arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

18/08/2016

Tühjad totsikud #12



Võtsin ühe posu ärakasutatud tooteid ette, sest noh, ise nad ennast tutvustama ju ei tule ja nad on selle ära teeninud küll, et neist veel enne lõplikku hüvastijättu juttu teen. Mõni ehk ei ole ka, aga kiusu pärast kirjutan neist ikka, siis järgmine kord teavad ja käituvad ehk paremini.  



Garnier / Mitsellaarvesi
7,39€ LINK / ARVUSTUS
............................................
Olen vahepeal proovinud küll kallemaid, küll odavamaid veesid, aga Garnieri vastu ikka ei saa. Ükski teine ei eemalda ripsmetušši nii kiirelt ja põhjalikult ega jäta nahka peale puhastamist nii värskeks ja siledaks. See ei kleepu, on nahale ja silmadele õrn ning lisaks armsas pakendis. Soovitan!



Batiste / Kuivšampoon #Strenght & Shine*
4,95€ / LINK
....................................................................
Sain seda pudelit kasutada täpselt kaks korda enne, kui see veidral kombel iseenesest kapis tühjaks immitses. Oleksin veelgi enam hämmeldunud olnud, kui mulle ei oleks meenunud, et taolist intsidenti mainis kunagi kommentaarides üks blogilugeja. Leidsin netist ka ühe artikli, kus Batiste kinnitab, et probleeme lekkivate Strenght&Shine pudelitega on tõesti olnud. Nüüdseks on need kindlasti juba lahendatud ja poest enam praake pudeleid ei leia. Iseenesest šampoon mulle meeldis, tegi kõike seda, mida Batisted teha oskavad, aga kuna turul on mulle meelepärasemate lõhnadega variante (lemmik on Cherry), siis arvatavasti ma poes tema järele kätt ei sirutaks. 



Maybelline / Express Remover
7,50€ LINK
..................................................
Tõeliselt mugav "pista näpp sisse & keeruta"  küünelakieemaldi, mida olen kasutanud juba mitu pudelit. Purgike peab pikalt vastu, eriti, kui kasutada heledamaid lakke, punased ja tumedad määrivad vedeliku kiiremini, aga siiski jätkub temast oi, kui kauaks. Teeb tõesti head tööd ja väärib kiitust. 



Wella / Brilliance šampoon #Fine/Normal
19€ LINK
...................................................................
Väga mõnus šampoon, mis muudab juuksed nii pehmeks ja siidiseks. Sobib väga hästi neile, kelle juuksed on karmid, hoiavad harali ega kuuletu. See suudab isegi minu traadid siledaks siluda ja lendlema panna. Pärast pesu on juukseid nii mõnus katsuda, justkui polekski enda omad. Vahutab ülihästi ja lõhnab mõnusasti. Soovitan!


Dove / Toitev dušigeel mandlikreemi ja hibiskusega
3,19€ LINK
...................................................................................
Ma armastan Dove dušigeele! Olen päri mitmeid proovinud ja soetan neid kindlasti ka edaspidi. Need vahutavad hästi, vaht on pehme ja kreemjas, mis niisutab nahka. Ideaalsed neile, kel nahk kipub peale dušši kuivama ja kihelema. Mandlikreemi geel lõhnas isuäratavalt vaniljejäätise järele...



REF / Niisutav juuksepalsam 543*
9,30€ LINK
........................................................
See juuksepalsam jättis mind üsna ükskõikseks. Oli teine selline keskpärane - niisutas keskmiselt, lõhnas igavalt õuna järele ja pakend ei paistnud teiste pudelite-tuubide seas millegi erilisega silma. Seepärast võttis isegi selle pisikese tuubi tühjaks saamine ilmatuma aja, ikka haarasin mõne teise palsami järele, mis tundus etem. Kahju, sest see Rootsi bränd tundus mulle põnev, aga ehk on nende teised tooted meeldejäävamad. On keegi proovinud?



Iwostin / Purritin puhastav näovesi*
15,20€ LINK / ARVUSTUS
..........................................................
See näovesi  sobis ja meeldis mulle väga. Mõeldud rasusele, tundlikule ja aknele kalduvale nahale, milline minu oma just nimelt ongi. Puhastas korralikult, eemaldas isegi meigi, samas oli naha vastu väga õrn. Ei jätnus nahka kleepuvaks vaid mõnusalt siledaks ja värskeks. Natuke vinguks vaid korgi kaane kallal, mis kasutamise käigus ära murdus, väga peenikese ribaga oli see korgi külge kinnitatud. 



