arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

12/12/2016

Mida kinkida jõuludeks? #28



Parfüümid ja tualettveed on miski, mida paljud endale ise soetada ei raatsi ja mille saamise soov tihti just jõuluvana poole teele saadetakse. Tema enamasti ju hindu ei uuri ega küsimusi küsi. 
Ma olen üsna kindel, et kõik jõuluvanad teavad, kust meie maal kõige soodsamaid parfüüme saab, aga kui on mõni päris algaja, kes veel ei ole jõudnud ennast hindadega kurssi viia, siis talle teadmiseks, et ainuõige koht nende soetamiseks on LOVERTE ilukaubamaja. Ma enam ei mäletagi, kui mitu aastat juba olen kõik oma lõhnaostud, nii endale kui teistele kingiks, just seal teinud. Loverte parfüümide hinnad on tõesti muljetavaldavad, kui võrrelda näiteks Kaubamajaga, siis umbes poole soodsamad. Kui lõhna kinkimiseks läheb, siis ma soovitan kindlasti uurida komplekte, sest need on pea sama hinnaga kui parfüümipudelid ise ning lisaks imeilusates karpides, mida on rõõm nii kinkida, kui kingiks saada. Kõik komplektid, mis muide on praegu veel 10% soodsamad, leiab Loverte jõulupoest SIIT.

5 comments:

  1. Kas Lovertes on tegu kindlasti originaallõhnadega?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuidas seda kindlaks teha? Mina olen kuulnud et inimene on ostnud sama lõhna Kaubamajast ja Lovertest, aga Lovertest tellitud lõhnal ei ole kohe üldse nii hea püsivus. Kahtlusi olen kuulnud veelgi ja seetõttu pole ise enam tellida julgenud.

      Delete
    2. Ma ei kujuta hästi ette, kuidas saaks Eesti suurim parfüüme müüv netipood tegutseda edukalt seitse aastat ja laieneda ka välismaale, müües seejuures koopiaid. Neist mittepüsimise juttudest koorum hiljem enamasti välja, et tellija kasutas kunagi EDP ja soetas nüüd EDT, mis haihtubki kiiremini. :)

      Delete
  2. Kui osta pumbaga toode (k.a lõhn), siis tavaliselt tuleb esimest korda kasutades paar korda pumpa enne vajutada, et toode välja tuleks. Kõikidel lõhnadel, mis ma olen tellinud Lovertest, tuleb lõhn esimese vajutuse peale, mis tähendab, et nendega on midagi tehtud. Samuti on lõhna vedeliku värv palju kollasem, kui originaalil. Ei oska öelda, kas seal valatakse vanu testereid kokku või ongi lõhn otsast lõpuni feik, igal juhul 100% originaalid need ei saa olla. Keda eeltoodu ei häiri, siis Loverte on tõesti hea koht, kust soodsalt osta ja lõhnad lõhnavad igatahes nagu poes.

    ReplyDelete
  3. Olen ka ise pikaajaline e-poodidest ja ka Lovertest lõhnade tellija. Pole kordagi selle peale tulnud, et arvaks, et lõhn pole päris. E-poodidel on kindlasti väga tugevad kontrollid peal ja võltskaubaga kauplemine vaevalt läbi läheks. Samuti on väga kummaline mõelda, et testritest kusagil keldris lõhnasid kokku kallatakse - nii palju tegemist, et ühte lõhna natuke soodsamalt müüa. :)

    ReplyDelete

ShareThis