arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

18/11/2016

Iga lõpp on millegi uue algus!



Täiesti masendav... Lumi on läinud, maa on must, õues on pime ja minu armas Sony otsustas peale kolme aastat, et ta on endast mulle kõik andnud ja vajus igavesse unne. Olen ilma temata olnud tegelikult nüüd juba paar nädalat, aga ikka veel päris kurb, sest kuigi kõik teised tema üle vaid nalja viskasid ega millekski eriliseks pidanud, oli ta minu jaoks kõige ilusam ja parem. Tean isegi, et välimuse järgi ei ole tark arvutit osta, aga niipea, kui ma Sony poes klaasi all oma lumivalget, mündiroheliste rantidega Vaiot nägin, olin kohe müüdud. Ma olin tegelikult temaga väga rahul ja kuigi siin kaks MSI´dega targutajat talle pikka iga ei ennustanud, pidas ta minu meelest siiski päris kenasti vastu. Kasutan arvutit pea iga päev hommikust õhtuni ja vaeseke ei tulnud selle tambiga enam lihtsalt toime.
Tahtsin teile sellest kurvast loost teada anda, sest tänasega lõppevad mu mustandite kaustast postitused ära, mida sain siin mugavalt jagada ja uusi arvatavasti vähemalt mõned päevad juurde ei tule. Ma nimelt ei oska võõras arvutis pilte tuunida, toonid on kuidagi hoopis teised, kui olin harjunud, seepärast jätkan vaid kingiideede postitustega. Ka neid võib mõnel päeval vahele jääda, sest alati ei vedele mõnda arvuti silmapiiril, mida näpata.
Kuigi olen äärmiselt kurb, on mul siiski liblikad kõhus, sest järgmisel nädalal peaks minuni jõudma midagi nii ägedat, et ma seda enne ei usu, kui see mul käes on ja võib-olla siis ka veel mitte. Noh, arvatavasti arvasite juba ära. Jep, see on minu esimene MAC!

12 comments:

  1. Mu Vaio otsustas kevadel otsad anda. Enne seda oli ta juba paar suitsiidikatset teinud, aga sain ikka tavaliselt asjale jaole. Parematele jahimaadele läks ta siis lõpuks kahesena :D

    Ja sinu üle olen kade! Ma olen hakanud vaikselt avastama, et pöördun tasapisi ka apple'i usku. Varem pidasin lihtsalt haibiks, aga noh ... kui ikka ainuke läpakas, mis majapidamises töötab, on Bruno macbook ta ülikooliajast (tuletagem meelde, et ta on minust 7a vanem :D) ja ainuke telefon, mis kõigele vastu pidanud, on Iphone4, siis vist on ikka mingi vastupidavus asjadel.

    Ainult, et mina isegi läpakat ei tahaks. Ma unistan hoopis maci lauaarvutist. A noh, selline natuke liialt kallis unistus antud hetkel :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu Vaio oli oma kolme ja poole aastaga siis täitsa kangelane ju. :) Hoho, Bruno Mac on eriline vanur ju, super! Loodan, et saan vähemalt samasuguse kõbusa isendi. Mina ei tea, ma kohe ei saa arvutiga laua taga istuda, ükskõik mitu patja ma omale tagumiku alla panen, lõpuks olen ikka oma diivanil tagasi. :))

      Delete
  2. Olen alates mai algusest maci omanik ja oi, ma olen enam kui rahul. Kuigi on asju, mida on vaja veel õppida. Copy ja paste juba tavalisest erinev :D Aga ütleks ära, et maci ekraani toonid hooopis teised kui sa harjunud oled. Seda tajud eriti siis kui vaatad pilti apple arvutist ja paned nt samsungi oma kõrvale. Viimasel tuhmimad värvid. Nii palju kahetsen, et sain kõige väiksema mäluga isendi ja see sai juba kolme-nelja kuuga täis. :D
    Kuid kiidan valikut ja pikka teekonda temaga ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, usun, et harjumine võtab omajagu aega, aga väga põnev jällegi. :) Jaa, tean neid mäluprobleeme, seepärast ei hakanud kõige väiksema poole vaatamagi. :)

      Delete
  3. Macbook on maailma parim valik! Pärast ei taha teiste arvutitega tegemist tehagi 🙂😉

    ReplyDelete
  4. Ma olen jätkuvalt Lenovo usku. Läksin kunagi töövestlusele, kus mulle öeldi, et loomulikult saad ka uue MAC´i ja kui ma ütlesin, et eelistan Lenovot, pööritasid inimesed silmi. Kuid minu praegune äriklassi väike armas Lenovo on tõeliselt tubli. Kui Lenovo oli kord remondis, siis pidin abikaasa MACiga tööd tegema ja päris raske oli harjuda. Seega ootan postitust, kuidas harjuda MAC`iga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma usun, et Sa ei harjunud, sest teadsid, et saad oma armsa Lenovo varsti tagasi. :) Mul ei jää lihtsalt muud üle, sest remondionu ei andnud Sonyle mitte mingit elulootust. :/

      Delete
  5. Mul laps tegeleb arvutite remondiga ja tema kogemus Vaiodega väga positiivne, mitte aga Macidega, millel pidevalt mingid jamad küljes ja vajavad putitamist. Ilmselt sõltub palju ikkagi konkreetsetest isenditest. Tema kommentaar on, et hinna-kvaliteedi suhe pole ikka päris see, mis võiks olla. Isiklikult suurepärane kogemus äriklassi HP-dega, käesolev kasutusel kolmas aasta, eelmine sai seitsme pealt lihtsalt uuema vastu vahetatud, muidu iseenesest tänaseni töökorras, kuigi aeglane.

    ReplyDelete
  6. Palju õnne, mac on super, ei pea kahetsema ja 3-aastat on MACi jaoks käkitegu. Isegi siis kui see oma kümme korda (aga .arvatavasti rohkem) on maha prantsatanud :)

    ReplyDelete
  7. Tunnen kaasa! Tean, kuidas head asjad inimese külge kasvavad ja peaaegu et elava hinge omandavad. Kuna arvutid sisaldavad kristalle, siis targad räägivad, et nii see ongi! Kui suhted olid nii ilusad,siis loodame hinge taassündi uues arvutis! Kõike kaunist!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Väga armas, ma olen täpselt sama meelt. Mul pole südant teda ära ka visata, pakkisin kappi. :)

      Delete

ShareThis