arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

04/11/2016

Mida kinkida jõuludeks? #1





See on ulme, kuidas aasta viimastel kuudel hakkavad nädalad sõrmede vahelt pudenema. Alles imestasin, kui ette lõi oktoobri esimene päev, ma ei tea, kuhu see kuu kadus, pidin täna mitu korda kalendrisse vaatama, et kas tõesti on juba november!?
Tõesõna on tagumine aeg hakata jõulukinkidele mõtlema, siin ei jõua enam silmagi pilgutada, kui detsembri lõpp on käes ja kaubanduskeskused paksult hulluvaid kinginäljas ostlejaid täis, kelle vahelt riiulitelt riismeid peab õngitsema.
Tark on rahulikult juba praegu vajalikud ostud ära teha ja miks mitte näiteks kodus diivanil šopates. Ma püüangi nüüd igal päeval, kuni jõuludeni või vähemasti nii kaua, kuniks mul ideid jagub, jagada teiega mõningaid kingisoovitusi, mis mulle siin-seal on silma hakanud. Loodetavasti saab keegi inspiratsiooni.
...
Esimest kingiideed ei tulnud mul kaua nuputada, sest mul on nii hästi meeles, kuidas eelmiste jõulude aegu teile imeilusaid NORDIC HONEY mahemee purke tutvustasin. Ja kui nad eile oma Facbooki lehel uut jõulumett tutvustasid, siis lõin lausa käsi kokku, enam imelisemat kingitust ei ole olemas! See sobib nii vanaisale kui naabrinaisele, nii töökaaslasele kui parimale sõbrale, lihtsalt kõikidele!

Jõulumeele annavad erilise lõhna ja maitse nelk, kaneel, kardemon ja muskaatpähkel. Tõeline maispala! Sööksin seda sooja krõbeda röstasaiaga, kõrvale jooksin mõnusat jõuluteed...
Nordic Honey pakub jõuludeks erinevaid armsaid kingipakke, kuhu saab valida endale sobiva mee. Kingitused leiab SIIT.
Aga ka niisama mett ostes tuleb see imeilusas karbis, mille üle oleks iga kingisaaja õnnelik. Lähemalt saab uurida näiteks minu meepostituses SIIN. Meepurgid on neil tõesti äärmiselt ilusad ja minul siiamaani kasutuses. Valan oma suurest meepurgist need aeg ajalt täis ja saan neid jälle köögikapil imetleda.

4 comments:

  1. Jaa! Nägin ka seda uut mett ja mõtlesin kohe, et kellele see küll kinkida. No nii ideaalne jõuludeks!

    ReplyDelete
  2. Oh! Nii toredad ja vajalikud postitused :)
    Aitäh :)

    ReplyDelete

ShareThis