arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

27/11/2016

Mida kinkida jõuludeks? #20



Kes pühade ajal külla sattumas perre, kus sirgumas mitu mudilast, siis see eriti toredate piltidega AINUS MÕTE seinakalender rõõmustaks neid kindlasti. Kalendris on igale pereliikmele oma tulp, kuhu saab kõik tegemised ja tähtsad käigud kirja panna.    
Ainus Mõte kalendri saab endale tellida nende Facebooki lehelt SIIT, kus tasub kindlasti ka nende teisi toredaid joonistusi piiluda. Ja kas neil ei ole mitte tore logo? :D
Pöidlad pihku, et tänase esimese advendi puhul hakkaks lund sadama, ilmateade on igatahes paljulubav. Siis oleks kohe palju toredam jõuluasjade kasti hakata lahti harutama. Kas teile tundub ka, et see aasta on kuidagi eriti ruttu mööda saanud? Alles see oli, kui ma oma tulukesi ja päkapikke kokku pakkisin, kuidagi nagu vähevõitu on nad saanud talveunes olla. Aga noh, mis mul saab nende äratamise vastu olla - kõige toredam aeg aastast on peagi käes koos kõige lahedaga, mis selle juurde käib.

Veidike varjutab minu rõõmu see, et minu uus arvuti ei ole ikka veel saabunud ja mõned postitused on seetõttu juba pikemat aega oma järjekorda ootamas. Olen nüüd juba pea kuu aega ilma arvutita olnud ja juba üsna pahane, kui selgus, et ka sel nädalal ma seda kätte ei saa. Peale pikka vaagimist valisin siiski vale koha, kust tellida. Kõikvõimalikud müügikohad sai läbi küsitletud ja keegi tegelikult ei osanudki vastata, millal võiks uus MacBook PRO kohale jõuda. Kuna Euronicsis siiski kuupäev kirjas oli ja lubati, et umbes sel ajal arvuti ka kätte saab, siis sinna tellimus sisse saigi antud. Noh, nüüdseks on nii mõneski teises poes arvuti juba saadaval, kuid Euronicsisse saabub see heal juhul alles järgmisel nädalal.
Aga noh, mida kauem oodatud, seda armsam. 

No comments:

ShareThis