arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

26/07/2016

Retsept // Kaerahelbesmuuti hommikupudru asemel




Ma ei ole siin viimasel ajal eriti tihti retsepte jaganud, sest midagi ekstra maitsvat ei ole lihtsalt välja kukkunud. Ega ma eriti agar uute retseptidega katsetaja ole ka, püüan pliidi taga võimalikult vähe aega veeta ja midagi lihtsat ja kiiret valmis meisterdada. Küll meeldib mulle igal hommikul erinevaid smuutisid kokku vuristada, eriti peale seda, kui avastasin, et neisse saab sisse pista kaerahelbeid, mis muudavad smuutid eriti toitvaks ja kasulikuks. Pudru keetmise olen täitsa ära unustanud ja suvel on külm jook palju mõnusam ka, kui kuum aurav puder. 

Kui enamasti koosneb mu hommikusmuuti kaerahelvestest, veest või mahlast ning erinevatest puuviljadest-marjadest, siis täna tuli mul üle pika aja isu keefiri järele ja kuna mu keefirismuuti kukkus nii maitsev välja, siis mõtlesin, et jagan teiegagi.

Pista blenderisse paar sl. kaerahelbed (kui soovid vedelamat, pane vähem, kui paksemat, siis rohkem), üks banaan, 1-2 tl. maapähklivõid, veidike kaneeli, paar jääkuubikut ja vala see üle keefiriga.  
Väga mõnusa maitsega toitev smuuti ongi valmis. Kelle blender kaerahelbeid päris peeneks ei tee, võiks kasutada eelnevalt pulbristatud kaerajahu, muidu võib jook veidike tooreste kaerahelveste maiguga jääda, mäletan seda enda eelmise blenderiga smuutisid tehes. NutriBullet vuristab küll kõik nii peeneks, et isegi kui panen helbeid päris palju, ei ole neid smuutis tundagi, maitsed lihtsalt segunevad nii hästi.

Kas olete kaerahelvestega smuutisid teinud? On teil mõnda retsepti jagada, mida võiksin proovida?


p.s. Augusti lõpuni saad SIIT koodiga genefic NutriBulleti 10% soodsamalt!
Tänaseks kõik, loodan, et meeldis!

2 comments:

  1. Appi ma olen nii kade, olen juba mõnda aega nutribulletist unistanud ent siiani on asi selle krõbeda hinna taha jäänud, samas kvaliteet on ju ülim. Öeldakse ju, et kui kõva häälega millegi välja ütled (sel puhul kirjutad :D), siis võtab "universum" sind kuulda. Enamasti selliseid asju usun 50/50, aga praegu ju nagu võiks :D ehk pls keegi kuskil kinkige mulle see :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen veel seda ka kuulnud, et tuleb otsus vastu võtta, siis tekivad ka võimalused, ehk siis võta vastu kindel otsasus, et Sa saad NutriBulleti ja võimalused hakkavad tekkima. :D

      Delete

ShareThis