sest pole harjunud jalutama niimoodi (koera ka ei ole :D). Aga ma katsun hoopis sörkimas käia, jooks on kuidagi huvitavam minu jaoks. Peamine, et end rohkem liigutaks ikka, harjumus pidi ju 21 päevaga tekkima :)
      Ja fb grupiga liitu ikka, seal pole ainult tegijad, vaid täiesti tavalised inimesed ka :D https://www.facebook.com/groups/466312026903083/ Vaata ise :) Keegi ei hakka välja ka viskama, kui aktiivselt kaasa ei räägi, vähemalt mul pole nii juhtunud.. Ja Aili selle grupi loojana on ju nii tore ja pigem motiveeriv näide, kui hästi BBG võib mõjuda :D Mingeid before and after pilte ma sealt praegu esimese pilguga ei leidnudki, pigem inimesed jagavad seal oma kogemust ja muresid seoses BBG-ga, nagu sina oma blogiski. Mingit võrdlusmomenti küll ei tekkinud vähemalt mul, pole nagu need BBG insta kontod. Mul tekib neid vaadates alati võrdlusmoment kui ma näen, kui kaugele inimesed on jõudnud ja kui hea figuuriga :D Seal fbs küll nii pole. Kui sa ka liituks ja ehk oma blogi linkegi jagaks, saaksid ka kindlasti teistele motti juurde lisada BBG-ga ja ise ka nõu ja jõudu juurde ;) Usu mind!

      Delete
    3. Enne ja pärast pildid mõjuvad mulle just motiveerivalt. :D Ma mõtlen, et hakkan võrdlema pigem seda, kui palju/kiiresti keegi jaksab harjutusi teha, mina oma teo-tempoga tunnen ennast äkki nirult pärast. :) Jaa, Aili on super, tänu tema blogipostitustele võtsingi asja käsile.

      Delete
  2. Ka minu nädal oli täpselt sama. Esmaspäeval tegin ilusti BBG ära, aga teisipäeva lõunast sain kallale sama kõhugripi ja olin kaks päeva rivist väljas. Neljapäeval tegin teise trenni lahjemalt ja nädala viimase trenni jätsin ära. See kõhugripp vist BBG-tajate teise nädala nuhtlus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mhh, ma tõesti loodan, et see pole BBG kõrvalnäht. Ok, vaatame, mis 3. nädal toob. :D

      Delete
  3. Hehh. Mul ka see nädal väga ei õnnestunud. Esmaspäevase trenni tegin kenasti ära, kuid teisipäevast nädalalõpuni oli asi halvasti. Osalesin ühe ürituse raames kokkupandud näitetrupis ja kõik need päevad olid proove täis. Kodus käisin ainult magamas ja aega iseenda jaoks ei jätkunudki. Järgmine nädal peaks mul rohkem aega olema, et trenni teha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sellise tempo juures muidugi ei jõua nii intensiivset treeningut teha, siis kui rohkem aega paned edasi. :)

      Delete
  4. Ma ei tea, millal sa oma profiilipildi ära vahetasid (see, mis külje peal on), aga ma tahtsin lihtsalt öelda, et sa näed seal suurepärane välja – nii nooruslik ja värske. Väga raske on su vanust uskuda, ei pakuks sulle küll üle 30 aasta :) Ma loodan, et säilin sama hästi! Oled sa kunagi teinud postituse oma ilurutiinidest, mis on aidanud sul nahka nii nooruslikuna hoida?
    Natuke teemakohasemal noodil, olen ise mitu korda hoogu võtnud, et BBG-ga alustada, aga siiamaani pole veel üle lävepaku saanud. Kuidagi niru tundub üksi pingutada. Aga kirjuta ikka edasi oma kogemustest, äkki saan ka piisavalt motivatsiooni sellest lõpuks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, suur aitäh Sulle! :) Eks pildi peal paistavad kõik siledamad, aga ma pakun, et vähem kortse on neil, kel rasusem nahk ja minu oma ikka ülirasune. Miinus on muidugi see, et sellise näonahaga kaasnevad muud nahaprobleemid, nagu akne ja laienenud poorid, nii et kahe otsaga asi. :D BBG-d proovi kindlasti, midagi ei kaota ka, kui ei meeldi. Minule just üksi rahmeldamine meeldib, saan ise oma tempo valida ja ei pea muretsema, et näen äkki mõnda harjutust tehes imelik välja. :D

      Delete

ShareThis