arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

18/10/2016

Satse & lipse





Mul on juba aastaid nõrkus pluuside vastu, mida ehivad lipsud. See väike või siis mõne pluusi puhul päris suur detail muudab kogu outfiti minu meelest kohemaid eriti armsaks. Minu rõõmuks näib, et lehvid ei lähe eales moest. Aeg-ajalt nad üürikeseks ajaks küll pildilt kaovad, aga siis ilmuvad jälle moelavadel välja ja sealt edasi kanduvad juba kõikidesse rõivapoodidesse.

Kuna mulle meeldib hirmsasti ka see praegune satsimood, siis ma ei oleks saanud rõõmsam olla, kui leidsin Mohitost selle ruudulise pluusi (19,99€), mis sisaldab endas nii satsi kui lipsu. 
Kangas on mõnus, natuke libe ja varrukaid saab ka üles kerida ning aasaga kinni nööpida. Enamasti kannagi pikki varrukaid üles käänatult, sest need on minu jaoks alati liiga pikad.   Satsidega jätkates. Olin H&M´is tegelikult musta basic t-särgi jahil, aga tulin koju hoopis millegi palju lõbusamaga. Mulle meeldib, kuidas sats muudab selle tavalise t-särgi (9,99€ LINKnaiselikuks ja muidugi huvitavamaks ka. 
Materjal on samuti väga mõnus pehme ja hästi langev. 

Tegelikult hakkas mulle H&M´is veel hulk lahedaid satsidega pluuse silma, aga noh, kõike ka kokku rabada ei saa. See nr. 4 jäi mul küll kripeldama, aga ta oli natuke selline kõvemast riidest ja seljas ehk mitte nii mugav. Kui ma teaks, et ta peale pesu pehmeneb, siis ostaksin ta kindlasti ära. Veebipoes ei ole küll pluusi enam saada, aga tavapoes olid kõik suurused ilusti reas.
Mulle hakkas taoline pluus juba ammuilma Caroline blogipostituses (LINK) silma, aga millegipärast ei tõtanud ma tookord H&M´i seda otsima ja ega ma teagi, kas seda meil müügil üldse oli. Kohtasin samas stiilis pluusi ka Reservedis (LINK), aga proovimiseks ei olnud aega ja täpid meeldiksid mulle natuke rohkem kui triibud.
Seitsmendat pluusi ma arvatavasti ei kannaks, aga see oli lihtsalt nii tore ja armas, et panin selle ka siia ritta.  
Lingid: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Kuidas teil on suhted lipsupluusidega ja kas armastate praegust satsimoodi? 

19 comments:

  1. Oh tsiisus! Kui ma ei teaks Sinu vanust, siis ütleks max 25!! Jõhkralt hästi säilinud oled ikka. :) Ja ilusad valikud!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh Sind, Sandrake, liialdad, aga väga armas ikka, aitäh! :D :*

      Delete
    2. Liitun! Mul on tunne, et ma näen ise sinust vanem välja :D

      Delete
    3. Haha, totu, Sina oled üldse nii särav inimene ja sellised on enamasti eatud. :D

      Delete
    4. Pean nõustuma. Ma olen isegi seltskonnas su blogi lahti võtnud ja su pilti näidanud ja küsinud, et kui vana ta on? :D Üle 30 pole mitte keegi kunagi pakkunud. Sa näed tõsiselt hea välja! Väga värske, naturaalne, nooruslik ning seda kõike ilma liigse meigi ja muude abivahenditega. Väga väga kaunis naine oled!

      Delete
    5. Tavaelus kindlasti nii toredasti aastaid maha ei võetaks, aga suur aitäh! :D Mida heledamaks pildid krutid, seda nooremaks muutud, hehe. :)

      Delete
  2. Uskumatu, kui ilus Sa oled! :)
    Pluusid ka väga kenad :)

    ReplyDelete
  3. Ma olen ka täielik satsihull! Ja nüüd ajasid isu peale :D Kindlalt lähen seda satsiga t-särki proovima ning see neljas täpiline pluus jäi mullegi kevadel silma ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mhmh, tahaks kõike neid ilusaid satsilisi pluuse, kleite ja kampsuneid kokku ahnitseda, aga noh, järgmisel aastal arvatavasti vaatan neid juba teise pilguga, kui uued moetuuled puhuvad. :D

      Delete
  4. Oh my! Ma ju vajan neid H&Mi number ühte ja kahte!

    ReplyDelete
  5. Omg! I want these, I need these in my wardrobe :D!!! Väga hea valik! Ja sa näed piltide peal ikka überhea ja armas välja ;).

    ReplyDelete
  6. See ruuduline pluus kohe on kuidagi nii sinulik!
    Pean samuti ühinema kooriga - tõesti näed ikka väga hea välja, ilusad ilmekad silmad on sul samuti! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paned mind kohe punastama, suur aitäh! :* Jaa, lipsuga pluusid ja mina oleme kokku laulatatud. :D

      Delete
  7. Seda Mohito pluusi vaatasin alles hiljuti poes, aga kuna oli kiire, siis proovima ei jõudnud :(

    ReplyDelete
  8. Hei!
    kuidas see must H&M särk suuruse poolest on? Olen umbes sinu kasvu, kas peaksin tellima XS või S?

    Anni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vastab täitsa suurusele, kannan S suurust ja särk on täpselt paras. Kui oled väga kõhna, siis läheb ehk xs. :)

      Delete

ShareThis