arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

28/08/2016

Arvustus // 3x Batiste



Kui te juhtute olema üks neist, kes peavad juukseid pesema palju tihedamini kui tahaks, siis olete kindlasti proovinud ülipopulaarseid Batiste kuivšampoone. Mina ei pääse juuksepesust pea ühelgi päeval, vahele jätan selle ainult siis, kui ei ole plaani kuhugi rahvarohkemasse kohta minna. Kui vähegi võimalik, püüan juukseid säästa ja pesu edasi lükata, aga kuna mul siiski iga päev on vaja korra-kaks Dexteriga pargitiir teha või toidupoodi lipata, siis olengi kuivšampoonid appi võtnud, et juustele natuke värskem väljanägemine anda.
batiste
Batiste šampoone olen ennegi mitmeid kasutanud ja enamusega neist ka väga rahule jäänud. Mõni on olnud küll veidi liiga vänge lõhnaga, aga oma tööd on nad kõik hästi teinud. Sain Batistelt imearmsa karbi kolme nende tootega, milledest ei ole ma varasemalt ühtegi proovinud, nii et väga põnev oli katsetada. 
batiste dry shampoo
Cherry (4,95€ LINK) on kindlasti kõige toredamas pakendis Batiste, mida olen proovinud. Vähemalt minu jaoks, kes ma selliseid armsaid, pastelseid, roosade musisuudega asjakesi armastan. Lisaks on see ka kõige paremini lõhnav Batiste šampoon, mis minu kätte on sattunud. See on üllatavalt mahe, mõnusalt suvine-marjane ja tagasihoidlikult magus. Töötab see sama suurepäraselt, kui teisedki Batisted ja seepärast võin öelda, et nüüdsest on see minu lemmik.
...
Heavenly Volume (4,95€ LINK) on tal aga tihedalt kannul. See ei ole küll nii pilkupüüdvas pakendis ja ka lõhn on üsna tavaline ning veidi liiga vänge, kuid ma olin tõsiselt üllatunud, kui palju volüümi see suudab mu õhukestesse juustesse lisada. Lisaks annab see juustele hoidvust ja muudab need mõnusalt vormitavaks - juuksed kuulavad hästi sõna ja näiteks kõikvõimalike punutiste tegemine on palju lihtsam. Lisaks tundub pats ka poole paksem. Kohevus püsib juustes veel ka järgmisel päeval ja juuksed näevad üsna tip-top välja. Kui Heavenly Volume´i mitte üle doseerida ja pihustada seda 30 cm kauguselt nagu sildil kirjas, siis saate pehmed ja volüümikad juuksed, millest sõrmed ja kamm üsna lihtsalt läbi libisevad. Veidike jätab see juuksed matimaks, kui teised kaks, aga ega kõike head ju korraga saagi.
...
Marrakech (4.95€ LINK) on Batiste perekonna uusim liige ja limiteeritud väljalase. Nime on see saanud ühe kauni linna järgi Marokos ja ka imeilus muster pudelil on just sellest Aafrika riigist inspireeritud. Veidi vürtsikas lõhn on tuletatud Maroko turgude melust, aroomidest ja maitsetest - see on meeldivalt tagasihoidlik ja magusapoolne. Kui olete külastanud Lushi poodi, siis teate, kui mõnusasti seal lõhnab, just see aroom mulle meenus, kui Marrakechi esmakordselt kasutasin. Kui olete agar Batistede kasutaja, siis seda uue lõhnaga pudelit soovitan kindlasti proovida, lisaks hästi lõhnamisele oskab see teha ka kõike seda, mida tema vanemad õed... või vennad.
batiste cherry
Kuivšampoonid on meile, kes me peapesu liiga tihti peame ette võtma, tõeliseks õnnistuseks ja muidugi neilegi, kes hommikuti armastavad sisse magada - pea saab ju "pestud" paari minutiga. Peale koduse vannitoariiuli sobivad kuivšampoonipudelid väga hästi ka trennikotti, reisikohvrisse, kontorilauale (töölt→peole) ja igale poole mujale, kus võib tekkida vajadus kiire soenguparanduse järele. Kindlasti ei asenda see peapesu ja liiga tihti ennast kuivšampoonitada ei tasu, aga mõni pudel võiks hädaolukorraks siiski olemas olla. 
batiste heavenly volume
Ma millegipärast arvasin, et kuivšampoon on uuema aja leiutis ja ausalt üllatusin, kui järgi uurides selgus, et Batiste on turul olnud juba üle 40 aasta! Leidsin Youtubest ühe laheda Batiste reklaami 70ndatest, kus sõnaühendile "rasused juuksed" on lähenetud väga....huvitavalt, haha.



Jagage enda kogemusi Batiste šampoonidega - milliseid olete proovinud?
Kas on mõni eriline lemmik või mõni, mis sugugi ei meeldinud?

batiste marrakech

7 comments:

  1. Mulle meeldib brünettidele mõeldud variant, sest jääb tumedatel juustel peaaegu märkamatuks :)
    Ja ma ei saa mainimata jätta, et nagu alati, postituses olevad fotod on väga kenad :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Anni! Vot see on mul veel proovimata, aga järgmisena kindlasti plaanis. :)

      Delete
  2. Mina olen ka kasutanud ainult brünettidele mõeldud kuivshampooni sest seda ei jää üldse näha. Kuidas on siis nendega? Sinulgi on tumedad juuksed - kas need jäid juustes kuidagi näha? Olen kuulnud et teised kuivshampoonid mis pole spets brünettidele on ise valged ja jäävad ka tumedates juustes ikkagi näha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ei tea, kas Batiste on oma šampoonide koostist muutnud või mulle tundub, sest juuksed ei ole mul nii tumedad, kui aastaid tagasi, aga praegu küll midagi näha ei jää. Mäletan, et kunagi oli pihustades valget pulbrit juustel märgata, aga enam mitte, samuti ei jää juuksed enam nii matid, vaid ilusti läikivad.

      Delete
    2. Seda on hea kuulda ehk seda tahtsingi kuulda :D Tänu sellele ma ei olnudki teisi kuivshampoone proovinud. Nüüd järgmine kord võtan siis mõne teise :)

      Delete
    3. Kui Sul juuksed just süsimustad ei ole ja üle ei doseeri, siis peaks kõik hästi minema. :)

      Delete
  3. Mul on olnud Original (on praegugi mini variandis), blondide juuste oma ja hetkel on "Blush". Kõik teevad oma tööd hästi, aga kõige paremini nendest lõhnab "Blush", samas ei ole see liiga vänge ja domineeriv. Blondide juuste omal oli liiga vänge lõhn, sain iga kord peavalu sellest. Original on hea, aga "Bluh" kõige lemmikum.

    ReplyDelete

ShareThis