arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

05/09/2016

Maitseme // Nestea Lime&Mint



Pean ütlema, et ma ei ole suur (karastus)jookide tarbija, igapäevaselt joon janu kustutamiseks enamasti vett, aga aeg-ajalt tuleb jube isu mõne mõnusa limonaadi või Coca-Cola järele ja siis ostan endale ühe ilusa klaaspudeli või laheda plekkpurgi. Nestea jääteedega on mul juba aastatepikkune suhe. Just selle pudeli haaran alati poest/kioskist kaasa, kui on bussi/autoreis ees. Ja kui teised valivad kinos popkorni kõrvale mullidega karastusjooke, siis mina naudin filmi just Nesteaga. 
Laimi ja mündiga Nestead ei olnudki ma veel jõudnud proovida ja seda meeldivam oli minu üllatus, kui Nestea mulle maitsmiseks terve kastitäie oma uut jooki ukse taha tõi. Mulle on siiani kõik nende maitsed meeldinud, nii musta kui rohelise tee omad ja minu suureks rõõmuks on ka kõige uuem Nestea suurepärane - roheline tee, laim ja piparmünt kokku annavad mõnusa värskendava, jahutava joogi. Mulle meeldib, et mündi maitse ei ole liialt pealetükkiv, usun, et see meeldiks isegi neile, kes muidu suured piparmünditee fännid ei ole. Aga kes on, neile on see tee muidugi must have.
Tore on veel seegi, et rohelise teega Nesteades on suhkru kõrval magustajana kasutusel ka looduslik suhkruasendaja stevia, mis on 300x korda magusam kui suhkur ja täiesti kalorivaba, mis viib ka joogi kalorsuse kohe tunduvalt allapoole. Lihtsalt teadmiseks neile, kes peavad kalorite üle arvet ja otsivad figuurisõbralikumaid variante.

Mina jätkan nüüd oma Nestea ja popcorniga seriaalimaratoni - tõmbasin endale kõik kaheksa Desperate Housewives hooaega! Mul oli jube hea meel, et mulle see lahe sari meelde tuli, kui mõtlesin, mida järgmisena vaatama hakata. Ma vist ei ole kõiki osasid isegi näinud ja esimesi hooaegu kindlasti enam hästi ei mäletagi, nii et ootan põnevusega. Milliseid sarju veel soovitate?


*sponsoreeritud postitus

5 comments:

  1. Uut Nestea'd ei ole veel proovinud, eks peab poodi minema mõni päev. Sarjadest soovitaksin ühte briti sarja - Line of Duty. Seda sellisel juhul, kui krimisarjad ka huvi pakuvad. :) Ise ootan praegu Girls'ide uut hooaega. Ja Sherlock Benedict Cumberbatchiga võiks ka juba tulla. Eelmised olid väga head! Desperate Housewives on mul mitu korda vaadatud, aga eks varsti võib jälle uuesti. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suur aitäh soovituse eest, krimisarju vaatan hea meelega. Sherlock meeldis ka, aga vist pigem Benedicti kui sisu tõttu. :D

      Delete
  2. Devious maids!!! :D Huvitav, humoorikas ja kriminaalne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, seda tahtsin juba ammu vaadata, aitäh, et meelde tuletasid. :D

      Delete
  3. Jaa, Devious Maids on THE B E S T! :D

    ReplyDelete

ShareThis