arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

01/11/2016

Tühjad totsikud #13




Kapi peal ootas see korvitäis juba ammuilma, et temast lähemalt juttu teeksin. Panin korraks Dexteri kampsuni kudumise pausile (jep, lõpuks võtsin vardad kätte, aga sellest juba homme) ja teen kiired miniarvustused. Sel korral oli kohe mitu-mitu eriti head toodet, mille otsasaamise pärast olin lausa kurb. Aga õnneks on need kõik saadaval ja uuesti soetatavad.   

 Biotherm / Skin Best päevakreem*
47,95€ LINK
 .......................................................
Kreem on mõeldud normaalsele/kombineeritud nahale ja jäi mulle päevakreemina seetõttu veidike rasvaseks. Kasutasin kreemi öösiti ja mulle hirmsasti meeldis, kui mõnusa värske lõhna ja meeldiva tekstuuriga see oli - hästi pehme ja kiire imendumisega. Kuna mu nahk on küll väga rasune, kuid samas pindkuiv ning katsudes selline kuidagi kare, siis vajab see aeg-ajalt lisaniisutust. Skin Best muudab naha tõesti palju pehmemaks ja kuivad-karedad kohad kaovad. Kel normaalne nahk ja vajab päevakreemi, mis imenduks kenasti ja sobiks ka meigi alla, siis seda toredas rohelises purgis kreemi soovitan proovida küll. Kui üsna krõbe hind teid ei peleta. 


 Dermosil / Astelpaju dušikreem & kooriv dušigeel*
5,90€ LINK / 5,90€ LINK
...................................................................................
Dermosili pesugeelid on mulle alati meeldinud ja nii ka need kaks. Mõlemad vahutasid suurepäraselt, ei kuivatanud nahka ja lõhnasid mahe-magusalt. Kes armastab tugevaid nahakoorijaid, siis see geel seda ei ole. Pigem on tegu õrna, igapäevaseks kasutamiseks sobiva tootega.  


 Garnier / Ambre Solaire päikesekaitsekreem SPF30
8,95€ LINK
.....................................................................................
Ilma lõhnata kerge koostisega kreem, mis jättis kahjuks naha kleepuma. Liivarand ja kleepuv keha kohe sugugi kokku ei sobi. Lõpuks see küll kuidagi moodi imendus ja nahk oli mõnusalt pehme, kuid selleks ajaks olid kõik kohad juba liivased. Plussiks on suur SPF faktor ja kaitse nii UVA kui UVB kiirte eest.


Burt´s Bees mesilasvahaga huulepalsam
6,39€ LINK
..................................................................
Armsas metalltoosis looduslik piparmündine huulepalsam, mis niisutas tublisti, kuid toode oli üsna tihke ja seda oli raske kätte saada. Huultel sulas küll kiirelt ja muutis need pehmeks ning õhetavaks. Ebamugava pakendi tõttu minu ostukorvi arvatavasti enam ei satu. 


Girlz Only #Hazy Days kuivšampoon
3,50€ LINK / ARVUSTUS
............................................................
Väga väärt toode, mille saab Selverist või Rimist vahel kätte isegi 2€-ga. Teeb sama head või isegi paremat tööd, kui populaarsed Batiste kuivšampoonid. Lõhnab meeldivalt ja tagasihoidlikult ning lisaks juuste värskendamisele lisab ka mõnusalt hoidvust ja volüümi. Tasub proovimist!


 Joico / Cliniscalp šampoon & palsam*
21,90€ LINK / 22,90€ LINK / ARVUSTUS
........................................................................
Need kaks sobisid minu juurtest rasusetele ja otstest kuivadele juustele ideaalselt. Šampoon oli sügavpuhastav, kuid ei kuivatanud juukseid ja jättis mõnusa värske ning puhta tunde. Palsam oli üsna eriline, sest seda võis kanda ka peanahale. Niisutas kuivi juukseotsi piisavalt ja juuksed jäid pehmed. Juuksed püsisid nende toodetega ka kauem puhtad. Kas need ka väljalangemist ja hõrenemist vähendavad, nagu pakendil lubatud, on raske öelda, selleks peaks tooteid kindlasti kauem kasutama, aga hästi mõjusid nad juustele kindlasti. Kõrge hind ja väga ebamugavad pakendid on need, mille pärast ma seda kuuri kahjuks ei jätkanud.   


