arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

31/12/2016

2016. aasta 10 popimat!





 Olen viimastel päevadel päris palju mõelnud, et kas ja mil viisil võiks blogi järgmisel aastal muutuda. Ma ei ole teadlikult siin kunagi erilisi muudatusi teinud (v. a. välimuses, mis oli ka juba jupp aega tagasi) ja teemad on vaheldunud iseenesest, kirjutan just sellest, mis enesele hetkel rohkem huvi pakub ja mis ma mõtlen, et võiks teilegi mingil viisil kasulik olla.
Kui esimesed aastad oli Genefic läbi ja lõhki ilublogi, siis see teema on siin viimasel ajal päris tagaplaanile jäänud. Mitte, et see mind enam ei köidaks, aga seda kõike oli lõpuks minu jaoks liiga palju, nii blogis, kui kodus riiulitel. Päris ära ei kao arvustused kohe kindlasti, samuti lemmikutest ja tühjaks kasutatud toodetest pajatavad postitused. Küll ei ole ma enam tükil juttu teinud uutest toodetest. Ma kasutaksingi nüüd juhust ja uuriksin, kas te igatsete sedalaadi postitusi? Ma oleksin äämiselt tänulik, kui te paneksite kommentaaridesse kirja, millised postitused teile üleüldse kõige enam meeldivad ja millised ehk mitte nii väga. Millest järgmisel aastal sooviksite rohkem lugeda? Ehk on midagi, mis on jäänud häirima? Kommenteerida saab ka anonüümselt, kui ei ole soovi seda enda nime alt teha. Suur aitäh kõigile ette! 
...
Läksin ka huvi pärast uurima, et millised on selle aasta popimad postitused ja mõtlesin tegelikult tükk aega, et mille põhjal need üldse ritta seda, kas lugemiste arvu või "like" klikkide järgi. Valisin viimase, sest postituse lugemine ei täheda ju automaatselt, et lugu meeldis. Tahangi siinjuures tänada kõiki, kes postuste all olevat "like" nuppu on vajutanud. Kuna ma teid ju ei näe ega suhelda saa, siis see ongi kommentaaride kõrval ainus, mis mulle aimu annab, et mida te ühest või teisest minu kirjatükist arvate. 
...
Siin on siis reas lõppeva aasta 10 kõige popimat postitust, alates 10.-st ja lõpetades kõige populaarsemaga. 
Kel mõni lugemata, siis pildile klikates jõuab postituseni.
...
Pakkusin välja erinevaid emadepäeva kingiideesid...

Arvustasin Joiki uudistooteid...

Soetasin koju natuke uusi asju...

Kirjutasin Korea kosmeetikast...

Panin kirja arvamuse Instax Mini 8 polaroid tüüpi kaamera kohta...

Jagasin ideid, mida poest koju tuua, et saaks muretult smuutisid vuristada...

Jagasin rõõmu, kui sain valmis Dexteri kampsuni...

Käisime Disainiturul...

Jagasin maailma parimat lihata lasanje retsepti...

Käisin Stockmanni koduosakonnas luuramas...


Selline see edetabel sai. Minu jaoks päris üllatav rida, aga samas tore, et nii palju erinevaid teemasid on esindatud. Andke siis kindlasti teada, mida järgmisel aastal siit leida sooviksite.
...
 Ups, kell on juba pool neli ja me pole veel isegi poes käinud, et midagi maitsvat lauale osta. Mul on millegipärast suur isu ühe piraka tordi järele. Ma loodan, et me poodi jõudes eest vaid riismeid ei leia, haha.

Soovin teile imeilusat aasta lõppu ja et järgnev tuleks veelgi parem! Olge tublid ja räägime juba uuel aastal!!
photo:source

18 comments:

  1. Minu lemmikud olid BBGd! Just tänu sinule selle avastasin ja uskumatu, aga siiani tegelen, mõni nädal teen kaks korda, juhtub ka et ühe, teinekord kõik 3. Vudin omas tempos edasi, 19. nädal tiksub praegu. Avastasin, et BBG 2 osa on hoopis sobivam mulle, sada korda vähem võhma-asju ja rohkem tasaseid jõuharjutusi. Seega suured tänud selle tee rajamise eest! Kõike head ja palju toredaid ideid blogi jaoks uuel aastal!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Väga super, et neist postitustest kasu oli, mul endal jäi küll asi kahjuks pooleli. Suur aitäh ja ilusat aastavahetust Sulle! :)

      Delete
  2. Mind ilutoodete tutvustused huvitavad. Isegi kui ise neid tooteid ei kasuta on hea kui erinevad tooted ja brändid on teada ning kusagil kuklas on nende kohta mingi infokilluke. Ja su retseptipostid on ka inspiratsiooni andnud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ilutoodete arvustusi tuleb järgmisel aastal kindlasti, usun, et rohkemgi kui sel aastal, vajasin sellest lihtsalt veidike eemaldumist. :) Retseptipostitusi meeldib mulle endale ka hirmsasti teha ja üks tuleb juba homme.

