arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

06/11/2016

Mida kinkida jõuludeks? #3




Tänane kingitus peaks sobima paljudele, sest kes ei tahaks, et tema kodu lõhnaks hästi. Lisaks näevad pulkadega kodulõhnastajad kapi peal väga lahedad välja ja on ka sisustuselemendi eest.
Joiki difuuserid sobivad oma lihtsa disaniga kindlasti igasse kodusse. Erinevaid lõhnu on neli, talviseks ajaks passivad eriti hästi mandariini-greibi lõhnastaja või La Bohéme, mis on segu idamaistest vürtsidest, nelgist, bergamotist, muskusest ja vaniljest. Lähemalt saab neid uurida SIIN.
   Zara Home jõulukollektsioonist leiab lahedad piparkoogilõhnalised õhuvärskendajad, mille karpki  on väga eriline - see hakkab nimelt avanedes muusikat mängima. Nii tore detail! Erinevate aroomidega lõhnastajad leiab SIIT.

4 comments:

  1. Ma ostsin Rootsist äsja selle piparkoogilõhnalise pulkadega õhuvärskendaja. Kuid mõtlesin selle alles 1.detsembril avada, seega ma ei teadnudki, et see on muusikaga. Tõsi, ma ostsin Stockholmis kogu selle koduosakonna peaaegu tühjaks. Kõige mõnusam on nendest piparkoogi limided edition asjadest riidesprei, mida ma tassisin koju tervelt kolm tükki. Nüüd siis tean, et ostan ka siit üht-teist juurde :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pean ka minema seda kollektsiooni uurima ja nuusutama. :)

      Delete
  2. Ohh, see Zara värk läheb kindlasti kellegi kingikotti. :) Tänks!

    ReplyDelete

ShareThis