arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

05/11/2016

Mida kinkida jõuludeks? #2




Ma olen üsna kindel või noh, ma vähemalt loodan, et jõulude ajal saavad kingipakid ka teie pere neljajalgsed liikmed. Kasside osas  ei oska ma kaasa rääkida, aga kõik minu kolm koera, kes mul on olnud, on küll alati hiiglama õnnelikud, kui kinke jagades järg nende kätte on jõudnud. Huvitav, et koerad teavad alati, milline pakk just neile saab ja paberi ära rebimine on kogu asja juures muidugi kõige lõbusam. Eelmisel aastal sai Dexter endale suure mängukoera, kellega ta siimaani armastab tuuseldada. Nüüd hakkas mulle silma väga lahe spetsiaalselt koertele kokku pandud karp DOX.EE lehel, mis sisaldab 5-7 tervislikku ja naturaalset maiust ning kvaliteetset mänguasja. 
Tegu on kutsude n.ö. subscription boxiga, mille saab igakuiselt oma lemmikule koju käima tellida. Iga kuu on tooted erinevad ja ei sina ega sinu lemmik tea, mida sealt leida võib - väga põnev! Pakk pannakse kokku vastavalt kutsu kaalule, samuti tasub kirja panna, kui sinu sõber kannatab mõne allergia all. Valida saab ühe, kolme või kuue kuu pikkuse tellimuse ja kohaletoimetamine on alati tasuta. Väga armas, et 10% oma tulust annetab DOX lemmikloomade hoiu- ja varjupaikadele.
...
Õnnelikke DOX´tereid oma boxidega saab piiluda DOX´i  Instagramis SIIN.
Karbitäie toredust saab enda kutsale tellida SIIT.
...
LISATUD: Dox oli nii imearmas ja meisterdas minu lugejatele päris oma koodi, millega saate nüüd ja alati Doxi 1 ja 3 kuu tellimustelt 10% soodustust! Toksi ostukorvis sooduskoodi lahtrisse genefic.
photos:source

No comments:

ShareThis