arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

08/12/2016

Mida kinkida jõuludeks? #26





See pole kellelegi uudis, et raamat on üks tore kink, aga vahel on lihtsaid asju hea meelde tuletada. Kingiks sobivad muidugi igat sorti raamatud, aga mina valiksin midagi sellist, mis ei jääks peale esimest läbilugemist riiulile seisma, vaid mis oleks aegumatu sisuga ning näeks nii tore välja, et seda oleks ikka ja jälle mõnus kätte võtta ning sirvida.  Leidsin kolm eriti armsa kujundusega raamatut, mida oleks kindlasti tore kingipakist leida. 

*ALICE' S ADVENTURES IN WONDERLAND* (LINK)
Alice Imedemaal on üks väga omamoodi lugu ja kui seda ilmestavad veel nii lahedad joonistused, nagu selles eksemplaris, siis võib seda raamatut lugematuid kordi lehitseda.

...

*LITTLE BOOK OF HYGGE* (LINK)
Taanlased on ühed õnnelikumad inimesed maamunal. Meik Wiking, raamatu autor, on aastaid asja uurinud ja pani nüüd kirja, kuidas meie kõik saaksime olla sama õnnelikud kui taanlased. Raamat annab täpseid juhtnööre ja seletab lahti, mis on see salapärane HYGGE ja kuidas seda saavutada. 


...

*LITTLE WOMEN* (LINK
Väikesed Naised on üks minu lemmikfilme üldse! Ma ei tea, mitu korda ma seda südamlikku ja armast lugu olen vaadanud. Soovitan kindlasti pühade ajal võimaluse korral see plaani võtta, filmi tegevus toimub jõulude ajal, nii et sobib oivaliselt. Film on üsna vana, aastast 1994, aga seda toredam on seal kõiki kuulsaid näitlejaid noorukestena näha - Kristen Dunst on seal veel päris laps ja Christian Bale alles poisike. Ma olen enam, kui kindel, et raamat on veelgi parem, kui film, sest just nii kipub enamasti ju olema. Ka see raamat näeb imetore välja ja kuigi selles endas pilte ei ole, siis usun, et lugedes nendest puudust ei tunne, kujutlusvõime teeb oma tööd. 

No comments:

ShareThis