arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

14/08/2016

BBG #5
Järjekordne nädal on sipsti mööda lipsanud ja suvest on vahepeal saanud sügis. Mina eriti ei kurvasta, sest mulle sobib selline jahedam ilm paremini, kui kuumav leitsak, aga see päevade kaupa ladisev vihm ei passi mullegi. Dexter ka longib paduka käes kõrvad ludus ega tunne jalutamisest mõnu. Aga kui ma talle ükskord korraliku kileka leian, siis ta kindlasti mõtleb ümber. 
 Ahjaa BBG kava. Sellega läks sellel nädalal nii, et kolmas, kogu keha trenn jäi jälle ära, sest no päevad lihtsalt ujuvad nii kiirelt mööda, et kui ma ükskord ärkan, on pühapäev jälle käes ja nädal otsas. Esmaspäevast kolmapäevani suudan veel kuidagi järge pidada, aga teine pool nädalast kaob nii ruttu käest, et ma ei jõua järele. 
Alustasin ju sel nädalal nüüd selle PÄRIS kavaga ja nii nagu kartsingi, oli eel-treening, mida eelnevad neli nädalat teha vihtusin, selle kõrval nagu soojendus.
Aga ma võtsin täitsa rahulikult ega pannud isegi kelle käima. Tegin kõik harjutused lihtsalt kaks korda läbi ja tundsin, et see on minu jaoks täitsa paras. Peale igat ringi puhkasin veidi ja nii ei tundunudki asi nii hull. Seitse minutit nii intensiivseid harjutusi järjest oleks mu pulsi nii üles viinud, et oleksin pidanud niikuinii pidevalt maha istuma.
Jep, tulemusi ma ilmselt sellise kõravelehiilimisega niipea ei näe, aga mulle piisab praegu sellestki, et suudan harjutusi teha palju korralikumalt, kui alguses ja eriti hea meel on mul kõhulihaste üle, mis tundub, et mul kuskil seal ikkagi peidus on. Kätemusklite olemasolus ma veel nii kindel ei ole. Aga ükskord leian ehk ka need üles.
Ma siin mõtlesin, et kuigi need BBG postitused on blogis viimasel ajal ühed loetumad, on mul neid iga nädal kuidagi imelik kirjutada, sest midagi põrutavat mul teile ju pajatada pole, ikka alati sama jutt, et tegin vähem, kui nõutud oli ja ikka veel ei jaksa kätekõverdusi teha. Kaua te ikka suudate seda lugeda. Kord kuus ehk oleks natuke sobivam ülevaade teha, siis on äkki juba ka mingeid tulemusi-edusamme või muid mõtteid seoses kavaga jagada. 
p.s. Tegin täna oma elu esimese n.ö- "ilusa" smuutikausi (küll ilma smuutita), muidu olen alati asjad niisama vaheldusmisi kaussi visanud. Aga täitsa tore oli seda kaunistada ja pärast oli ilus süüa ka. Kõige all on maitsestamata jogurt, peale panin nektariini, banaani, päevalille- ja chia seemneid. Enne sööma asumist valasin üle vahtrasiirupiga. Kujutage nüüd ise ette, kui hea see kõik oli.  

8 comments:

 1. Vaatan ja mõtlen su postitusi lugedes alati, et peaks ka ikka äkki BBG'd tegema. Nii motiveeriv oled! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, nii super kuulda! Kartsin, et mu postitused vist küll kedagi ei motiveeri, ma ei saa selle kavaga ju sugugi hakkama. :D

   Delete
 2. Motiveerivad ikka küll! Just see, kui vahel ei jõua või vahele jääb, näitabki, et ikkagi inimene :D ja me ju kõik samasugused. See kui kõik alati ideaalselt läbi tehakse ja iga nädalaga ilmseid edasiminekuid demonstreeritakse tekitab just tunde, et ah ma ei hakkagi parem üldse :) Ja pajatagi rohkem ja täpsemalt, mis harjutused mingil päeval just lihtsamad tundusid, mis raskemad, mida tegid natuke oma variatsioonidega, mis üllatas, millised hetked kõige raskemad tunduvad (nt. minul on alati poolelijätmise tunne esimese sinise ringi lõpus/esimese roosa alguses - siis tahaks lihtsalt kõhuli maha visata ennast ja las teised teevad, ma ei jaksa :D) emošioone ja tundeid rohkem sisse kirjutada, igal nädalal ongi need ju erinevad, siis on endal ehk põnevam kirjutada iganädalaselt. Jõudu meile, kes seda teeme!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suur aitäh Sulle, väga motiveeriv kommentaar. :D

   Delete
 3. Tahtsin ka midagi sarnast kirjutada nagu Katrin oma kommentaaris soovitas. Ütlen siis lihtsalt "ära pulli! Kirjuta ikka!" : )
  Mul on ütlemata hea meel, et siia blogisse jõudsin ja nüüd korra päevas ikka kiikamas käin.
  Ps, paremas servas olev pilt sinus on fantastiliselt kena. Olen Sinust 13a noorem. Pilte kõrvutades arvaks, et maksimum 3a vanem.
  Ps2, mõned postitused veel ja olen kogu "ajaloo" läbi lugenud :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, Ketlin! Nii tore, et blogisse jõudsid. :) Haha, uskumatu oled, ma isegi ei taha meenutada, mida seal "ajaloo varasalves" kõike võib leiduda. Suur aitäh, aga noh, pildid, eriti, kui need nii pisikesed on, ei anna õnneks või kahjuks päriselu tõeselt edasi. :D

   Delete
 4. Kuidas Sul BBG kavadega läheb, pole sellest ammu Su blogis lugeda saanud?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mul jäi see sügise saabumisega pooleli. Ilma igasuguse põhjuseta, lihtsalt tundsin, et enam ei taha. Kevadel, kui väljas valgem, siis ehk uuesti. :D

   Delete

ShareThis