arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

11/10/2016

Hetke soovid #35 Halensi-eri!




Minuga on alatasa nii, et kui ma satun mõnele netilehele midagi otsima, siis lõpuks leian sealt nii palju muud põnevat, et ma enam ei mäletagi, mida ma sinna esialgu üldse uurima läksin. Ega see olegi enam tähtis, miks ma Halensi lehele täna sattusin, sest leidsin sealt nii palju lahedat  kodusisutuskraami, et ise ka oma silmi ei uskunud. Teadsin muidugi ennegi, et nad kodukaupade alal tegijad on, aga nii palju minu maitsele vastavat ei olnud ma seal varem korraga kohanud.
Ma ei ole blogis nii ilmatuma ammu soovide listi teinud, aga täna ei saanud teiega kõike seda toredust jagamata jätta.
Ma ei tea, kas teile üldse meeldivad sedasorti postitused, sest maitsed ja eelistused on ju erinevad, aga eks te annate mulle teada, onju? 
1/ Ise ka imestan, et ma marmormustrist veel tüdinud ei ole. Kuniks see pole juhtunud, magaksin hea meelega selle marmorvoodipesu /LINK/ vahel.
2/ Voodipesu on mul praegu fookuses, plaan on kõik valgete või muude neutraalsete toonide vastu välja vahetada. Paar tumesinise tikitud joonega šikki padjapüüri /LINK/ kuluks vägagi ära.
3/ See 100% puuvillane vaip Etno /LINK/ sobiks imehästi lapse tuppa voodi ette. Tundub nii paks ja pehme. Lisaks "peidaks" see imeliselt kõik Dexteri karvad, mida just selles toas millegipärast kõige rohkem põrandal lendleb - mida ei näe, seda ei ole olemas! 
4/ See tore &-kujuline lamp /LINK/ ei ole küll otseselt vajalik, aga tore sisustuselement kindlasti.
5/ Ma olen erikujuliste kausikeste järgi lausa hull. Kahjuks ei ole ilusaid just eriti tihti saada, seepärast pean neile armsatele südamekaussidele /LINK/ kiirelt näpud taha ajama. 
6/ Ahjuvormidest on meie köögis suur puudus. Varsti on vaja verivorstid ja muu jõulukraam ahju ajada ja need lahedad must-valged vormid /LINK/ passiksid ka hiljem serveemiseks väga hästi. 
7/ Selles marmorist küünlajalas /LINK/ oleks tore advendiküünlaid põletada. Saadaval ka rohelise alusega. 
8/ Kujutage ette - akna taga sajab laia valget lund ja aknalaual särab see armas täheke /LINK/! 
9/ Magamistoas aga helgiksid need inglikesed /LINK/, ahhhhh, kui tore...
10/ Mis tuletas mulle jällegi meelde, et meil magamistoas ripub akna ees ikka veel kurvalt vaid ruloo. Olen otsinud mingit sorti valgeid kardinaid, aga midagi põnevat ei ole silma hakanud. Need Sanna nimelised ühe pitsireaga puuvillased kardinad /LINK/ muudaksid toa kindlasti mõnusalt hubaseks ja on ilusad tagasihoidlikud ka. 
11/ Ehk peaks siis ka voodipesu veidike romantilisem olema? Sellised satsiga padjapüürid /LINK/ meeldiksid mulle küll. 
12/ Veel ühed lahedad ahjuvormid /LINK/, mis just siis Halensi lehele ilmusid, kui kollaaži tegin. Ilusaid asju aina lisandub ja minu pea läheb üha rohkem segamini...    
13/ Olen kuulnud, et suhtes inimestel ei ole hea ehtida oma kodu kunstiga, kus on kujutatud üksikut looma, lindu, inimest vm, aga see luige plakat /LINK/ tundub mulle kuidagi nii müstiline ja ilus... 

p.s. Segaduse vältimiseks mainin ära, et postitus ei ole valminud koostöös Halensiga. :*

9 comments:

  1. Ma tükk aega piilun seda marmorimustriga voodipesu, millegipärast ka nii väga meeldib marmorimuster :)
    Meeldivad sellised postitused! :)

    ReplyDelete
  2. Oo, see marmormustriga voodipesu on võrratu!
    Muide, Sul on 8. punkti all väike error, süda aknalaual oleks tore, kuid pildil on ju täht

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, see näitab, kui segamini mu pea kogu see valik ajas. :D Parandan kohe ära.

      Delete
  3. Mis on su BBG kavast saanud? Endalgi plaanis alustada ja oleks tore teda kas jätkad veel või oled loobunud ning kui jah siis miks:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tead, sellega on nii, et sügise saabudes tundsin, et enam ei taha. Päevad on nii lühikesed ja kui väljas pime, ei kiskunud enam sugugi võimlema. Äkki kevadel uuesti. :)

      Delete
  4. Nii tore postitus!

    Ma ei saa ainult aru, mis värk sellega on, et ei müüda 50x70cm padjapüüre nii palju ja lahedaid, kui ma tahaks ja samuti ei ole tekikott kunagi õiges mõõdus. Hetkel on mu tekikott umbes 180x200 mõõdus, aga isegi, kui ostan oma unistuste siiditeki, mis on mõõdus 220x200, on IKKAGI probleem, et tihti on tekikottide mõõdud hoopis teised (150x210 või 200 nt - minu meelest täiesti lamp suurus... või vapsee 240x220!!) :'(

    Kas ma olen oma mures üksi? Lihtsalt aruteluks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lihtsam on vist osta tavasuuruses padi 50x60. :) Topeltlaiadest tekokottidest ei tea ma suurt midagi, mul on endal üheinimese tekk 150x210 ja kõik tekikotid, mis sellisele mõeldud, sobivad. Aga jah, kui asi tavamõõtudest väljas, siis vist jah suht võimatu midagi sobivat leida.

      Delete
  5. Hah, sama siin. Tekikott on 200x200 ja kõik ilusad voodipesud, mis meeldinud, pole enam-jaolt never selles suuruses saadaval. :D See marmortekikott on ka nii kaunis, aga no ei vea noh. :D

    ReplyDelete

ShareThis