      Delete
  3. Mulle ka väga meeldivad su ilutoodete tutvustused, see on ainuke blogi, kust ma olen lugenud mingi toote kohta ja siis läinud ja ostnud endale selle info põhjal selle toote (viimati nt Guerlaini Meteoritese puudri ja ma olen ülirahul sellega).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suur aitäh Sulle! Guerlaini pärlid on tõesti kiitmist väärt, mul on nii hea meel, et Sa nende omanikuks said. :)

      Delete
  4. Arvan, et su blogi on enam-vähem täiuslik nii nagu ta on, sest paistad tesite seast silma. :) Sinu postitustest on näha, et sa oled igaühega neist tohutult vaeva näinud. Arvustuste jutt on põhjalik ja pildid on alati tasemel. Võibolla võiksid uuel aastal anda ka näiteks filmisoovitusi. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suured tänud armsate sõnade eest! Facebookis olen vahel harva mõnda filmi soovitanud küll. Mulle tundub, et inimeste maitsed on nii erinevad ja film, mis mulle väga meeldis ,võib kellegi teise täitsa külmaks jätta. Aga kui midagi väga head vaatama satun, siis kindlasti teen juttu. :)

      Delete
  5. Sellepärast seda blogi pidevalt loengi, et siin on juttu erinevatest asjadest ja miski väga ei domineeri. Väga tänulik olen näiteks nutribulleti kirjelduse eest, mille väga rahulolev omanik juba pool aastat olen. Ja just see muhe stiil, aitäh!
    Edukat uut aastat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suur aitäh! :) Nutribulletit ei väsi ma kiitmast ja soovitamast, üks ütlemata väärt tööriist tõesti.

      Delete
  6. Head uut algust Sulle Pille-Riin!
    Minule meeldib ka just see kuidas sa oled vaevaks võtnud kirjutada mitmekülgselt ja mitte jäänud ühele teemale. Alati kui loen uue postituse läbi, jään ootama juba järgmist. Kõik on huvitav! Olen usaldama hakanud sinu maitset ja siiamaani pole kordagi pettunud. Jätka samas vaimus! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii armas, aitäh Caroliina! Head uut aastat Sullegi! :)

      Delete
  7. Mulle väga-väga meeldivad su iluteemalised postitused! Just see teema mind mõne aasta eest lugejaks meelitas. Kindlasti kõige põhjalikumad ja informatiivsemad arvustused eesti blogimaastikul; olen nii mõnegi asja sinu soovitusel ostnud ja väga rahule jäänud. Ka koduteemalised postitused on väga toredad, võib-olla ainult retseptidest kipun üle libisema (aga samas on nendes postitustes jällegi nii ilusad pildid, et päris vahele ikka ei jäta :D ). Ehk siis jätka samas vaimus, blogi on imearmas, ja mina ei kurvastaks üldse, kui ilupostitusi tihedalt ilmub :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Väga super, et blogi meeldib ja oled tänu sellele häid tooteid avastanud. Suur aitäh Sulle, mul on jube hea meel selliseid kommentaare lugeda. :)

      Delete
  8. Su blogi on kindlasti Eesti maastikul kindlasti kvaliteetseim, just nii sisu kui ka välimuse ja piltide kvaliteedi koha pealt!

    Minu jaoks isiklikult oli mingi aeg ilupostitusi juba liigagi palju, kuid nüüd väga naudin seda mitmekesisust! Eriti meeldivad ostude-inspiratsioonipostitused kodu valdkonnas, lisaks erinevad tarbeesemed ja ehted/riided/ebay leiud jms. Päris mitmeid retsepte olen samuti ära pin´inud ning kapis ootavad toorained piparkoogi-muffiniteks saamist ;)

    Usinat uut aastat sulle ning loodetavasti sära sinu silmis ja inspiratsioon sinu postitustest ei kao!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suur aitäh, armas Eneli! Sulle samuti imelist ja inspiratsioonirohket uut aastat! :)

      Delete
  9. Ma ütleks samuti, et sinu blogi on üks omanäolisemaid ja alati pakub uus postitus rõõmu, sinu soovituste põhjal tahaks pea kõike osta ja proovida, jaguks siis vaid raha. Mulle meeldivad väga erinevate uute toiduainete tutvustamised ja su kööginõud ja muud lahedad ostusoovitused! Jõudu ja jaksu sulle postitusteks ka uuel aastal!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii tore, et meeldib! Suur-suur aitäh Sulle! :*

      Delete

ShareThis