arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

07/11/2016

Mida kinkida jõuludeks? #4



Lauamänge sobib kinkida nii sõpradele kui pereliikmetele. Kuna pühad on pikad, saab need kohe kasutusse võtta ja koos armsate inimestega toredalt aega veeta. Minu vaieldamatu lemmik on Monopoly (arvake ära, kes peab alati saama koerakujulise käimisnupu), mis tekitab tohutut hasarti ja mis on nüüd saadaval ka elektroonilise pangaga. 
Mida kinkida jõuludeks
Klassikalise Monopoly leiab SIIT, elektroonilise SIIT.

Milliseid lauamänge veel soovitate?

6 comments:

  1. Mina küll Monopoly kinkida ei soovitaks, pigem midagi põnevamat. Minu suured lemmikud on "Ticket to Ride" ja "Carcassonne". Suurema seltskonnaga mängimiseks sobivad suurepäraselt "Dixit" ja "Codenames". Eriti taskukohased (nii hinnalt kui ka suuruselt) ja toredad on "7 draakonit" ning "Sabotöör".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suur aitäh nii paljude soovituste eest. Aga mina ikkagi armastan oma Monopoly! :)

      Delete
  2. Teemaväline küsimus, kas sa Apraise kulmuvärviga kasutad värvikinnitit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui Sa mõtled seda vesiniku asja, siis jaa, ikka. Mul on 6% geel. :)

      Delete
  3. Elektroonilist Monopoly enam sellel hansaposti lehel ei ole, mille link sul siia pandud on. Muidu on see veel Rahva Raamatus müügil (ca 50€) ja 1a.ee lehel (ca 35€) ;) Minu kaasa tahtis ka seda mängu väga ja kinkisin hoopis meestepäevaks nii et nüüd on mängimist kõvasti :D Olemas on veel ravaline monopoly mingi limited edition ja see on mul juba väga väga kaua olnud - see on tõesti hea mäng (Y)

    ReplyDelete

ShareThis