arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

17/11/2016

Mida kinkida jõuludeks? #13



Kui sul on mõni sõber, kes igal kohtumisel kukub sulle oma unedest pajatama, kingi talle lahe ÖÖLOOMA unenäopäeviku komplekt. Mitte, et sõbra jutustusi poleks põnev kuulata, aga tal on kindlasti endalgi neid tore kirja panna - hirmuunenäod ei tundu enam nii koletud, kui oled need endast välja kirjutanud ja ehk on mõni uni lausa tähenduslik, hiljem on hea tagantjärgi päevikust uurida, kas sul on ehk mingit sorti ettenägemisvõimed. Päevikut võib loomulikult kasutada ka tavapärasel viisil, igapäeva tegemiste ülestähendamiseks, sest on ju ka neid päevi, mil unenäod ei jää meelde. 

Mul on super hea meel, et Öölooma öömaskidel on nii hästi läinud ja neid armastatakse kogu maailmas. Ja miks ei peakski, need näevad ju imearmsad välja! Ja pidavat ka väga hästi uinuda aitama, nagu kirjutab oma blogis MERLIN, kelle postitusest ma unepäevikust esmakordselt lugesingi. Nii et sobib kingiks ka kõikidele unetutele. 
...

Unepäeviku komplekt on saadaval nelja erineva maskiga - rebane, kass, panda ja ükssarv. Nii päevik, kui öömaskid on müügil ka eraldi. Maske on Ööloomal lausa 13, üks toredam kui teine. Kogu valiku leiab SIIT.
Hmm, millegipärast ei ole valikus koera... Kuniks seda ei ole veel valmis meisterdatud, on minu lemmik ükssarv.
Kelle teie valiksite?


3 comments:

  1. Mulle meeldib panda, aga kuna neil oli mingi kampaania raames koaalamask eriti hea hinnaga müügil, siis ostsin selle ja elukaaslasele jõulukingiks ka:)

    Need su kingiideed on nii head. Loodan, et need jätkuvad ja leian ka teistele pere meesterahvastele(isale ja vennale) kingid. Sest meestega on alati kõige raskem.

    Naistega on ju lihtne mõni L'occitane või Lushi kinkekomplekt või Tanel Veenre kõrvarõngad ja ongi korras.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meestega on jama jaa, ma isegi hädas, aga kui miski hea idee tuleb, siis kindlasti jagan. :D

      Delete

ShareThis