arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

10/08/2016

Uut // Maybelline uudistooted




Agaramad iluhuvilised on Maybelline uudistoodetega poodides kindlasti juba tutvust teinud, aga neile, kes ei ole aega saanud või kel polnud aimugi, et see tore bränd on jälle millegi uuega väljas, väike ülevaade. 
Matid huulepulgad on juba päris pikalt ilumaailmas laineid löönud ja pea igal kosmeetikafirmal on sedasorti pulgad ette näidata. Ka Maybelline´il on sellised juba mõnda aega täitsa olemas, nüüd lisandus neile veel paar uut tooni. Creamy Mattes huulepulgad (11€ LINK) on üllatavalt kreemjad ja kergesti pealekantavad. Pigment on super ja tulemus jääb siidine ning loomulik, mitte lamedalt matt. Värv püsib veatuna umbes neli tundi, siis võiks huuled üle vaadata.
Toon 932 Clay Crush on soe terrakota nude pruun, mis tean, et ei ole sugugi minu värv, millest mul on väga kahju, sest just seda tooni huuled on hetkel väga popid. 968 Rich Ruby on nimele sobivalt väga rikkalik rubiinpunane. Kui ma eksi on Eestis müügil peale nende kahe uuema tooni veel neli Creamy Matte huulepulka. 
Colorama küünelakid on paljude lemmikud - need on hea hinnaga, värvivalik on suur ja püsivus hea. Olen neid endalegi paraja posu kogunud. Nüüd on Coloramad saanud ilusa uue kuue ja ka sisu on täiendatud. Minu lemmik on ilus heleroosa 77, mille sarnast olin juba jupp aega otsinud. Enamus seda tooni lakke jäävad minu küüntel millegipärast triibulised, 77 aga kuivab täiesti siledaks ja kaks kihti katavad veatult. Teine toon 25 jääb kannatamatult sügist ootama, sinna sobib see tume-tume ploomililla oivaliselt. Mulle tundub küll, vähemasti neid kahte pudelit proovides, et uued lakid on parema katvusega, kui vana koostisega Coloramad. Tasub kindlasti poodi uudistama minna. Selveris olid eile igatahes kõik 21 tooni ilusates uutes pudelites saadaval ja hind oli samuti super - Partnerkaardiga 1,99€!
Colossal Go Chaotic ripsmetušš (11€ LINK) on miski, mida ma arvatavasti proovima ei hakka, sest olen pigem tagasihoidlikult klassikalise ripsmekaare austaja. Nagu nimestki võib aimata, muudab tušš ripsmed kaootiliseks ehk korratuks, mis usun, jääks mind häirima. Lähen isegi siis endast välja, kui mõni üksik ripsmekarv mulle mittesobivasse suunda vaatab. 
Eelmise Colossal silmapliiatsiga, millest kirjutasin SIIN, jäin üsna rahule. Püsis ilusti ja oli mõnusalt pehme. Uus pliiats lubab eelmisest kaks korda pikemat püsivust ja ekstra musta tooni. 
Baby Lips huuleläikeid (6,50€ LINK) olin juba varasemalt jõudnud poes proovida ja kuigi toonid on väga mõnusad on läige veidi kleepuv. Mitte nii, et see huultel ebamugavust tekitaks, kuid piisavalt, et tuulisema ilmaga juuksed sellesse kinni takerduks. Kuid hobusesaba-krunnipäevadeks soovitan küll. 
Minul on käes toonid 10 Fuchsia Flicker ja 25 Life´s a Peach. Neile lisaks on valikus veel helebeež nude , bubble gum roosa ja marjapunane. Pean ütlema, et tooni lisavad need imevähe, nii et mitut ei olegi ehk mõtet soetada, huultel näevad läiked kõik enam-vähem ühesugused välja.   

Kas olete jõudnud juba neist toodetest mõnda proovida?

Tänaseks kõik, loodan, et meeldis!

4 comments:

  1. Uhh, tekkis ka kohe huvi nende mattide huulepulkade vastu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, kahju vaid, et toone on vähevõitu. :)

      Delete
  2. Ripsmetušš on imehea. Jäin sellega väga rahule. Muid pole jõudnud veel testida, kuid Sinu küüntel tundub see heleroosa küünelakk nagu Diori toon "Tutu", mida varusin kunagi endale kaks pudelit. Sinu küüntel tundub väga ilus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa ahvatled mind seda tušši lahti kruttima, mida ma ei tohiks, sest kümme poolikut ootab kasutamist. :) Lakk on tõesti super, mul ei olegi vist enne nii ilusat roosat olnud.

      Delete

ShareThis