arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

14/11/2016

Mida kinkida jõuludeks? #11




Läksin täna suure tuhinaga e-esmaspäeva pakkumisi uurima ja veidike pettusin - tasuta transport ei ole minu meelest just eriti ahvatlev, aga just sellega püüab suur hulk ettevõtteid ostjaid ligi meelitada. Nojah.
Mõned toredad olid selleks üheks päevaks siiski raatsinud hindu tublisti langetada. Näiteks Halens, kes lasi hinnad alla 30% (eelmisel aastal 40%) ja kust kohe paar asja SELLEST hetke soovide postitusest ostukorvi potsatasid.
Mulle jäi veel silma toreda nimega pood BEAUTIFUL THIN´S, kelle kogu kaup on muide täna 40% soodsam, lisaks tasuta saatmine. Nende lehele jõudes tuli mulle kohe meelde aastatagune Mai postitus, kus ta nendest naljakatest loomakestest  rääkis. Vaatasin juba siis, et nii lahedad ja omapärased tegelased. 

Tegu ei ole mänguasjadega, kuigi keegi muidugi ei keela nendega mängida, lihtsalt need loomakesed on väga rasked ja mõeldud paberi-, raamatute- ja uksehoidjateks - M suuruses tegelased kaaluvad näiteks terve kilo. No proovige ise kilose suhkrukotiga mängida. 
Muidugi sobivad need ka niisama kodu kaunistama, kui parajasti midagi hoida ei ole. Minu meelest väga lahe kingitus inimesele, kellel on kõik juba olemas - gorillakujulist raamatuhoidjat tal kindla peale veel ei ole. 
p.s. Kõik tooted on valmistatud käsitööna kunstnahast. 

Minu lemmikud on hõbedane tiibadega lõvi Vivi ja helesinine hiireke Gino
Kõik Züny loomad leiab SIIT. Kes on teie lemmik?

2 comments:

  1. Oi. Juba lund sajab!

    Loomakesed on vahvad jaa! Minu lemmik on kusjuures kits, aga e-poes ei ole see hetkel saadaval.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehk on sootuks otsas, kui õigesti aru sain, siis tehakse igat üht 10 000 tk. :)

      Delete

ShareThis