La Roche-Posay / Effaclar näopesugeel*
14,51€ LINK
..................................................................
See pesugeel on mõeldud tundlikule rasusele/aknele kalduvale nahale ja kuna minu nahk kõike seda ka on, siis sobis see mulle imehästi. Lõhn oli meeldivalt värske, geel vahutas piisavalt ja seda kulus korraga väga vähe. Nägu sai korralikult puhtaks ja tunne oli värske. Rasuse naha omanikele soovitan väga, teistele nahatüüpidele võib mõjuda kuivatavalt. 


Bio2You / Naturaalne näovesi*
12,90€ LINK / ARVUSTUS
..................................................
Mõnus värskendav astelpajuõliga rikastatud näovesi, mis tuli lahedas klaaspudelis ja oli varustataud mugava pumbaga. Pani naha veidi kipitama, aga ei olnud mingil moel kuivatav või ärritust tekitav. Puhastas korralikult ja muutis naha pehmeks. Kasutaksin seda pigem vatipadjaga, sest otse näole pihustades võib toodet saada liiga palju ja nahk võib hakata kleepuma. 


Kèrastase / Discipline šampoon & palsam*
23,95€ LINK / 31,95€ LINK
.....................................................................
Hästi luksuslikud tooted, mida oli tõesti mõnus kasutada. Lõhnasid  nii hästi ja juuksed jäid imeliselt siidised. Kindlasti ühed parimad juuksehooldustooted, mida olen proovinud. Discipline sari sobib kõikidele juuksetüüpidele ja eriti hästi sõnakuulmatutele, kahustele või loomuliku lokiga juustele. Kes soovib oma juukseid millegi eriti kvaliteetsega poputada, siis neid roosasid pudeleid tasub uurida küll. Soovitan! 


 Lush / Mask Of Magnaminty näo- ja kehasmask*
8,50€ ARVUSTUS
................................................................................
Üks minu kõige lemmikumaid näomaske üldse! Lõhn, pakend, konsistents, peale kandmine ja maha pesemine , tulemus - mulle meeldib selle juures kõik! Magnaminty sobib kõikidele nahatüüpidele, aga eriti hästi rasusele ja probleemsele, suurepoorilisele ning aknele kalduvale nahale. Nahk saab tõeliselt puhtaks ja tunne on mõnusalt värske, eriti, kui hoida maski külmikus. Soovitan absoluutselt kõikidele, kes näonahaga hädas. Lushi tooted leiab Foorumi keskust, e-pood ei tööta juba pikemat aega, kuid tooteid saab tellida kirjutades oma soovist aadressile info@lush.ee.   

 

 Skin Blossom / Hooldav kätekreem*
8€ LINK / ARVUSTUS
.........................................................
Üks tõhusamaid kätekreeme, mida olen proovinud.  Sisaldab rikkalikult kakaovõid, avokaadoõli ning sheavõid, mis nahka toidavad, pehmendavad ja kaitsevad. Kreem imendub  kiirelt ja käsi kleepuvaks ei jäta. Kes otsib eelseisvaks talveks head käteniisutajat, siis seda Briti ökoloogilise sarja kreemi soovitan küll. Igaks juhuks mainin ära, et kreem lõhnab üsna tugevalt taimetõmmiste vms. järele, mis mulle meeldib, aga pole ehk kõikide teetassi. 


 Garnier / Neo #Light Freshness  antiperspirant*
3,95€ LINK
..............................................................................

Meeldiva, kui veidi liiga tugeva lõhnaga deodorant, mis tegi oma tööd küll üsna hästi, kuid see uuenduslik rõngakujuline pihusti tekitab küsimuse MIKS? Miks pihustab see sõõrjalt ja jätab kuivaks just selle koha, kuhu oleks toodet kõige rohkem vaja? Lisaks muutus pihusti üsna ruttu koledaks, sest toode mullitas ja immitses selles olevatest augukestest.
Ei kutsu uuesti ostma. 


 Kitoko / Sheavõi ja argaaniaõliga kehakreem*
18,90€ LINK
........................................................................  
Äärmiselt meeldiva lõhnaga kehakreem, mis mulle hirmsasti meeldis. Mõnusa konsistentsiga ja kiirelt imenduv. Niisutas piisavalt ja suutis naha sametpehmeks muuta. Veidike kallivõitu, aga pirakast tuubist jätkus ilmatuma kauaks. Lemmik!

