arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

22/08/2016

Arvustus // Joiki uudistooted



Kes te olete mu blogi juba pikemalt jälginud, teate kindlasti minu nõrkusest nii Joiki toodete kui näopesuvahtude vastu. Minu suureks rõõmuks saabki nüüd neid kahte vabalt ühes lauses koos kasutada, sest Joik tuli hiljuti välja nende jaoks päris uue tooteartikliga. Nüüdsest leiab  näopesuseepide, puhastuspiima ja sügavpuhastava näoõli kõrvalt ka kaks näopesuvahtu - üks neist tehtud spetsiaalselt meestele. 
 Samuti on minu poolt palavalt armastatud kõikvõimalikud pritsuga näoveed, eelistan neid iga kell tavalistele, korkidega isenditele. Joikil on nüüd lisaks roosiveele ette näidata ka toredalt isamaaline rukkilillevesi, mida ma eilses postituses teile juba natuke jõudsin kiita.  

Rukkilillevesi näole ja kehale
5,50€ LINK
.................................................
Palju ei puudunud, et mul oleks tulnud selle postituse tarvis teile tühja pudelit pildistada, sest ma pritsiksin seda näovett endale peale igale poole, igast asendist ja igal ajal. Nii palju õnnestus mul siiski seda alles hoida, et näete läbi pudeli ära, mis värvi see on, jep, täiesti värvitu. Ausõna, pudel ei ole tühi.

   Pudelis on peale rukkilillevee vaid veidike säilitusaineid (et bakterid ei hakkas vohama), ei midagi muud, lihtne ja loogiline. Rukkilill on tuntud kui naha rahustaja ja taastaja, see ennetab kortse ning parandab elastsust. Väga hästi mõjub see lill ka silmaümbruse nahale, võideldes tumedate ringide ja tursetega.
Isegi, kui see vesi oleks ilma igasuguse toimeta, piserdaksin ma seda ikkagi enda palgeile, sest see lõhnab jube hästi ja värskendab mõnusalt. Ma tean, et ma olen kunagi rukkililli nuusutanud, aga ma  ei mäleta kuidas või kas need üldse lõhnasid. Joiki vee aroom meenutab mulle veidike lavendlit, selline mõnusalt rahustav, aga ehk veidi lillelisem, mitte nii ravimtaimne. 
Esialgu olin natuke üllatunud, et pudel nii tillukene on, aga nüüdseks olen pigem õnnelik, et see suurem ei ole. Väikest pudelit on hästi mugav kasutada, see mahub täpselt pihku ja seda on ka hea kaasas kanda, näiteks trennikotti pista, kui mul see olemas oleks. Joiki toodetega mul seda probleemi ei ole, aga üldiselt on pisikeste pakendite plussiks ka see, et need saavad tõesti otsa, mitte ei jää riiulile tolmu koguma. Looduslike toodete puhul on see eriti tähtis, sest need ei sisalda üldse või siis sisaldavad väga vähe säilitusaineid ning pikemal seismisel, eriti soojas vannitoas, kipuvad kiirelt riknema. Hind on väikestel toodetel samuti toredam - 5€ selle armsa pudeli eest ei ole kindlasti palju küsitud. Suurt pudelit ei julgekski enne proovimata ehk koju tuua - äkki ei sobi või meeldi.  
Kuna näovesi pritsib üsna peene uduna sobib see ka meigi kinnitamiseks. Samuti on see suurepärane värskendaja treeningu ajal. Eilses trennipostituses soovitasin näovee pudeli külmikusse pista - tõesti, äärmiselt mõnus on seda jahedat vihma oma pingutusest tulikuumaks muutunud põskedele piserdada. 


