arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

18/07/2016

Kodu // The Pier & Koduekstra




Kuna me arvatavasti peame järgmisel kuul endale uue elukoha otsima, sest korter, mida üürime pannakse müüki, siis viimasel ajal ei ole ma koju uusi asju juurde soetanud, seda kraami, mida kastidesse toppida on niigi ilmatuma palju. Oma osa minu harvenenud ostlemisel on kindlasti ka raamatul "Jaapani korrastuskunst", mille soovitan kõikidel kolikogujatel läbi lugeda. Mind pani see raamat küll kogu oma kappide sisu üle vaatama ja püüdsin koristamise käigus alles jätta vaid need asjad, mis tõesti rõõmu teevad. Eriti hullusti läks riietel, ütleme nii, et alles jäi vaid umbes kümme riietuseset, mõni kott ja natuke rohkem jalatseid. Ülejäänu läks POP Kirbubutiiki, kui kedagi huvitab, siis minu boks on number 81. Kõik korraga ära ei mahtunudki ja tasapisi viin asju juurde. Pood on ilmatuma suur, bokse on sada, aga ma püüan sealt alati kiirelt vehkat teha, et mitte teiste boksidest endale midagi koju viia.
Ahjaa, need ilusad valged pojengid leidsin Ülemistest The Pier sisustuspoest. Ma olin nii ammu selliseid otsinud. Pojengid on mu lemmiklilled ja nüüd saan neid aastaringi vaasis hoida. Tavaelus näevad need isegi rohkem "päris" välja, kui piltidel ja ainus, mis reedab, et need peenralt nopitud pole, on lõhna puudumine ja veetu vaas. Mis tuletab mulle meelde, et mul oleks nüüd hädasti ühte ilusat valget vaasi vaja. 
Varred olid neil isegi veel 10 cm pikemad, aga ma napsasin jupi otsast. Müügil on ka roosad õied, aga need olid natuke nagu liiga erksad, et "päris" tunduda, aga ilusad olid ikka. Valge mööbliga sobivad need kindlasti imehästi. 
Minust ja emast, kes ka kolm õit soetas, jäi poodi veel mõni valge lill, mis vist ka kiirelt ära osteti, sest e-poest ma neid täna enam ei leia. Loodan, et nad neid peagi juurde tellivad, sest tahtjaid oleks kindlasti. Hind on neil kunstlillede kohta samuti ülisoodne, kõigest 4,99€. Kes aga roosast lugu peab, siis neid on poes kahte tooni ja mitu korvitäit, ka saab tellida heledamaid ja tumedamaid roosasid pojenge e-poest. 
Ema tõi mulle külla tulles ka armsa kingituse - puidust pitsilise kandiku, millist olin ka ammu taga ajanud. Minu meelest näevad küünlad ja muud iluvidinad kandikute peal palju ilusamad välja, kui niisama lauale laiali laotatult. Kandik on pärit Koduekstrast, kust leiab ka suurema variandi, mille mõõte küll kahjuks kirjas pole. 
 
Tänaseks kõik, loodan, et meeldis!

4 comments:

  1. Aga endale ei plaani seda praegust kodu osta? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei, see on liiga suur ja ilma rõdu või terassita. :)

      Delete
  2. Edu uude koju kolimisel :)

    ReplyDelete

ShareThis