arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

09/12/2016

Kaks nädalat on jäänud, ho-ho-hoo!




Eile võtsin suure tassitäie teed ja jõululaulud kampa ning pakkisin kõik kingitused korraga ära. See on vist mu kõige lemmikum tegevus üldse. Mitte, et ma himsasti nikerdaksin ja midagi väga erilist kinkide ümber meisterdaksin, lausa vastupidi, mulle meeldib, kui on lihtsalt paber ja pael ja noh, vahel mõni väike vidin veel. 
 Ja kindla peale pevad kõik kingitused olema paberi sees. Kuigi poodides näen vahel eriti lahedaid kinkekotte, siis enamasti jätan need sinna, sest  mulle meeldib ikkagi see paberi ärarebimise moment, haha. 
Kingitusi ma teile kahjuks näidata ei saa, sest nende tulevased omanikud käivad siin nuhkimas, aga tahtsin neid toredaid pabereid jagada, et kui äkki kellelgi on veel soetamata. Otsisin tegelikult seda õiget pakkepaberit juba jupp aega, aga midagi ei hakanud silma, mille oleksin tahtnud koju tuua. Tihti on nii, et see, mida otsime, on meil nina all ja minu pohlade ja kuusekestega paberid ootasid mind kodu-Selveris.
Paelad olid mul juba eelmisest aastast olemas ja ega rohkemat vaja olegi. Mõnele pakile tahtsin kuuseoksakese ka paela vahele pista, aga eelmistest aastatest mäletan, et kui lõpuks kinkimiseks läks, siis pudes enamus okkaid maha. :D
Mõtlesin, et olen kaval ja kinnitan kuuseokkad juukselakiga oksa külge. Tundub, et töötab! Oksad olid mul juba nädalakese vaasis olnud ja katsudes juba natuke pudenesid, aga nüüd saab need vabalt kätte võtta ja need püsivad ilusti koos. Oksakesed ladusin ajalehe peale ja lasin lakki üsna ohtralt. Kuivades on need ilusad läikivad ja tugevad. Kahju muidugi keemiat neile peale lasta, aga nii saavad nad pikemalt rõõmu valmistada ja isegi jõule näha ega pea vaasist prügikasti rändama. 
Kõige toredamad kingitused tulevad väikestes pakkides.
Aknalaual tähekese kõrval ootas tühi koht, millal sinna valge hüatsindi toon. Igal pool, kus mulle need lilled silma hakkasid, olid neile inetud potid ümber meisterdatud ja veel koledam hind külge riputatud. Kreutzwaldi tänava lillepoest mööda jalutades hakkas mulle aga vaateaknal silma see tore kolmene potike, mille eest taheti vaid 5€. Paari päevaga on lille varred juba mitu cm pikemaks kasvanud ja usun, et juba nädala lõpus saab õieilu ja nende hurmavat lõhna nautida.
Kuidas teil kinkide muretsemine ja pakkimine on läinud? Kas on palju peavalu olnud või olete aasta jooksul kõrva taha pannud, mis kellelegi rõõmu võiks valmistada? Kas teile meeldib kingid paberisse pakkida või pistate need kinkekottidesse?

6 comments:

  1. Ma armastan kinkide tegemist, aga olen kõige halvem pakkija siin ilma peal. Kuuse alt on alati näha millised on minu pakitud kingid :D Kui ma muidu olen rahuliku loomuga ja üsna zen, siis pakkimise ajal võib vandesõnu ka tulla. No ma liihhhtssalt ei oska. Ilmselt igasugune voltimine pole minu jaoks :D

    Ja täna hommikul avastasin õudusega, et mul mehele üks kink ostmata ja lapsele ka tellimata. Viimast küll seetõttu, et sait tahab 15 euri saatmistasu võtta, mis on täielik absurd. Eriti, et see saadetaks välja põhimõtteliselt siit samast. Ehk siis lähen uurin poest kohapealt kõigepealt ja kui seal pole, siis olen sunnitud ikkagi selle summa välja käima, sest teised poed antud brändi asju ei müü :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. See variant on isegi parem, mõtle, kui Sulle meeldiks pakkimine, aga kinkide tegemine mitte. :D Minu meelest on sellised "nässid" kingipakid just väga armsad, hihi.
      Need saatmiskulud on mõnel pool tõesti ulmelised. Olen ise samuti nii mõnegi asja tellimata jätnud, sest post maksab rohkem, kui toode ise, absurd. Aga noh, need on olnud kauged maad, aga see, et nad Sult 15€ nii lühikese vahemaa eest tahavad röövida on muidugi kurb. Usun, et nad teavad isegi, et mujalt seda brändi ei saa ja seepärast lüpsavad täiega. :D

      Delete
  2. Kõik kingid on niikuinii Dexile, tal pole aega siin piilumas käia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, Dexi oma pole veel tegelikult olemaski, aga päkapikkudele on teada antud, mis sooviks on. :D

      Delete
  3. Tõesti nii ilusad pakendid. Sellised minimaalsed, ent jõululikud. Ilmselt piilun ka selveris veidi teravama silmaga nüüdsest ringi. :)
    Ma eelistan ka üldiselt sellist minimaalset pakendit, millele saab ise "touchi" ja selleks puhuks ostsin lihtsal tavalise rohelise paberi kiiruga, millele ise punase paelaga vürtsi lisada. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, Selverist ja tegelikult üldse marketitest võib vahel täitsa torediad asju leida, kui muidugi on toidu ostmise kõrval seal aega ringi vahtida. :D Roheline ja punane koos on ülim jõul ja klassika.♡

      Delete

ShareThis