Lootuse SPA / Kitsepiimaseep astelpajuõliga
4,39€ LINK
........................................................................
Mulle meeldis see seep täpselt nii kaua, kuni sellest sai otsa pool. Iseenesest sobis see mulle hästi, pesi näo hästi puhtaks ega kuivatanud nahka. Kahjuks ilmusid mõne aja pärast seebist nähtavale kõvad kraapivad taimetükid, mis seebi vähenedes muutusid aina häirivamaks, kuni ma lõpuks seda enam kasutada ei saanudki, kätel hakkas lihtsalt väga valus. Ei oska arvata, mis tükikesed need seal olid, pakendil neid mainitud ei ole, ehk kuivatatud astelpajumarjad?
Seep jättis ise muidu väga hea mulje ja hea meelega prooviks Lootuse SPA´lt mõnda veel, kui teaks, et selles valusaid kriipijaid peidus ei ole. Seebi soetasin Solarise Biomarketist, kus oli neid ilusaid täpilisi pakikesi mitmeid erinevaid. Kui olete mõnda proovinud, andke kindlasti märku.    



Skin Blossom / Puhastav ja toitev dušigeel*
10,90€ LINK / ARVUSTUS
....................................................................
Loodusliku pesugeeli kohta vahutas tublisti ja meeldis mulle seetõttu väga. Lõhnas meeldivalt ja tagasihoidlikult ning pudel oli varustatud mugava pumbaga. Kasutaksin hea meelega teinekordki.



Dove / Summer Glow + soft shimmer isepruunistav ihupiim*
u.6€ leiab marketitest
..................................................................................................
Sellest pudelist kasutasin ära vaid veerandi. Kui mulle esialgu kevadel tundus, et säravad osakesed selles ei ole eriti silmatorkavad, siis suvepäikese särama löödes märkasin, et sillerdan ikka päris parajalt. Teised ehk kaugemalt ei märganud, aga ma ise teadsin kreemi kandes, et olen kuldse säraga kaetud. See ei ole lihtsalt üldse minu teema ja oli natuke piinlik.
Ühel päeval hambaarsti toolil istudes kujutasin ette, kuidas õde mu sillerdavaid käsivarsi uurib ja mõtleb, et miks ometi? Haha, koju jõudes panin kreemi kohe tühjade totsikute korvi. Ka tundus mulle, et kreem ei pruunista nii tugevalt, kui originaal Summer Glow. Määrisin ja määrisin, aga selle ilusa päevitunud tulemuseni, mille olen igal aastal Dove isepruunistavalt saanud, ma ei jõudnudki. 



Schwarzkopf / Oil Miracle Rose Oil šampoon*
13,40€ LINK / ARVUSTUS
...........................................................................
Üks minu lemmikumaid šampoone üldse! Imehea lõhnaga, hästi pehme vahuga ja nahale õrn. Juuksed saavad hästi puhtaks, jäävad nii pehmed ja siidised ning mõnusalt lõhnavad. Soovitan!



GMT Beauty / Triple Action kehakoorija*
36€ LINK / ARVUSTUS
....................................................................
Üks tõhusamaid kehakoorijaid, mida olen proovinud. Sisaldab lisaks koorivatele osakestele ka piimhapet, mis õrnalt vana naha lahti "sulatab". Pumbaga pudel oli hästi mugav ja pisut vahutavat geeli oli mõnus peale kanda. Veidike häiris, et lõpuks kippusid niiskuse toimel sildi ääred pudeli küljest lahti rulluma, mis sisule muidugi kuidagi halvasti ei mõjunud, kuid silmale oli natuke valus vaadata.  



Grace Cole / Teepuuõli ja nõiapuu ekstaktiga näopesuvaht
u.6€ leiab Kaubamajast
.............................................................................................
Olen seda õrnalt teepuuõli järgi lõhnavat vahtu juba mitu korda soetanud ja soovitan rasuse naha omanikele väga. Jätab naha hästi mõnusalt värskeks, ei kuivata ega ole naha vastu karm. Vaht on mõnusalt kreemjas ja kergelt maha pestav. 