Näopesuvaht kurgi- ja vesikressi ekstrakti ning aaloemahlaga
13,50€ LINK
...................................................................................................
Ma võin küll eksida, aga mulle ei meenu, et meil oleks turul mõni kodumaine näopesuvaht. Olin igatahes äärmiselt meeldivalt üllatunud, kui sain teda, et Joik on millegi nii toredaga välja tulnud. Looduslikke näopesuvahtusid peab poodides tikutulega taga otsima, nüüd teab täpselt, millise riiuli juurde joosta, kui vahuostuks läheb.  
Ma võin vist öelda küll, et olen näovahtude ekspert, elu jooksul on neid ikka üksjagu tarbitud. Olen kohanud nii selliseid, mille vaht kohe näole kandes jäljetult kaob, kui ka selliseid, mis on nii kreemjad, et lausa raske nahale laiali ajada. Kõige mõnusamad on ikka need, mille vaht on meeldivalt pehme ja millega on nahal mugav toimetada.
Joiki näovaht on suurepäraselt välja kukkunud - pump töötab laitmatult, vaht on pehme ja üsna tihe ning peab näol ringitamisele ilusti vastu. Vaid neil harvadel päevadel, mil kandsin tugevamat meiki tundsin, et jumestuskreemile (ja kõigele muule, mis mul näol parajasti oli) vahtu hõõrudes, kippus see kiiremini mahtu kaotama kui muidu. Tuletan siinkohal meelde, et vaht ei mängi ilutoodete puhul puhastamises mingit rolli, ei šampoonides, ei mujal, natuke lihtsam on küll toimetada, kui vaht on käe all, kuid kui teda seal pole, ei tähenda see, et me puhtaks ei saaks. Tavaliselt, kui kannan tugevama katvusega jumestuskreeme, siis olen nägu pesnud kaks korda või hiljem näoveega üle puhastanud, et kõik jäägid saaksid eemaldatud ja enamasti vati külge ka midagi jääb. Seepärast olin vägagi üllatunud, kui peale Joiki vahtu jäi mitsellaarvees niisutatud vatt täiesti puhtaks. Tubli töö!
Kes ei ole enne looduslikke vahtusid kasutanud, siis veidike on need keemilistest vahtudest erinevad, tunne on nendega pestes natuke teine. Kuna neis ei ole karme puhastajaid, siis tunduvad need nahal kerged ega libise ehk nii hästi ja võivad tekitada tunde, et nahk ei saa puhtaks. Uskuge mind - saab küll! Peale pesu on tunne värske ja mõnus. Eriti soovitan vahtu neile, kel nahk üliõrn, see on tõesti äärmiselt leebe ega ärrita mingil moel.     
Lõhn on vahul hästi omapärane, ma ei oska seda mitte kuidagi kirjeldada. Kõik, kellele ma olen vahu nina alla pistnud, pakuvad absoluutselt erinevaid asju, mida see neile meenutab. Mulle endale tuli esimese asjana pähe kuivatatud puuviljadest kissell, pakutud on veel Pina Coladat, ananassi, rummikokteili, tsitrust, no seinast-seina. Joiki esindaja ütles, et temale meenutab see lõhn õuna `Valge Klaar` ja tõesti, nüüd tundub mullegi, et just õuna järgi see vaht lõhnab. Igatahes on omamoodi põnev iga kord nägu pestes jälle mõistatada, mida see lõhn meenutab.
Ma ei oskagi muud lisada, kui et jäin vahuga äärmiselt rahule ja midagi negatiivset kosta ei oska. Mulle meeldib!  



