arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

20/11/2016

Mida kinkida jõuludeks? #16




Kindad on minu meelest ühed väga mõnusad kingitused. Need ei näe mitte ainult armsad välja, vaid kannavad endas ka sõnumit, et hoolid ja soovid, et kingisaaja näpud oleksid pakase eest kaitstud. Eriti toredad on kindlasti jõululaadalt soetatud kitsekestega labakud, aga kui soovid midagi natuke šikimat või läheb kink kellelegi, keda lambavill torgib, siis miks mitte valida need 100% kašmiirvilliased MANGO sõrmikud. Kašmiir on äärmiselt pehme ja mõnus katsuda. See hoiab sooja paremini kui lambavill, ei veni välja ega kaota kuju ning õige hoolduse korral peab vastu pikki aastaid. 
Heledad sõrmikud leiab SIIT ja tumedamad SIIT. Kašmiiri kohta on need minu meelest täitsa toreda hinnaga, aga kes soovib veel soodsamalt, siis tasub oodata Musta Reedet, mis juba viie päeva pärast.  Mango on siis alati pakkunud kogu kaubale 30% soodustust!
...
Ma ei tea, kuidas see juhtus, aga jõuludeni on vaid viis nädalat! See tähendab, et lumel on veidike rohkem, kui kuu, et maha sadada ja meil sama palju aega, et oma armsatele kingitused leida. Okou...
photo:source

4 comments:

  1. Kust sellist kinkepaberit võiks leida? Või on lihtsalt illustratiivne pilt? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pilt on laenatud, aga 10m rulli saab u. 37€ siit: http://www.coxandcox.co.uk/midwinter-forest-wrapping-paper

      Delete
  2. Väga hea idee! Aitäh abi eest! Sa oskad ka lihtsatest asjadest imeliselt kirjutada...

    ReplyDelete

ShareThis