arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

16/11/2016

Need õhtud, kui ei taha/oska/jaksa kokata




Kui te olete samasugune kokk nagu mina, kes küll sööb hea meelega, aga söögi tegemist püüab igal võimalusel vältida, siis olete kindla peale kursis kõikvõimalike veebilehtede ja app´idega, mis toitu teie eest valmistavad ja isegi ukse taha toovad. Ma ei jõua selliste eest taevast ära tänada! Vahel lihtsalt on selline tunne, et kui ma praegu pean hakkama süüa tegema, siis kukun oimetult pliidi ette põrandale ja ei liiguta enne, kui keegi teine selle valmis teeb ja mind lauda kutsub.
Tihti kimbutab mind ka ideedepuudus, et mida sinna pannile lüüa ja kolmandaks on toidu koju tellimine peaaegu nagu väljas söömas käimine, mis on ju põnev ning teiste tehtud toit maitseb enamasti alati paremini. Mhmh, see on muide teaduslikult tõestatud - kui teed ise süüa, tead, mida see sisaldab, maitse on etteaimatav ja sa ei tunne suurt kihku seda kohe nahka panna, võõra tehtu aga täis üllatusi! 
Viimane minu "kokad-kokad, tulge appi" leid on Wolt´i äpp, mida oleme viimasel ajal päris tihedasti kasutanud. Ehk on veel keegi, kes pole kuulnud ja tänab mind pärast. Mulle meeldib nende juures palju asju, aga eriti see, et liitudes ja sisestades promokoodi saad esimeselt tellimuselt kohe 5€ allahindlust ja pereliikmete/sõpradega jagamiseks võid meisterdada päris enda koodi. Kui nemad sinu koodi kasutades tellimuse teevad, potsatab ka sinu kontole 5€ krediiti. 
Hästi tore on ka see, et maksmine on tehtud ülimugavaks, oma kaardi numbri sisestad vaid ühe korra kontot luues ja tellides ei tule enam pangalinkidega või kullerile makstes vaeva näha, kõik toimub automaatselt.
Toidukohti, kust Wolt´iga hõrgutisi saab koju tellida lisandub igal teisipäeval terve posu, neid on juba praegu kokku 70! 
Mulle meeldib hirmsasti tellida just Hiina toitu, sest ise ma seda teha ei oska (kuigi ega ma proovinud ei ole) ja see on enamasti kindla peale minek - krõbekanast ma ei tüdine vist eales. Portsud on neil samuti ebamaiselt suured, nii et mina söön ühte toitu kaks, vahel isegi kolm korda, muudkui tõstad ette, aga karbis on ikka pool alles, imelik, justkui tekiks juurde pidevalt.
Pildile on jäänud meie viimatine Wolt´i tellimus, mis tuli restoranist The Monk. Ütleme nii, et krõbekana ei olnud nii krõbe, kui ma ehk oleksin lootnud, aga eks nad kipuvadki karpides ja kastme sees seda krõbedust kaotama. Muidu olid mõlemad, nii Pekingi- kui meekana igati maitsvad ja nuudlid mõnusad.
Üks tellimus on minu jaoks küll aia taha läinud ka. Suuremat sorti burgeri isu sai meist tookord võitu ja valisime Dereku Burgerist veggie ja veise burgerid. Meile justkui oli kuskilt kõrvu jäänud, et tegu on väärt kohaga. M. jäigi oma burksiga rahule, kuid minu peedi-kikerherne kotletiga veggie ei olnud just väga apetiitne. Asi võib muidugi ka selles olla, et võrdlen kõiki lihatuid burgereid Sandra Vungi omaga, mis on lihtsalt ebamaiselt hea või ehk tegi tol päeval minu burksi keegi mitte nii pädev vegan kotleti meister. Kui keegi on veggie burgerit Derekust tellinud, siis andke teada, kuidas teie oma maitses. 

Kui olete Wolt´ist tellinud, siis jagage kindlasti häid/halbu kogemusi, et kust ja mida maitsvat/maitsetut proovisite. Millistelt lehtedelt/äppidest olete veel toitu koju kutsunud? 
...
Kellel veel Wolt´i kontot ei ole, siis võib registreerides kasutada minu koodi GENEFIC, millega saab esimeselt tellimuselt 5€ alla. Ärge siis unustage enda koodi sõpradega jagada!

12 comments:

  1. Mina tellisin pühapäeval Al Mare Grillist ja ei jäänud üldse rahule, enamik toite läks kahjuks prügikasti. Täiesti ülesoolatud ning no ei saanud üldse süüa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, eriti jama kohe - ootad ootad ja jäädki tühja kõhuga. :/

      Delete
  2. Ma tellisin ka alles hiljuti wolti kaudu ning seekordselt siis uulitsast kanawrapi ja no appi, üldse ei kõlvanud süüa. Kuidagi jõhkralt majoneesine oli ja mingi maitse lihtsalt häiris nii kohutavalt et üle kolme ampsu seda küll süüa ei suutnud.. Samas kaaslane suutis selle lõpuni süüa ilma norinata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täitsa võiks olla võimalus tagasisidet jätta, et saaks asja parandada. Praegu ma ei näe, et saaks kommentaare kuhugi kirjutada.

      Delete
  3. Väga kahju kuulda, et meie restoranide toidud ei ole teile maitsenud! Tagasiside saab jätta pärast tellimuse kättesaamist otse äppi. Klient saab hinnata teenust 1st 5ni ning märkida ka juurde, millega ta rahul ei olnud (aeg, kulleriteenus, restoran jne). Kohe kui oleme kliendi tagasiside kätte saanud anname sellest teada kõikidele osapooltele, kes antud tagasisidega seotud olid. Ikka selle jaoks, et asju paremaks muuta. Kirjutada võib ka üldisele aadressile support@wolt.com ning vastame nii kiiresti kui saame! :) Inga/Wolt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Väga super, ei pannud tähele tellides, et selline võimalus on. :)

      Delete
  4. Wolti appis on täiesti olemas Live customer support. Mul läks ka eelmine kord pahasti, delivery aeg oli lubatud 25-45 minuti asemel üle pooleteise tunni ja väga valutult sain kompensatsiooniks krediiti.

    ReplyDelete
  5. Mina olen Wolti nüüdseks kaks korda kasutanud ja mõlemad kogemused on vaid positiivsed. Esimesel korral Uulits (maaaaailma parim vegeburger ja friikad) ning teist korda Nõmme pubi, kuna oli selline peojärgne päev ning suurem seljanka- ja juustupallide isu oli. :) Soovitan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super! Proovin järgmisel korral Uulitsa burksi, aitäh! :D

      Delete
  6. Blogi on Sul vahva, aga küsiks hoopis, et kuidas sa selle lume siia nii vahvalt sadama said? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on koodiga, mida arvuti ei luga mul siia kirjutada. Kui on soovi, võin FB sõnumites jagada. :)

      Delete
  7. Tellisin Al Mare Grillist mesise kalkunirinnafilee, grillitud kanafilee teriyaki marinaadis ja Al Mare Special burgeri. Toit oli suurepärane ja väga ilusasti pakitud oli mugav süüa. Wolti äpp on hea ja soodne.

    ReplyDelete

ShareThis