Näopuhastusvaht meestele kaselehe- ja humala ekstrakti ning aaloemahlaga
13,50€ LINK
........................................................................................................................
Näopesuvaht on nüüd Joiki valikus juba neljas spetsiaalselt meestele loodud toode. See ei tähenda, et nad teisi tooteid ei saaks/võiks kasutada, enamus Joiki toodetest on unisex lõhnaga. Ma ei tea, kuidas teised meeste tooted, aga see näopesuvaht sobib ka naistele suurepäraselt. Ma julgen vist isegi öelda, et see meeldib mulle tsipake rohkem, kui kollases pudelis naiste vaht. Ma ei ütleks, et see on efektiivsem, aga mulle justkui tundub, et minu väga rasusele nahale sobib see isegi paremini, nahk jääb peale pesu veidike krudisevam ja värskem. See võib muidugi tulla ka piparmündiõlist, mis naha natuke õhetama paneb ja mida teisest vahust ei leia. Erinevustest veel nii palju, et meeste vahus on kurgiekstrakti asemel kaselehe oma ja vesikressi asendab humal, muus osas on koostis sama. Nii et kui teile meeldib üks, siis võite järgmisel korral vabalt teist proovida, see meeldib teile samuti.       
Lasin vahu loomulikult ka meie pere meeskodanikel ära proovida ja ausalt, ma ei lootnud nii positiivset tagasisidet. Elukaaslane, kes ei huvitu absoluutselt kosmeetikumidest ja tunnistab vaid šampooni ning dušigeeli, oli vahuga ülirahul ja kasutab seda nüüd hea meelega. Ehk kallutas teda see, et mainisin ära humala, aga noh vaevalt, sest õlut ta ei tarbi.
Veelgi paremini läks lapsega (mainin ära, et "lapseks" on 20a. nooruk). Temaga on meil see häda, et kosmeetikatooted huvitavad ehk liigagi (kapis on kuus erinevat parfüümi!), aga kuna ta nahk on äärmiselt tundlik, siis ükski näopesutoode ei ole talle sobinud, nahk hakkab kiskuma ja vajab koheselt kreemi. Isegi palja veega loputamine mõjub talle kuivatavalt. Arvasite vist juba ära, kuhu ma oma jutuga tüürin - jep, Joiki vaht sobib talle suurepäraselt, see ei kuivata, pigem niisutab ja jätab naha pehmeks. Mulle tundub, et Joiki näovahud sobivad igale nahatüübile - kuiva ei kuivata ja rasuse teevad ilusti puhtaks. 
Meeste näovaht on samuti väga huvitava lõhnaga ja pean jällegi ütlema, et annan selle kirjeldamise osas alla. See ei ole kindlasti tüüpiline karge fresh meestekas, pigem tagasihoidlikult mahe-magus ja mündine, igatahes meeldiv. Vaht on täpselt sama kohev ja tore, kui eelmisel tootel. Need kaks ongi väga sarnased ja vabalt võib koju neist vaid ühe muretseda, see peaks meeldima ja sobima nii nais- kui meessoost näopesuritele. Valige lihtsalt see pudel, mis disini poolest paremini  vannitoasisustusega kokku passib.  

Kas olete jõudnud juba uusi Joiki tooteid proovida? Millised on muljed?

Blogi Facebooki lehel läks käima ka KINGILOOS,
kus peategelasteks just need kolm mõnusat Joiki uudistoodet!



Haha, pilte tehes hakkas mulle tunduma, et need kolm näevad koos välja nagu üks tore väike perekond. :D

*sponsoreeritud postitus

10 comments:

  1. Kohe, kui nägin, et näovahud on välja tulnud, ostsin endale meesteka, ülimeeldib, kasutan seda hommikuseks näopesuks, ideaalne.

    ReplyDelete
  2. Tunduvad ikka väga mõnusad tooted, kirjeldusi lugedes :)
    Joik oskab üllatada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oskab tõesti ja kuuldavasti varsti jälle. Jääme ootama! :)

      Delete
  3. Minule meenutab ka näopesuvahu lõhn valget klaari. Nii mõnus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Esialgu tundus lõhn mulle kummaline, aga nüüd, kui seda millegagi seostada osakan, meeldib ka väga :D

      Delete
  4. Läksin just nende kodulehele tuulama ja avastasin et küünalde hinnad, lõhnapärlid on pmst topelt ja kõik muud hinnad ka märgatavalt tõusnud.
    Ma mõtlesin et tahaks seda deodoranti proovida ja nüüd tekkis ka näopesuvahu isu, ent deodorandi hind on 12 euro peale kerkinud ja mulle tundub et sellise hinnatõusupoliitika peale ma hakkan mujale vaatama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm, huvitav, mul näitab ikka vanu hindu - lõhnapärlid 3,90€, deodorant 9,90€.

      Delete
    2. Tead, ma sattusin segadusse, sest peale su vastuse lugemist nägin ka vanu hindu ja ometi neid uusi kalleid hindu nägin nii mina kui mu sõbranna.
      Aga nuputasin välja- nimelt Joiki lehel on hinnad poole kallimad kui Joik arvab, et sa välismaal oled.
      Ma töö ajal ei ole "eesti võrgus" või noh mu IP aadress on Soome oma ja samamoodi on kallimad hinnad mu sõbrannal, kes elab Riias.

      Delete
    3. Jep, mõtlesin ise ka korra selle peale, et välismaalt tellides on kallimad hinnad.

      Delete

ShareThis