arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

17/12/2016

Hetke soovid #36 H&M Home



  
Mul ei olnud mitte mingit plaani sel aastal rohkem jõuluasju või üldse kodusisustust soetada, aga sattusin täna hommikul blogisid sirvides SELLELE postitusele, kust vaatas vastu see imeilus jõulupilt ja ma tundsin vastupandamatut soovi minna neid esiplaanil olevaid H&M'i patju nende kodulehele uurima. Ja mul on hea meel, et ma läksin, sest paljud kodutooted on neil praegu 40% soodsamad ja seda head diili ei saanud ma mitte kasutamata jätta. 





1/ &5/ Neid toredaid kuldseid küünlaid olen endale pikalt igatsenud ja nii jasmiinilõhnaline õun (3,99€ LINK) kui kuuse aroomiga pirn (3,99€ LINK) ostukorvi rändasid.
2/ Tundsin, et diivanilt on veel üks punane padi puudu ja see sametist ja vahvate tuttidega (9,99€ LINK) sobib kindlasti oivaliselt.
3/Pildil esiplaanil olevat "Happy" patja ma küll peost enam ei leidnud, küll aga selle tagantpoolt piiluva valgete mummudega padja (9,99€ LINK), mida olen tegelikult juba tükk aega imetlenud, aga ei raatsinud kuidagi osta. Tore, et ootasin.
4/ Seda küünalt (9,99€ LINK) ma küll endale ei soetanud, sest meil tuleb koju varsti päris kuusk, aga kellel ei tule ja kes kuuse lõhna taga igatseb, siis uskuge mind, see küünal lõhnab täpselt nii, nagu teil oleks nurgas elus kuuseke seismas. 
...
p.s. Kuni 20.-nda detsembrini saadab H&M pakid koju tasuta. Selleks tuleb PAYMENT kastis vajutada edit ja sealt leiab juba koha, kuhu trükkida sooduskood, milleks on 0000.
Ma ise otsisin tükk aega, kuhu kood toksida, seepärast mõtlesin, et panen kirja.
...
Päris masendav on see porine jõuluootus, siin Tallinnas vähemasti küll lund ega lumelootust pole. Homme saabub M. Norrast koju ja saame minna kuuske valima, ehk selle lõhn toob natuke jõulutunnet tagasi. Piparkoogitaigen on mul ka juba külmikus ootamas, millest ma peale piparkookide plaanin veel üht küpsetist teha, mis loodetavasti õnnestub ja saan ka teiega retsepti jagada. Paar jõuluhõngulist magustoitu on mul veel peas küpsemas, aga neist juba varsti!
photo:source

No comments:

ShareThis