arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

19/10/2016

Niisama hommikupudru jutt
Tänasel postitusel ei olegi mingit sügavat mõtet. Mitte, et teised oleksid midagi väga sügavamõttelist, lihtsalt selles mõttes, et point puudub. Tegin üle pika aja putru, sest kuigi toas on üsna soe, on tunne selline natuke chill ja minu tavapärane hommikune kaerahelbesmuuti tundus täna kuidagi mitte sobiv.  
Kuum aurav puder kollaste silmade ja suuga, mis sobisid eriti hästi kokku akna taga päikese käes säravate kuldsete vahtralehtedega, tundus kuidagi palju parem mõte. Ja maitses üle tüki aja nii hea.
Dexter siin oma tavapärasel hommikusel vaatlusel. Meil on maja taga hästi palju vahtrapuid ja meeletud lehehunnikud, kus hommikuti mitmed koerad hullamas käivad. Dex on siis nii õnnetu ja ärevil, et nendega liituda ei saa.   
Mulle meeldib pudru peale erinevaid seemneid riputada, näiteks päevalille omi. Eriti hea, kui need on krõbedaks röstitud, mida ma olin unustanud teha, pean selle täna plaani võtma, aga  niisama on ka väga mõnusad.
Mul on nüüd puder pintslisse pistetud ja läheme Dexteriga parki suurele ringile, mis loodetavasti ei jää tavapärasest lühemaks, sest täna on esimene päev sel sügisel, kui läheme jalutama miinuskraadidega.
Aga õnneks päike särab ja soojendab meid natuke. 
Ma ei ole jätkuvalt Dexterile sobivat kampsunit leidnud. Poes on kõik kuidagi nii sünteetilised ja imelike mustritega. Kas keegi ei tea äkki mõnda lehte, kus õpetatakse ise kutsule kampsikut kuduma? Et mingigi lõige oleks ees. Ma muidugi ei ole kindel, kas oskan enam vardaidki käes hoida, aga Dexteri nimel oleksin valmis pusima küll.

18 comments:

 1. Ma näen, et mu herr abikaasa pole ainus, kes sööb moosisaia juustuga :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei-ei, sellist kooslust ma saia peal ei harrasta. Mul seal ainult või, juust ja paprika. :D

   Delete
  2. Aahhh, siis ma olen täitsa otu. Ma vaatasin, et sai nii oranž - järelikult moos :D Tegelikult röstitud. Hehee, kuidas see nüüd oligi, et mõistus pole oma teha :D

   Vaene Brunoke peab siis jätkuvalt ainuke moosijuustusaia fänn olema :D

   Delete
  3. Haha, aga tead, mind hakkas see täitsa huvitama. Teen endale õhtul teed ja proovin selle moosi-juustusaia ära. Panen siia kirja ka, kuidas maitses. :D

   Delete
  4. Nonii, mul on uus õhtune lemmiksnäkk olemas, aga pikemalt juba homme blogis. :D

   Delete
  5. Bruno pole üldse ainus fänn. Mulle meeldib meeletult maasikatoormoosiga juustusai :D

   Delete
  6. Vot see võib veel eriti hea olla. :D

   Delete
  7. Juudas, I created a monster :D :D

   Delete
 2. Siin mänguasjadega vaheldumisi mõned kampsuni mustrid lemmikule :) http://www.garnstudio.com/search.php?action=browse&w=&c=6&mt=0&t=0&k=0&yg=0&y=0&col=0&df=0&lang=ee

  ReplyDelete
 3. Ma pole mitte kunagi väga purgimoosi sõber olnud (külmutatud värske moos on üle kõige!), aga hetkel ajas nii isutama, et hankisin endale ka ja ei jõua hommikut ära oodata, et ka pudru peal proovida. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, ups, ma oleksin pidanud ära märkima, et see on üks hullumeelselt magus moos, kui Sa muidugi sellesama ostsid. Puder peab siis suhkruvaba olema. :D

   Delete
  2. Putru ma teen alati ilma suhkru või mingi magustajata, nii et see sobis väga hästi. :D 5+, kiidan! :D

   Delete
 4. 100% alpakavillaseid käsitsi kootud kampsuneid koertele saab Alpakafarmist :)
  https://www.facebook.com/alpakafarmEstland/photos/?tab=album&album_id=852637321549113

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kujutan ette, kui soojad need on! Aga natuke kaugel asub, autot hetkel ka kasutada ei ole. :/

   Delete
  2. Nad saadavad postiga ka, kui ainult kirjutada ja küsida ;)

   Delete
  3. Tore, ma küsin, kas nad Dexteri sugusele kõrendile ka koovad. :)

   Delete

ShareThis