 

Lush / Yuzu and Cocoa dušigeel*
 16,95€ ARVUSTUS
...................................................
Mul ei ole ühegi dušigeeli otsalõppemise pärast nii kurb tuju olnud. See lõhnas kuidagi nii... ei oskagi õiget sõna eesti keeles leida, hubaselt või lohutavalt? Selline mõnus comfy ja cozy tunne üheskoos oli selle tsitruse- ja kakaolõhnalise geeliga pestes. Vahutas kui hull ja nägi tore erkkollane välja. Kui Lushi satute, siis kindlasti pistke korvi! 


 Maybelline / Lash Sensational ripsmetušš 
7,95€ LINK / ARVUSTUS
....................................................................
Kõige lemmikum ripsmetušš läbi aegade, millest olen blogis juba mitmeid kordi juttu teinud. Kes ei ole enne kasutanud, siis kindlasti klikake enne proovimist arvustusele, kus kirjas, kuidas täpselt seda harja käsitlema peaks, et tulemus oleks super. Kui kasutate vaid harju ühte poolt ei jää te kindlasti rahule ja kirute mind, et miks ometi ma sellist toodet soovitan. Uskuge mind, õigesti kasutades saate ilusad pikad, tihedad, kaardus, eraldatud ja loomulikud ripsmed. Tušš püsib terve päeva, ei määri, ei pudene ja õhtul tuleb sooja veega ilusti maha. S o o v i t a n !    


 The Body Shop / Mustika dušigeel
7,30 ARVUSTUS
.........................................................
Hetkel ma seda geeli kodulehelt ei leia, kuid allahindluste aega see aeg-ajalt siiski poodi jälle potsatab. The Body Shopi dušigeele varun koju just siis alati mitu tükki, neis ei pettu ma kunagi. Lõhnavad ja vahutavad hästi, pesevad korralikult ja nahka ei kuivata. Mustika lõhn oli üsna äratuntav ja pakend suure mustikaga väga armas. Mulle meeldis! 


Teepuuõli
3,20€ LINK
....................
Teepuuõli pudel on mul vannitoariiulil alati olemas. Kuigi lõhn on äärmiselt vänge, toimib see punnide vastu suurepäraselt. Eriti hästi muidugi siis, kui tunned, et midagi hakkab alles tekkima ja saad kohe jaole. Kui siis paar korda päevas kahtlane koht üle tupsutada, võib lausa juhtuda, et pääsed soovimatust külalisest sootuks. Muidugi kuivatab see ka juba tekkinud punne suurepäraselt ja aitab paranemisele kaasa. Soetasin ka juba uue pudeli, seekord 30ml ja mulle tundub, et see oleks justkui kangem, võtab naha ikka päris tugevalt kipitama ja lõhnab veelgi vängemalt. 

Olete siit mõnda toodet proovinud?
*kingitud toode

8 comments:

  1. Kerastaset ei soovita õhukestele juustele:Mul juuksur keelas osta:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Liiga tugevatoimeline,juuksed jäävad pärast jube rasked ja peadligi:/.

      Delete
    2. Mul on hästi õhukesed juuksed, aga jäid just hästi kohevad. Aga eks oleneb juuksetüübist, mul on üsna karmid ja tugevad, peenemale karvale ehk jah ei sobi. :)

      Delete
  2. Mina kasutasin ja kasutan ka siiani teepuuõli punnide vastu, aga alles hiljuti lugesin õli kohta pikemalt ja sain teada, et tavaline, pudelist tulev õli on naha jaoks liiga vänge. See tähendab, et nahka kuivatab see liigselt ja oma vänguse tõttu mõjub nahale pikemas perspektiivis pigem kahjulikuna. Olin ise ka üsna jahmunud, aga segasin siis ühte juba tühja pudelisse vee ja teepuuõli segu ja nüüd tõesti kipitab ja kõrvetab vähem, aga toimib endiselt. Lihtsalt jahvatan siia natuke mõtteaineks...:)

    http://worldofjasminisabel.blogspot.com.ee/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kange on see tõesti, lahjemat saaks ka suuremale piirkonnale määrida. :)

      Delete
  3. Meil on eeterlike õlide pudelile lausa peale kirjutatud, et lahjendamata kasutada ei tohi. Soovitatakse segada mõne neutraalse massaažiõliga. Ma segasin 1/1 kodus olnud kõrvitsaseemneõliga, muud polnud.
    T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selle õli karbil oli kirjas, et võib kasutada lahjendamata kujul, aga suurematel nahapindadel lahjendada.

      Delete

ShareThis