Dove antiperspirandid*
u.3,50€ leib marketitest
......................................
Need kaks said oma tööga päris tublisti hakkama, kuigi olen kohanud ka efektiivsemaid antiperspirante. Valge korgiga Invisble Dry meeldis mulle lõhna poolest natuke rohkem,  Powder Soft  oli selline sumbunud või puudrine, deodorant peaks minu meelest siiski värskelt lõhnama. Riideid kumbki ei määrinud ja pudelid nägid vannitoariiulil kenad välja. Kui ma ei kasutaks looduslikku deodoranti, siis prooviksin mõnda Dove oma teinekordki, hind on neil sooduspakkumiste aegu vägagi  kutsuv.  



Musi Mesi apelsiniga
3,50€ LINK / ARVUSTUS
............................................
Väga mõnus looduslik huulepalsam, mis niisutab hästi ja teeb huuled pehmeks. Sisaldab 30% mett ja kõike muud head-paremat. Kaalun tulevaks talveks uue soetamist, see oli ainus huuletoode, mis suutis mu pakasest ja keskküttest kuivaks ja ketendavaks muutunud huuled terveks ravida.
Veidike hoiab mind ehk tagasi see, et palsamit on toosist näpuga raske kätte saada ja kaasaskandmiseks ei sobi see hügieenilistel kaalutlustel samuti. Aga öökapil öiseks huulte sissemäärimiseks sobis imehästi. 



Oriflame / Giordani Gold kulmugeel #Brown*
8,90€ LINK / ARVUSTUS  
...........................................................................
Oriflame kulmugeeliga jäin hästi rahule. See lisas parajalt värvi ja hoidvust ning tulemus jäi hästi loomulik. Hari võiks küll tsipake lühem olla, kui ette ei vaata, võib sellega peale kulmude ka naha ära määrida, aga peale mõningast harjutamist seda enam ette ei tulnud. Tuub näeb ilus välja ja geeli toon #Brown on šokolaadikarva juustele vägagi sobilik. Kasutaksin kindlasti teinekordki. 


Kas olete mõnda neist toodetest proovinud?

* kingitud toode

8 comments:

  1. Olen nendest toodetest mõnda kasutanud. Dove isepruunistava kreemi puhul mulle just meeldis see sära, mille ta andis:) Talvel erilist efekti ei anna, aga suvel päiksega jätab nii ilusa kuma. Batiste toodetega pole ka kunagi sellist jama olnud, mulle need väga meeldivad, kuigi seda konkreetset toodet kasutanud pole. Samas see küünalaki eemaldaja mulle üldse ei meeldinud. Alguses oli tore ja mugav, aga lõpuks oli see vedelik nii ebameeldiv kleepuv. Varbaküüntelt sellega lakki ei saa eemaldada ja lõpuks peab ikka tavaline eemaldaja ka olema. Seetõttu ma pole seda ka rohkem ostnud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm, huvitav, minul eemaldi kleepuvaks ei ole muutunud, pikapeale vaid muudab värvi ja võib näpuotsi toonida, siis tean, et aeg on uus soetada. Varbaid jah, sinna sisse ei saa ajada. :D

      Delete
  2. Mul on samuti hirmus rasune nahk ja garnier tegi asja hullemaks.Minu lemmik on Loreali vesi:).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma loputan enamasti näo alati üle, keemia ikkagi. Aga jaa, L´Oreali oma on ka väga hea.

      Delete
  3. Olen kasutanud mingeid odavaid selveri kuivshampoone, seekord otsustasin aga, et proovin selle batiste ära, sest seda tõesti kõik kiidavad ja pole vist ühtegi halba arvustust sellele lugenud... Ja ma olen niii pettunud, jättis juuksed kuidagi väga ebameeldivaks, ei taha pärast juukseid puutudagi, ei oska seda kirjeldadagi, igatahes olin üllatunud ja pettunud :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kas sa proovisid seda rohelist või mõnda muud varianti?

      Delete
    2. XXL volume't proovisin

      Delete
    3. Ma ei mäletagi, kas olen seda proovinud. Heavenly Volume annab küll mõnusalt volüümi ega kleebi juukseid kokku, soovitan seda katsetada.

      Delete

ShareThis