arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

15/11/2016

Kiehl´si jõulud 2016!



Ma usun, et keegi ei vaidle vastu, kui väidan, et kõige ilusamini pakib oma jõulukingitused Kiehl´s.
Kui neilt selle imetoreda kingipaki sain, lõin tõesõna imetlusest käsi kokku - nii värviline ja lahedate joonistustega kaetud!
Ja see naljakas pühadejänes... väga Kiehl´silik .


Sel aastal teeb Kiehl´s koostööd kunstnikuga Jeremyville, kes lõi neile rõõmsameelse, talvise imedemaa teemalise jõulukollektsiooni, kus tähtsal kohal armastus kogukonnas ja südantsoendav pühadespirit. Inspiratsiooni sai kunstnik New York´i ikoonilisest Central Park´ist ja selle melust, kus kõik on rõõmsad ja valitseb lummav ning pidulik meeleolu. Lõbusad näod on saanud piltidel pähe nii lumememmed,  jõulupuud- ja ehted ning ning isegi Kiehl´si enda tooted.     
 Jeremyville kujundusega leiab Kiehl´sist pühade ajal nende enim armastatud tooted nagu Creme de Corps kehakreem, Creme de Corps Whipped kehavõiUltra Facial näokreemCalendula Herbal Extract toonik ning kolmest kätekreemist koosnev komplekt. Mina saingi proovimiseks nende ülipopulaarse Creme de Corps kehakreemi ja see on vist küll kõige niisutavam kreem, mida mina oma kehale olen määrinud. See peaks ka kõige kuivema naha suutma ära niisutada, konsistents on nii paks, et seda on pudelist lausa raske välja pigistada. Ehtne talvekreem!


Ka kaks teist toodet ehk huulepalsam ja greibi kätekreem (mis muide saadaval vaid jõulude ajal) olid mõlemad justkui rusikas silmaauku - mu huuled ja käed muutusid kohe, kui õues läks külmemaks ja toas soojus sisse lülitati, nii hirmkuivaks, et lasin kohemaid mõlemad käiku, et leevendust saada. Mulle tundub, et talve algus ongi nahale kõige hullem aeg, siis pole see veel kuiva ja külma õhuga harjunud. Hiljem on juba veidike kergem, isegi, kui väljas on pakane.
...
        Leidsin ühe toreda video ka, kus Jeremiville näitab, kuidas lahe pühadekollektsioon valmis. Uhh, ma tahaks endale seda posterit seinale, kus see parukaga koer uisutab, lemmik tegelane! 


Jõulukollektsioon peaks Kiehl´si poekeses Tallinna Kaubamajas tänasest saadaval olema. Kõige toredam on see, et Kiehl´si armsad tüdrukud pakivad teie ostud soovi korral imeilusatesse karpidesse või kotikestesse ja seda täiesti tasuta. Pühade ajal on seal seepärast alati väga suur tunglemine, sest poeke on väike ja noh, kes ei tahas sellist kaunist kingitust kinkida, nii et kes soovib stressivabalt ja trügimata šopata, siis tasub varakult uudistama minna.

No comments:

ShareThis